Seizoenentopic, nog even zomer maar de herfst speelt kiekeboe.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb weer eenvraag aan jullie................opstaan, wie van jullie laat eerst de hond even plassen in de tuin of terras, voor je je gaat aankleden , eten , en dan een wandelingetje maakt.....en hebben jullie als dat zo is een oplossing gemaakt voor een goed uitlaatplekje ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik begin...... Gelijk de douce in, niet aankleden, samen naar beneden, doe ik de deur direct open en zeg.......gauw plassen, meer doet Bams niet......wel heb ik een plasplekje voor d'r, zodat de tuin verder schoon blijft..........dan naar binnen, kleed ik me aan , neem ook nog even koffie....en dan gaan we er vandoor, zomers wat eerder dan in de winter....en zomers wat langer de wandeling dan in de winter, de ochtend wandeling dan he....zelf neem ik wat te eten mee zodat ik onderweg niet opeens op de grond ligt, hahaha. Dan bij thuiskomst samen een goed ontbijt, meestal een grote omelet, en Bams nog extra wat vlees.........geen vraag wat jullie verder op de dag doen, nee alleen in de vroege ochtend.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

En dan ook de late avond..........net voor het naar bed gaan, laat ik Bams nog even op haar plasplekje, en dan hoppa naar bed.......ook niet de vraag hoelaat is de late wandeling, nee of jullie de hond nog even voor het naar bed gaan uitlaten in de tuin of terras, en of jullie een plasplekje hebben......geen misverstand, het is niet de bedoeling dat er een wandeling bij inschiet, ik ben alleen en zal savonds laat nimmer de straat opgaan.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Als ik moet werken dan ga ik recht uit bed naar buiten met Daya.

Als ik vrij ben wordt het wel eens uitgesteld tot een uur of 10/11. 

Ze plast dan de eerste plas in onze tuin op de tegels. Spoelen we meteen richting putje, anders gaat het zo stinken.  Daarna gaat ze nog even slapen. 

 

De allerlaatste plas is ook bij ons in de tuin (dat is meestal rond 2 uur 's nachts). Of voordat ze mee gaat naar boven met mij (om te slapen), zodat ze gauw even alles kwijt is. 

 

Ik vind het zelf geen prettig idee dat ze het op moet houden, ik kan namelijk ook naar de wc wanneer ik wil. Van die 5 a 10 minuten rondjes om even te ontlasten vind ik niks aan. Ik wandel echt om het wandelen en de fun, niet perse voor de poep en plas. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Charlii is niet dol op de tuin als uitlaat plek, integendeel. Dus: in de ochtend gauw kleren aan en meteen een rondje door de wijk. Is alles gedaan, dan naar huis, dieren ontbijten, katten naar buiten, Charlii uitbuiken, ik ontbijten en verdere verzorging. Na een uur gaan Charlii en ik dan de grootste wandeling van de dag doen. In de avond: huis naar bed brengen, dus vaatwasser aan, rondje met het hondje, alle dieren nog even eten en welterusten. 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Ik heb kattenbakken staan waar ze beide ook in kunnen. Ik heb 2katten dus meerdere bakken. Waar Angel vandaan komt hadden ze die ook. (Grote groep verdeeld in groepjes) ze is inbeslag genomen en via asiel herplaatst. Ze had blaasontsteking en blaasgruis toen ze hier kwam. Een zwakke blaas heeft ze nog steeds. Ik heb haar toen actief de bak aangeleerd/bevestigt omdat ze het dus niet kon ophouden. Ze is nu gruis vrij maar volgens mijn dierenarts is het goed dat ze als moet meteen kan gaan plassen omdat ophouden juist de kans op terug keer zou vergroten. Jaimy ook aangeleerd. Aantal weken terug was hij snachts ziek en dan kon hij zelf gebruik maken van de bak. Dat gaf meer rust. Hij krijgt nu aangepast voeding. Angel springt op zodra ik opsta en doet meteen alles in de bak. Jaimy alleen een plas. Als ik aangekleed ben krijgen ze eten en daarna gaan we meerdere wandelingen maken op een dag. Voor het avond donker word de laatste wandeling en voor het slapen nog een keer op bak. Dus ze krijgen wel gewoon beweging en training etc maar hebben vrij toegang tot de bak. Ik woon op appartement dus geen tuin. Er wonen hier sinds korte tijd wat niet betrouwbare types en ik woon maar alleen.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Nee,ze plassen hier nooit in de tuin,hoe lang het ook mag duren voor ik ze uitlaat. Ik heb wel een brede groenstrook tegenover mijn huis als het hoge nood is,loop ik wel even daar naar toe.

