Neepjes geven

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel buyse veroniquebuyse veronique

honden foto van buyse veronique

Ik weet niet of het iets betekent maar nao speelt soms op de hondenweide met een dobberman teefje en soms geeft ze neepjes in nao haar nek niet dat het pijn doet of tis net een spel heeft dit gedrag een betekenis ?

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Vlooienbeetjes, dat is liefdevol, sociaal.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

neepjes ? hihi... wat een leuk woord, ik begrijp wat tie doet, aandacht vragen, van heeee, hier ben ik, als het speels gedrag is negeer je het, is het zo dat de andere hond er niet van gediend is dan roep je je hond bij je.... en laat de andere hond dan links liggen.

vaak kan het ook zijn als je hond met jou speelt dat tie je arm pakt en ...neepjes ... bijtjes geeft, en dat is geen agressief gedrag, honden hebben een bek, meer niet waar ze zich mee kunnen uiten, lees goed je hond als je dat ziet bij de andere hond, speels ? zo laten, en anders bij je roepen.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Bacchus doet het bij sommige honden ook wel eens en ander honden ook bij hem. Soms ook helemaal niet, hangt erg van de hond af, vaak bij jonge honden.
Is speels gedrag. Is echt heel anders dan echt bijten.

Volgende forumvraag: Gedragstherapie in groningen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^