Honden/katten opvang filipijnen heeft hulp nodig!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel brechjebrechje

AARRC on Vimeo

This is "AARRC" by brechje van der Wal on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

https://vimeo.com/126798772

Beste allemaal, afgelopen jaar ben ik een half jaar wezen reizen door Zuid-oost Azië. Met nog maar 1,5 maand te gaan kreeg ik het gevoel dat ik wat meer wilde dan alleen reizen, dus besloot ik om vrijwilligerswerk te gaan doen met dieren. 2 weken later kwam ik aan op de Filipijnen, waar ik zou gaan helpen bij Aklan Animal Rescue & Rehabilitation Center ( AARRC).

AARRC vangt gewonde zwerfhonden- en katten op en geeft ze de nodige zorg. Ook voeren ze sterilisaties en castraties uit bij zwerfhonden-en katten om op deze manier de toenemende populatie te beperken. Dieren om mij heen had ik zeker. Er renden maar liefst 70 honden en 40 katten in het rond. De opvang zit momenteel overvol en daarom is AARRC begonnen met de bouw van een opvang op een andere locatie. Zonder hulp van donaties zal de bouw van het opvangcentrum ruimt 5 jaar in beslag nemen. Voor het plaatsen van het hekwerk heeft AARRC op korte termijn 6500 euro nodig. Waneer het hekwerk geplaatst is kunnen de honden al overgeplaatst worden naar hun nieuwe opvang en dat zou natuurlijk geweldig zijn.

Omdat AARRC alle hulp kan gebruiken, hebben we een website gemaakt met wat extra informatie, foto’s en verhalen. Ook kunt u hier een donatie doen. Met uw hulp maakt u het mogelijk dat AARRC extra opvang kan bieden aan zo’n 100 extra hulpeloze dieren. Twijfel niet, alle kleine beetjes helpen om deze dieren te redden. Dus doneer snel via de onderstaande link en deel het met al je vrienden en familie. Dankjewel!!!

http://www.aarrc.granjulia.com

Groetjes, Brechje van der Wal

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ach man mijn hart breekt bij zulke berichten maar je kan niet ALLE organisaties steunen ????

veel moed alvast en verlies de moed niet.

honden page profiel brechjebrechje

Delen op social media helpt ook enorm. Dankjewel, ik zal de moed zeker niet opgeven!! 

Volgende forumvraag: Goed tuig voor Whippet - Ruffwear?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^