(golden) retriever gezocht om uit te laten/ op te passen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maritamarita

honden foto van marita

Hallo Allemaal,

 

op 20 April heb ik mijn lieve Golden moeten laten inslapen.... 
Ik mis hem en onze wandelingen ontzettend, maar weet tegelijkertijd dat het nu niet verstandig is om een nieuwe golden retriever aan te schaffen.
Toen wij Joy uit het asiel haalden woonde ik nog samen, waardoor hij nooit alleen was, maar nu ben ik alleenstaand, en kan een nieuwe hond niet de aandacht geven die hij verdient.

 

Toch mis ik het zo om een hond om me heen te hebben, dat ik op zoek ben naar mensen met een (liefst een golden) retriever, die misschien eens op zoek zijn naar een oppas? Hele vakanties opvangen kan ik niet vanwege mijn werk, maar o af en toe een weekend of een dagje, of desnoods alleen eens lekker een stuk wandelen... 
Ik hoef er niets voor te hebben, de enige vereiste is dat je of 10km rondom Heemskerk woont, of anders de hond zelf kunt komen brengen. 

Dus.... mocht er hier iemand zijn die eens omhoog zit en een leuke oppas zoekt voor de hond? Bij deze bied ik me aan! :) 


honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Er zijn een.hoop asielhonden die graag mee uit wandelen worden genomen. Misschien een asiel uit de omgeving eens vragen.

honden page profiel --

honden foto van -

Wat jammer, ik woon net een stukje verderweg. Niet dat ik omhoog zit qua oppas, maar je had haar best af en toe een middagje mogen lenen om mee te wandelen als je daar blij van wordt :)

Mocht je een keer in de buurt van Amsterdam zijn, geef maar een gil ;-)

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik woon in Hellevoetsluis, sus dat is ook helaas te ver weg. Ben je actief op Facebook? Er zijn namelijk verschillende groepen met Golden eigenaren. Daar kun je vast iemand vinden bij jou in de buurt!

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Wat verdrietig dat je je maatje niet meer hebt.

En wat jammer dat je niet dichterbij woont of ik bij jou.

Ik zou graag iemand achter de hand hebben.

Hopelijk vind je een lieve uitlaat-Golden!

Volgende forumvraag: Jachtlijn/Showlijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^