 

Het was zelfs zo erg toen Vigo geopereerd was,kon hij niet buiten lopen ik dacht in de achtertuin,hij vertikte het....de oplossing,de voortuin.

Ik zie het nog voor mij,de voordeur open en Vigo even uitlaten in de voortuin,ik had wel bekijks maar heb niemand uitleg gegeven,ik vond het wel hilarisch. Toen hij beter was moest hij het wel weer afleren.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Willemijn, gijs blijft op de bank liggen tot ik beneden kom. Dan knuffelen we, dan ga ik eten (aankleden heb ik al gedaan) tandenpoetsen en naar buiten. Als ik dat aan het doen ben ligt hij weer op de bank..... We hebben ook geen tuin. Wel balkom maar daar gaat hij niks doen. Op de camping in de tuin ook niet

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Willemijn, gijs blijft op de bank liggen tot ik beneden kom. Dan knuffelen we, dan ga ik eten (aankleden heb ik al gedaan) tandenpoetsen en naar buiten. Als ik dat aan het doen ben ligt hij weer op de bank..... We hebben ook geen tuin. Wel balkom maar daar gaat hij niks doen. Op de camping in de tuin ook niet

honden page profiel RoxyRoxy 3 doggies

Mn vriend en ik zitten nu in de trein naar huis.
Roxy is met mn ouders naar een recreatiegebied.


Het logeren is goed gegaan.
Ze heeft zich vermaakt daar, vond vooral de tuin leuk.
Mn vriend en ik hebben prachtig weer gehad tijdens ons weekendje weg.
Maar blij als ik roxy zo weer zie.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier gaan ze ook eerst even de tuinen om te plassen/poepen.

Hangt af van mij dag maar dan laat ik ze of met ze 2en of apart rond 10 uur uit.

Als ik 's morgens wat te doen heb gaan ze 's middags ook even snel de tuin in.

Op zo'n dag ga ik ze rond 1 uur of met z'n 2en of apart uit.

En 's avond gaan ze ook even de tuin in, en als ik ze overdag maar een klein eind heb uitgelaten gaan we tussen 7/8 nog even een klein eind lopen.

Voor we op bed gaan gaat Simba zo wie zo nog even de tuin in.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Top.....nogmaals geen misverstand...gewoon lekker er op uit, maar een plasplekje, is toch wel eens een uitkomst......een x hier een blaasontsteking gehad, WoW, gewoon er op uit dacht ik, haalde ze niet ze liet het gewoon lopen, dat is niet goed dacht ik...........hoppa de tuin in, en om de tien minuten, geen stres voor beiden, en na de operatie van Bams, nog niet helemaal bij, waggelde nog, dan is een uitlaat plekje top.........ook heb ik het eens in de winter gehad, ijzel. Nog niet gestrooid, een grote zware hond kan niet over ijzel lopen, dan is de plek waar het mag.......juist. En ik heb spit gehad, dan komt er echt niemand on zes uur in de ochtend, op mijn billen de trap af, tuindeur open......juist.....ik ben nimmer ziek maar een gal aanval gehad......en dan is het toch heerlijk dat je je geen zorgen hoeft te maken............

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wij hebben vandaag wel zo,n heerlijke dag gehad, jammer dat het bewolkt was hier, nu gaat de zon schijnen, we zijn weer net thuis, straks lekker eten.....wat een fijn seizoen is de herfst toch.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

" Ik begin...... Gelijk de douce in, niet aankleden, samen naar beneden, doe ik de deur direct open en zeg.......gauw plassen, meer doet Bams niet......wel heb ik een plasplekje voor d'r, zodat de tuin verder schoon blijft..........dan naar binnen, kleed ik me aan , neem ook nog even koffie....en dan gaan we er vandoor, zomers wat eerder dan in de winter....en zomers wat langer de wandeling dan in de winter, de ochtend wandeling dan he....zelf neem ik wat te eten mee zodat ik onderweg niet opeens op de grond ligt, hahaha. Dan bij thuiskomst samen een goed ontbijt, meestal een grote omelet, en Bams nog extra wat vlees.........geen vraag wat jullie verder op de dag doen, nee alleen in de vroege ochtend. "

 Hier gewoon wassen, aankleden en naar beneden er op uit met Chica. Eten en een kop thee doe ik als ik terug kom. Vind ik fijner.

