Seizoenentopic, nog even zomer maar de herfst speelt kiekeboe.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Gisteravond heerlijk getraind met mijn kleine race muis Angel. Ze was helemaal happy en deed het super goed. Daarna uurtje training met Dana ook super.
Vanmorgen hebben mijn hondjes gezellig met ons ma en Dana gewandeld. Ik en ons pa nieuwe wasmachine en koelkast bij mij geplaatst. Vanmorgen hier zonnig nu regen. Straks weer wandeling. Morgen ochtend weer training met Jaimy en morgen middag gezellig met ons ma een middag gepland. Donderdag wasmachine uitproberen en huishouden doen.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Vanavond met Nala naar Combi-B.
Ben benieuwd naar de groep.

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin. 3 doggies

honden foto van Indy haar bazin.

" Vanavond met Nala naar Combi-B.
Ben benieuwd naar de groep. "

 Veel plezier 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

"  Jouw Gijs zit in een fase dat tie rebelleert, en je ziet het als je het toch negeert vind tie er niets meer aan, en zoek je dan snel weer op, die boef. Hahahaha "

 Ja klopt! Eerder kon hij wel een half uur door gaan met gekke dingen doen, nu als ik weg loop komt hij gewoon mee dus dat is al vooruitgang

 

We zijn lekker naar het veldje gelopen, Gijs heeft gespeeld, gezwommen én goed geluisterd :D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Gisteren was een stomme dag, die ga ik snel vergeten. 

Vandaag een rustig dagje dus.

 

Vanmorgen heeft mijn vriend haar laten plassen.

Toen ik om half een thuis kwam ging het nét regenen, dus even naar de hoek gelopen. Grote plas gedaan en eigenlijk moest ze ook een poepje zag ik, maar dat deed ze niet.

Half uurtje geleden nog een keer naar buiten, ging het wéér regenen...

Eigenlijk wilde ze helemaal niks doen, heb nog even met een oudere mevrouw staan praten die, tijdens het langslopen, tegen haar man zei dat de hond zo bang was (staart tegen buik). Dus toen raakten we even in gesprek. Met haar staart tegen haar buik moest ze tóch even blaffen. Dus die mevrouw praatte even heel vriendelijk tegen haar, toen kwam haar staart tevoorschijn en begon te zwiepen 

Natuurlijk moest ze wel nog even een keer blaffen, maar ik vond het al heel wat dat (dankzij die mevrouw) de staart weer in beweging ging.

Ze rende naar het veldje, deed een dikke drol, een flinke plas en toen weer snel naar huis.

 

Straks rond etenstijd nog even naar buiten. Dan zal het wel weer nét gaan regenen... 

honden page profiel RoxyRoxy 3 doggies

Ik heb vandaag niks ondernomen met Roxy.
Moest naar stage en ben ook nog eens beroerd.
Gelukkig was mn vriend lekker thuis en is het mooi weer.
Morgen wil ik zelf weer even wat met Roxy ondernemen.
Ze is altijd erg blij als ik thuis kom.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Zo zo, dat was wat om bij te lezen haha. 
Voel me al 2 dagen niet zo lekker. De rillingen lopen over mijn rug. Zal het door het begin van de herfst komen?  Jij ook al Roxy?

 

 

Ik kan ze maar niet vinden sylvia, de rood met witte stippen paddenstoelen. Kom ze altijd tegen als ik ze niet zoek..  Wat is de natuur toch mooi eigenlijk.  Voordat we Daya hadden zat ik eigenlijk altijd maar binnen. Nu kan ik er geen genoeg van krijgen!

 



Wat een lieve puppen foto Willemijn *smelt*

 

 


Gisteren met Daya wel een paar flinke wandelingen gemaakt.

Daya had ook wat gevonden: een drol! En niet zomaar één! Het wc papier lag ernaast...  Ik wist meteen dat het mensenpoep was, want daar heeft ze wel zo'n ontzettende interesse in!  Gelukkig net op tijd kunnen voorkomen dat ze er een hapje van nam.. iew! "Daya? OH, DAYA! NEEEEEE!" 

