Oscar, onze ZWH pup! Pagina 8: pootje baden!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

En is Oscar al thuis? Ben zo benieuwd

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

Oscar is sinds vanmiddag 14:30 uur bij ons thuis. Hij doet het ontzettend goed, we zijn zo trots op hem! Hij kan al heel goed aangeven wanneer hij z'n behoefte moet doen. Hij gaat dan duidelijk piepen en later vandaag al bij de achterdeur zitten. Zo knap! Hij heeft al 3x buiten geplast en maar 1x binnen (bijna direct toen hij hier net was). Helaas heeft hij nu last van diarree, zielig. Maar ook dit geeft hij goed aan! Hij is ontzettend onbevangen, nieuwsgierig en knuffelig. Hij reageert als we hem roepen en heeft gegeten, gedronken, gepoept, geplast en gespeeld met z'n knuffeltjes. We zijn echt helemaal verliefd op hem, wat een heerlijk ventje is het!! Momenteel slaapt hij.

 

We hebben hem vanmiddag ook even kennis laten maken met de katten. Dit ging best oké. De katten bleven gewoon op de grond zitten kijken naar hem. Toen Oscar te dichtbij kwam en blafte naar de poes, kreeg hij wel een pets van haar. Dat maakte wel indruk op hem. Momenteel ligt hij te slapen op de koude tegels in de hal achterin.nwij zitten even in de woonkamer bij de katten. Die doen net alsof er niks gebeurd is, hahah. Ze zullen wel raar opkijken dat hij er morgen nog steeds is.... 

Zal zo even foto's en een filmpje plaatsen!

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Zo, dat is een prima eerste middag!!! Ben heeel benieuwd naar de foto's  Oscar leert de katten vanzelf respecteren, al zal hij het in het begin heel leuk vinden om met ze te spelen....

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wat fijn dat hij al zo lekker thuis is. En knap dat ie al aangeeft als hij wat moet doen. Zo te horen reageren de katten er best neutraal op Oscar dus dat is al een goed begin.

 

Ben benieuwd na de foto's

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

In de auto, vanaf de fokker mee naar huis. Hier zat hij nog los. Hij heeft zich voorbeeldig gedragen, koppie oo m'n schoot en wel veel hijgen en gapen. Na de autorit moest hij spugen in het halletje, sneu! 

Samen in de auto.

 

Mijn man laat hem uit in de tuin (let niet op de tuin, klushuis en onze tuin staat onderaan de to-do-list :P

 

Onze beste vrienden kwamen met hun Chihuahua/Yorkshire en ze hebben samen voorbeeldig gespeeld en even buiten geweest.

 

Uitgeput aan het slapen onder de keukentafel.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Oscar is echt een knapperd. Als ik die puppiefoto's zie moet ik meteen denken aan de tijd dat Shadow pup was 3,5 jaar geleden. Wat gaat de tijd dan toch snel.

 

Geniet ervan

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Wat een schatje! Heel veel plezier met hem 

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

Het filmpje :) Hij speelt met z'n knuffeltje, Ali:

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

-dubbel-

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

War goed van Oscae :-)  En het bevalt hem duidelijk ook erg bij jullie.

 

Geluk en veel plezier gewenst samen !

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Leuke fotos! 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

Aaaah wat fijn hij is eindelijk thuis 

Wat knap van hem dat hij al goed aangeeft wanneer hij naar buiten moet! Wel erg vervelend van de diarree, hopelijk gaat dat snel weer weg.

 

Veel plezier met Oscar!  

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Wat een scheetje! 
Toen mijn Hollandse herder de eerste dag bij mij was, sliep ze precies zoals oscar op de laatste foto. 

 

Fijn dat alles zo goed gaat en dat hij al zo goed aan geeft wanneer hij zijn behoefte moet doen. Succes met de eerste nacht :)

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Oooh wat een scheetje!  Eindelijk thuis!

 

Nu ben ik stiekem ook voor jullie aan het duimen dat jullie nog wat slaap kunnen krijgen vannacht hahaha  Ik weet nog maar al te goed hoe dat de eerste nacht hier aan toe ging ... 

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

!!! Wat een knapperd 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Wat een heerlijk dier, puur genot!

Veel te veel puppies op het forum, word er alweer helemaal hebberig van. Heel veel geluk samen. 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Lief!!  Wat fijn dat hij eindelijk thuis is!

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

-Dubbel-

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

Bedankt allemaal. Hij is ZO lief en leuk! Echt een voorbeeldig pupje.

Het plan was om de bench in de slaapkamer te zetten, maar door alle drukte was hij nog niet echt in de bench geweest. Wel eventjes in z'n mand en hij lag graag gewoon op de vloer, op de tegels in de gang. Omdat wij nu toch nog beneden slapen in de oude slaapkamer naast de gang, hebben we de slaapkamerdeur, keukendeur en de gangdeur gewoon open gezet voor hem. De katten kunnen hier niet komen. Hij heeft de hele nacht heel lief, gewoon los dus, naast ons bed gelegen en ik ben er twee keer met hem uit geweest. Toen heeft hij keurig buiten geplast en gepoept, haha. Gaf hij zelf dus goed aan, heb geen wekker gezet. Ook wel een plasje binnen hoor, begin van de nacht en vanochtend vroeg. Toen maakte ik de fout om eerst snel zelf naar de wc te gaan, haha. Terwijl hij wachtte voor de wc-deur lag daar dus een mooi plasje klaar. Hij heeft ook erg veel gedronken met die hitte en op rare tijden gegeten, beetje wennen allemaal. Hij dronk vannacht ook veel. Ook omdat hij gespuugd had 's middags had hij best wel trek en dorst. Z'n diarree is gelukkig over. Was vast de spanning en het spelen met de chi van onze vrienden. Achteraf te druk allemaal, maar vond het lastig om de visite te weigeren. Vandaag komen vrienden even kijken, met hun kids. Verder geen visite en een lekkere rustige dag. M'n man en schoonvader zijn boven bezig met gipsplaten aanzetten. Kan hij meteen wennen aan de bouwgeluiden. Die zal hij de komende jaren wel vaker horen, hahaha.