En in de avond nog even op de hoek  of naar het veldje even plassen. sinds het stuk wat wij lopen naar het veldje erg modderig is vanwege al het bouwverkeer en de regen, liepen we de andere kant de straat uit.... daar ging ze plassen en weer terug, dan wilde ze niet verder.

Nu doe ik dat alleen bij slecht weer, even de straat uit en plassen en weer terug.

Anders gewoon naar t veldje en binnen een kwartiertje weer terug.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Vanmorgen schrok ik wakker om 8.55..... oeps dacht ik gauw eruit... maar toen hoorde ik de deur dichtvallen.

Had vriendlief Chica al uitgelaten  Hij was namelijk om 7u al opgestaan om formule1 te gaan kijken (mafkees op zondag al vrijwillig zo vroeg op) Maar goed toen heeft ie daarna dus Chica even laten plassen en is croissantjes gaan maken.

Smiddags samen met een vriendin 50 min gewandeld. Eerst had ze mij bijles gegeven in rekenen dus daarna samen nog even genoten van het lekkere weer.

Echt heel de dag zon gehad. We hadden verjaardag van vriendlief zijn nichtjes die 1 werd, en we hebben gewoon in de tuin gezeten!

Bij thuiskomst even naar de parkjes en verdere avond rustig aan. Straks krijgt madam nog lekker iets te kauwen.

Nu ga ik lekker eten. Vanmorgen al empanadas gemaakt hmmmm smullen, soepje en salade erbij.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

" Ik heb weer eenvraag aan jullie................opstaan, wie van jullie laat eerst de hond even plassen in de tuin of terras, voor je je gaat aankleden , eten , en dan een wandelingetje maakt.....en hebben jullie als dat zo is een oplossing gemaakt voor een goed uitlaatplekje ? "

 

Ik doe 's ochtends de achterdeur open, dan gaan de honden plassen in de houtwal in het weiland.

Ondertussen drink ik een kopje koffie aankleden etc, en daarna laat ik ze echt uit en krijgen ze eten.

(dit zijn dan alleen de plasrondjes, staat los van de lange wandelingen)

's Avonds laat ik ze nog goed uit midden op de avond.

En voor het slapen gaan, plassen ze ze nog een keer in de houtwal.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Goedemorgen allemaal!

Daya dacht dat ik gek geworden was toen we om 4 uur buiten stonden. Ze stond me een partij te zuchten. Ze liep ook niet meer verder.. tot ik zei: "Gaan we dan maar naar huis?" Nou ja, toen kon ze snel lopen zeg, haha! 

"Samen" even naar de maan gekeken.  En nu ligt ze verder te slapen op de bank..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Meeste zon in het zuiden

Zeist (weeronline.nl), 28 september 2015 - Ook deze week heeft een groot hogedrukgebied invloed op ons weerbeeld. Vandaag zien we een tweedeling met de meeste zon in het zuiden en in het noorden meer bewolking. Vanaf morgen is het volop zonnig met een middagtemperatuur rond 17 graden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanmorgen schrok ik wakker om 8.55..... oeps dacht ik gauw eruit... maar toen hoorde ik de deur dichtvallen.
Had vriendlief Chica al uitgelaten  Hij was namelijk om 7u al opgestaan om formule1 te gaan kijken (mafkees op zondag al vrijwillig zo vroeg op) Maar goed toen heeft ie daarna dus Chica even laten plassen en is croissantjes gaan maken.
Smiddags samen met een vriendin 50 min gewandeld. Eerst had ze mij bijles gegeven in rekenen dus daarna samen nog even genoten van het lekkere weer.
Echt heel de dag zon gehad. We hadden verjaardag van vriendlief zijn nichtjes die 1 werd, en we hebben gewoon in de tuin gezeten!
Bij thuiskomst even naar de parkjes en verdere avond rustig aan. Straks krijgt madam nog lekker iets te kauwen.
Nu ga ik lekker eten. Vanmorgen al empanadas gemaakt hmmmm smullen, soepje en salade erbij. "

 wat lief van vriendlief.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jen ik wilde ook nog, maar dacht, kan ik er net zo goed uitblijven, dus niet gedaan, hahaha. heb je nog wat kunnen zien ?