 

 

Mijn dag begon vandaag al goed trouwens. Vanmorgen iets voor 6 liep ik naar beneden en ik zag in mijn ooghoek iets bruins/zwarts. Ik keek, liep door, keek nog een keer. Een gigantische huisspin!  Ben halverwege de trap naar beneden gesprongen met een luide "Whoooooo-hooooo-hooo!!" Ik was wel meteen uitwakker! Wat ben ik blij dat ik nog thuis woon. Mijn moeder heeft de spin gevangen en buiten gezet. Dan gaat dat beest maar in de schuur wonen!  Dat is toch wel het enige en grootste minpuntje van de herfst!! De hele kleintjes vind ik niet erg, die zet ik ook buiten.  
Maar die grote! Ze zijn zo snel en..en..gewoon zo eng! 

 


Deze avond na werk nog een grote ronde gelopen met Daya en het regende. Mijn hoofd zit zo dicht (van de verkoudheid) en knallende hoofdpijn, dat het me niks interesseerde dat er opeens een klein, loslopend hondje voor Daya's neus stond te keffen. Ik bleef zo rustig. En.. het hielp, schijnbaar. Ze was wel alert, maar maakte geen aanstalten om te gaan trekken. Ze snapt het alleen nooit zo goed dat hondjes voor haar neus komen blaffen haha.  Ze zag de hond ook pas toen hij eenmaal voor haar neus stond. Er kwamen wat auto's aan, dus het baasje kon de hond niet meteen ophalen en ik vond het ontzettend lullig om dan maar door te lopen. Later nog 2 honden tegengekomen en weer luisterde ze, voor haar doen, keurig. Alles leek in slomotion te gaan. Met de laatste stootjes energie heb ik nog even met haar kunnen spelen.
Naar huis gegaan, gegeten (ik proefde er niks van). Toen in bed gekropen van de kou en de rillingen (ben er net uit). 
Daya heeft bij me (lees: op me) gelegen. De rest van de avond/begin nacht houden we het rustig en we gaan vandaag/deze nacht niet meer. Daya ligt nu in diepe rust op de bank. 

 

Morgen ben ik vrij, moet nog verzinnen wat we gaan doen. Ik hoop dat ik me morgen wat beter voel. Voel me niet ziek van harte, maar prettig is anders.. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jen je gaat toch geen griep krijgen he......goed naar buiten en je goed aankleden, de frisse lucht in....en snel herstellen...vandaag ben je vrij toch maar rustig aan doen he...........,....Antje hoe is het gegaan de cursus ? Je hebt nog zacht weer......Roxy, jij ook niet lekker ? Jullie steken elkaar toch niet aan he. !!!!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Cindy...wat kan je blij zijn als Mellow alles gedaan heeft, en dan ook nog even gewandeld heeft......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Met ..muisje.. Lekker getraind, Benji.......en daarna nog even met de volgende, petje af.....Benji, geweldig dat je met ze traint. !!!!!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams had honger......goed gewandeld, niet te ver, het is al pikkedonker, de verlichting om de hals van Bams gaat al om.........bij thuiskomst eten klar gemaakt, en woh, ze had honger, hahahaha.....heeft ze altijd wel, loops worden moet ze deze maand als ze op tijd is, alhoewel ze altijd zo vroeg eet........zo nog even lekker zitten, en dan even trainen, morgen uitslapen, in ieder geval wat later op............hier was het droog, hoop voor jullie straks ook, hahaha, wandel ze straks, en dan relax vandaag.....als dat mogelijk is.

honden page profiel CindyCindy 3 doggies

honden foto van Cindy

Heerlijke wandeling achter de rug. Volgens mij een loops teefje in de buurt, want dexter was erg onrustig aan het snuffelen en lopen. Voor de zekerheid dus maar even aan de flexi gelaten. Met dierendag is hij alweer 1 jaar oud. Gaat zo snel!

En hij wordt met de dag mooier:

 

 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Heerlijke wandeling achter de rug. Volgens mij een loops teefje in de buurt, want dexter was erg onrustig aan het snuffelen en lopen. Voor de zekerheid dus maar even aan de flexi gelaten. Met dierendag is hij alweer 1 jaar oud. Gaat zo snel!
En hij wordt met de dag mooier:

 
  "

 Echt een knappe jongen, Cindy 

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Vanmorgen lekker gewandeld, prachtig met die mist en het zonnetje erbij!