 

Net z'n brokjes netjes afgewogen voor de hele dag en z'n ontbijtje gegeven. Hij is al twee keer uit geweest en plast heel goed buiten. Zo stoer, haha. Ga nu rustig met hem in de woonkamer, daar kunnen de katten ook komen namelijk. Hij rent er soms wat achteraan en de katers vinden het te spannend, die zijn in de ren en de berging (waar Oscar niet kan komen). Bella de poes ligt in de vensterbank en observeert ons, haha. Oscar ziet haar niet eens. Hij ligt lekker naast m'n voeten op de grond.

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

Gisteren waren Oscar en ik in de tuin en toen kwam de buurvrouw van een paar huizen verderop langs met haar hond. Geen idee welk ras die hond is, een soort Fozzie Bear met krullen op hoge poten hahaha. Heel lief beest. Meteen neusje neusje en Oscar durft dat ook goed. Maar de buurvrouw vroeg zich af wat voor hondje Oscar was. Een labrador misschien? Maar hij was wel erg wit 

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

Mooie hond  ,heerlijke foto's en filmpje van hem

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Gisteren waren Oscar en ik in de tuin en toen kwam de buurvrouw van een paar huizen verderop langs met haar hond. Geen idee welk ras die hond is, een soort Fozzie Bear met krullen op hoge poten hahaha. Heel lief beest. Meteen neusje neusje en Oscar durft dat ook goed. Maar de buurvrouw vroeg zich af wat voor hondje Oscar was. Een labrador misschien? Maar hij was wel erg wit  "

 Mn oma vond Obi ook zo'n leuk klein golden retrievertje tot de oortjes steeds meer gingen flappen en ze plots helemaal omhoog stonden. We hadden haar al gezegd dat Obi een herder was en sinds ze dat ook zag vond ze Obi niet meer leuk. Sterker nog ze komt nu zelfs niet meer op bezoek... 

honden page profiel Esther & LunaEsther & Luna 3 doggies

honden foto van Esther & Luna

Ooooowwwwwgossie wat een schatje!! En wat is hij mooi! Kan me voorstellen dat je/jullie helemaal verliefd zijn op Oscar  En wat doet hij het goed zeg. Leuke foto's.

En genieten hé, want voor je het weet zijn ze groot, Luna is nu 6,5 maand en als ik foto's zie van in het begin en de filmpjes weer bekijk dan smelt ik weer, zo klein... Alhoewel ik Luna nu ze groter wordt ook heel erg leuk vind... ik ben stapel verliefd op haar 

 

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

Wat leuk om jullie reacties te lezen. Ik ben echt zoooo gelukkig met hem. M'n man is boven aan het klussen en Oscar blijft heel dicht bij me. Knuffelen, pootjes en kop op schoot en hij slaapt bij m'n voeten. We zijn echt al maatjes, zo mooi. Vandaag regelmatig even naar buiten gelopen met hem, dan merk ik dat hij moet (als hij moet poepen dan piept hij ook echt en blaft) en dan gaat hij netjes zitten bij de achterdeur en doe ik z'n riem om. En dan plast hij netjes in het gras. Echt een knapperd! Nog helemaal geen ongelukjes gehad. En als dat wel gebeurt dan is dat natuurlijk niet erg. 

 

Er kwam een vriendin met haar dochtertjes langs en het was fantastisch, zo lief speelden ze! Hij vond het ook echt heel leuk, maar ligt nu heeeeeerlijk te slapen. Vandaag verder geen visite meer, lekker rustig aan.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

Echt fijn dat het zo goed gaat  Ik moet zeggen dat ik een beetje (heel erg) verliefd ben op Oscar haha.

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Wat een heerlijke pup hebben jullie toch!  En die foto's ook van hem... smelt  Klein wit pluizebolletje haha! En fijn om te horen dat alles goed gaat, dat hij nu al aangeeft dat hij moet plassen is ook echt ongelofelijk snel trouwens! Slim manneke 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Zo af en toe zag ik dit topic wel omhoog schieten en ben toch eens even gaan lezen!

 

Echt wat een leuke pup! En die naam, super ! Hoor je niet vaak! 

Ik weet zeker dat hij bij jullie met z'n neusje in de boter is gevallen, echt een gouden mandje heeft hij gekregen!

Ik blijf lekker mee volgen :) 

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

" Zo af en toe zag ik dit topic wel omhoog schieten en ben toch eens even gaan lezen!
 
Echt wat een leuke pup! En die naam, super ! Hoor je niet vaak! 
Ik weet zeker dat hij bij jullie met z'n neusje in de boter is gevallen, echt een gouden mandje heeft hij gekregen!
Ik blijf lekker mee volgen :-)  "

 Wat lief van je! :) 

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara 3 doggies

honden foto van Mila & Mara

Wat een leuke foto's!

honden page profiel DeesDees 3 doggies

honden foto van Dees

Hij is echt veel te schattig.

pagina 6 van 8 12 3 4 5 67 8
Volgende forumvraag: Advies gevraagd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^