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

" Jen ik wilde ook nog, maar dacht, kan ik er net zo goed uitblijven, dus niet gedaan, hahaha. heb je nog wat kunnen zien ? "

Haha! Ja, ik ben nu ook al sinds 4 uur wakker. Moet nog 2 uur aftellen tot ik mag gaan werken. 

 

Het was hier mooi helder. Kon alleen geen foto's maken, want het is veel te licht in de stad met alle lantaarnpalen die aan staan. Wel geprobeerd, maar dan zie je helemaal niks, op de foto, in de lucht. 

Vond het wel speciaal om te zien. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Dat was een mooie maan vannacht, het was hier kraakhelder, dus dat was boffen. 

Gisteren was echt een dag uit duizenden. 

Gewoon een kijkje in de wijk. Ik geniet enorm van die mooie kleuren. 

Vandaag is het wat bewolkter. En koud!!!! Maar dat maakt niet uit, gewandeld gaat er worden 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,hier is het een zonnige dag is toch een fijn.

 

Jen,Dayla wilt s'nachts geen maanverduistering zien,die wilt lekker warm in haar huisje blijven hihihi. 

Als jij over Dayla schrijft dan lees ik zoveel herkenbare dingen van Tosca,ik heb het gevoel dat ik Dayla ken.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Douchen, aankleden, en dan naar beneden. Even eten.

Pony, en kippen eten geven.

En dan ga ik Jack uitlaten.

En 's avonds laat ik hem nog uit voordat ik ga slapen.

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Eindelijk het zonnetje......was behoorlijk bewolkt in de ochtend, wij gaan alleen maar aan de lijn wandelen.............geen zwemmen, ach gossie, hahahah en wel in flinke draf.......waarom ? Bams is loops, hihi.......zwemmen mag, maar ik neem toch geen risico, ze heeft al eens een blaasontsteking gehad tijdens een loopsheid door het zwemmen.............wel gaat Borkum mooi door, Bams heeft nergens geen last van, en even een dag met wat anders......donderdag wordt het prachtig weer kunnen we buiten blijven, wat lavendel op haar broek en geen hond achter ons aan.......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hetty, mooie herfst kleuren. wat is het toch een heerlijk seizoen.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Hetty, dat is inderdaad een mooie foto met die herfstkleuren.

Dat heb ik hier nog niet gezien, alles is nog groen.

 

Ik ben vandaag vrij, heerlijk.

Dus ik ben alweer terug van een lange wandeling met beide honden.

En nu ga ik de auto wassen en schoonmaken van binnen.

Er zit op de achterbank wel zo'n blauwe hondendeken maar toch altijd veel zand in de auto.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Ik ben al even terug van de afspraak die ik vanmorgen had.

Toen ik thuis kwam heb ik de doggies hun tuigjes om gedaan en met ze gaan wandelen.

Nu zit ik rustig.

Mijn doel deze week is zo wie zo 3km per dag te gaan lopen.

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

wauw hettie wat een kleuren!

vannacht heb ik de bloed maan niet gezien maar mijn vader heeft hem heel erg mooi op de foto gekregen!
ik kan eens vragen of ik ze hier mag posten als jullie dat leuk vinden.

hele dag mooi geweest, nu word het wat bewolkt maar hopelijk blijft het droog.
vanmiddag in het bos geweest, maar merk aan Harley dat hij het water koud vind worden want hij plonst er niet meer in ;-)

straks nog een play date en daarna trainen!
hoop dat het een leuke les word en niet verpest word door die mede cursist....

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Mn vader belde me op, of ik naar het veldje wou komen helpen gijs vangen.. kwam ik daar aan, was het al gelukt, haha

pagina 42 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 4243 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Teken nog actief in oktober?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^