 

Daarna even naar de stad, kadotje kopen voor een vriendin. Was bij de Jumper in de buurt, dus daar ook maar even naar binnen... kom met allemaal etenswaren voor gijs weer naar buiten, oa paardenlong, hij heeft net een stuk gehad en  ik geloof dat het in de smaak valt!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat heeft het gehoost in de ochtend, nu droog enen morrende Bams.......straks Bams, kwart voor twee richting water..........Cindy, ja je hond ziet er prachtig uit, wordt nog mooier want volwassen moet tie nog worden...........

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Heeerlijk bij het veldje geweest. Gijs heeft zichzelf vermaakt want er waren geen andere hondjes. Lekker weer is het! Kon mn jas uit doen. Aanlijnen tussendoor en aan het eind geen probleem, zo trots  hij word echt al een beetje volwassen, haha

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Zaterdag 3 oktober is er een doe dag bij veel Jumper vestigingen

(http://www.jumper.nl/jumper-zwolle )

Kreeg vanmorgen een folder mee. Denk dat ik wel even heen ga kijken, of ik gijs ook mee neem, dat weet ik nog niet

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Vanmorgen druk gehad.

Net het gras gemaaid en lamp op mijn fiets vastgemaakt.

Cursus is goed gegaan gister, zit een ander hond in de les die ook bij ons in Combi-A zat.

Straks met Simba naar cursus, hoop dat het weer droog blijft.

Het is totaal niet koud buiten en de zon heeft heerlijk gestraald vandaag, had zelfs mijn zonnebril nodig.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Vanmorgen regen regen en nog meer regen.... Jaimy had cursus en op dat moment stortregen, dus ja...
Gelukkig konden we tafels aan de kant zetten en omdat we enige groep waren in de kantine trainen. Hij deed het super goed.
Vanmiddag konden we tussen de buien door wandelen dus geslaagd dagje.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Nou, wij zijn net terug van een kleine 2 uur wandelen. Wat een verschil van weer, als ik het hier zo lees. 
Wat..een..weer! We hebben een hele grote plensbui over ons heen gehad. Ik had Daya's jas niet bij, dus die werd me een partij hysterisch haha. Proberen een smsje te versturen om me op te laten halen. Nou, wat ging dat moeilijk zeg, met die dikke druppels.. 
Daya maar tussen mijn benen gezet en erboven gaan hangen. Wat was ze zielig zeg.  Toen het begon met hard regenen was ik natuurlijk he-le-maal aan de andere kant van het bos.. Ik snotter en nies nu nog harder dan voordat ik ging! 

 

De thuiskomst (even afdrogen):

Nee!




We zijn wél een paddenstoeltje tegengekomen.

Een heeeeeel kleintje! 

En van tevoren deze hele grote rij met paddenstoeltjes.

 

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

wow Jen, die laatste foto!! Mooi zeg!

 

Gijs vind het afdrogen altijd leuk, haha

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

" wow Jen, die laatste foto!! Mooi zeg!
 
Gijs vind het afdrogen altijd leuk, haha "

In het echt zag het er nog veel mooier uit! 
Op het eerste gezicht zag ik ze niet, tot ik wat bukte. En wat waren het er veel! 

Haha, Daya vindt afdrogen ook wel leuk, tot ik er foto's van ga maken en haar een beetje uit moet lachen omdat ze zo zielig kan kijken.. 

Ze gaat ook meestal zo staan zodat ik in haar liezen kan wrijven met de handdoek. Vind ze fijn. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jen, alle eer voor de paddestoelen. !! Enne histerisch van de regen? Stuur naar hier, kan die samen met Bams eens een wandeling maken en zien dat regen niet deert, hahaha. Vanmiddag wezen zwemmen met Bams, en waarom ik een dikke jas aan had ??? Heerlijke temperatuur , windstil, dus puffen.......Bams heeft het heerlijk gehad, bij thuiskomst geblazen , anders moet ze nat naar bed....en daarna koffie.....een heerlijke middag gehad, en een zeeeeeer tevreden Bams. !!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

We krijgen heerlijk herfstweer , nog even wat nazomeren.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Jen, mooie paddestoelen!

Die laatste foto is inderdaad heel grappig 

 

Hier is het de hele dag prachtig weer geweest!

Droog en zonnig, gewoon warm zelfs.

Vanmorgen ben ik bij een collega geweest, die heeft een nest puppy's.

Ze zijn bijna 8 weken en vanaf morgen gaan ze de komende dagen naar hun nieuwe baasjes, maar zo leuk al die puppy's 

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Jen, leuke foto's en wat kan jij leuk schrijven, lees graag dingen van je!

Sylvia, leukkk! puppy's kijken! wat voor ras? 

 

Wij zin net terug van 2 rondjes. In het park zijn ze de weg aan het verbeteren, dus was de helft maar te bewandelen. We gingen even heel de andere kant op en pakte op de terug weg het losloopstuk mee.

Ze heeft lekker liggen ravotten met een West Highland White Terriër, heerlijk beesie! . Toen ik thuis kwam had ik echt een heerlijk herfstig gevoel, sommige blaadjes al van de bomen, mistig en kleine besjes op de grond...die Binny aandachtig állemaal moest besnuffelen . Het werd alleen verstoord toen ik zag dat de kaart op de kast lag, die ik mee zou nemen tijdens het wandelen, kon ik hem gelijk op de post doen. Stom stom!

 

Toch maar weer m'n wandelschoenen aangedaan en Binny heeft het stukje nog mee gelopen. Het begon helaas wel te miezeren en later zelfs nog regen dus Binny is lekker nat .

Maar dat komt wel goed als ze straks haar worst krijgt...mwhh!

Fijne avond iedereen.

 

(soort gelijke Binny...dit is alleen bij m'n oom en tante, maar wel nat! )

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Dan had Binny weer geluk, nog een een extra stukje mee naar buiten om de kaart te posten. 

 

Mijn collega haar hond is gedekt door de labrador van de buren, die was over de schutting geklauterd toen haar hond loops was. (een hoge schutting, zo zie je maar hoe vindingrijk honden zijn )

Ze heeft zelf een kruising berner sennen/één of andere dog.

Maar de puppy's zijn erg leuk, zien er allemaal goed uit en heel vrolijk, open, blij en speels.

 

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Ja maar, Willemijn, jouw Bamse heeft al een hele mooie jas aan. Daya wil dat ook graag, want dan is de stortregen opeens niet meer zo erg. 
Terwijl ze wel graag in ondiepe vijvertjes/plassen gaat, tot aan haar muts, want die mag niet nat worden (vindt ze). Hoe vaak ik haar wel niet heb aangemoedigd om te zwemmen, het lukt me niet. Misschien toch maar eens eerst zelf erin stappen.  Maar ik wil haar wel langs sturen hoor!  



Sylvia
Eindelijk een vliegenzam(metje) gevonden! 
Nou, dat bedoel ikHier bijna de hele dag miezer/regen en daar totaal anders!  

En puppy's zijn altijd leuk.  

 

 

Haha, dankje Ilse. Jij hebt ook een fijn dagje gehad zo te lezen. 
Al die natte honden! 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

er komen echt mooie nazomerse dagen aan, nog even doorbijten wat regen betreft.


Morgen trakteert een volgende storing ons op buien. In de ochtend bewolkt en lokaal lichte regen, in de middag gevolgd door buiige neerslag. Temperatuur rond een graad of 17.

Vrijdag wordt het ook een graad of 17. Bewolking zit vooral boven het zuiden van het land. In de loop van de dag ontwikkelt zich een enkele bui. In de avond droog en brede opklaringen. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten tot westen. In de avond draait de wind naar het noordwesten.

In het weekend komen we onder invloed van een hogedrukgebied. De wind draait naar het oosten en de neerslagkans is klein. Naast zon hebben we met wolken te maken en de temperatuur ligt rond een graad of 17. De nachten zijn beduidend frisser.

Na het weekend houden we het rustige herfstweer nog even vast. De temperatuur blijft stoïcijns rond 17 graden uitkomen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jen je hebt gelijk, Bams wordt niet nat, alleen haar bovenvacht... maar als ze zwemt is ze wel zeiknat. hahahaha....

en wat is Binny een leuk hondje...

Sylvia puppie knuffelen ? kan straks bij mij ook, hahahaha.

pagina 38 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 3839 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Teken nog actief in oktober?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^