Wat doen jullie om je huis niet naar hond te laten ruiken.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BinkBink 3 doggies

honden foto van Bink

Veel luchten en (voor sommige honden onmogelijk) niet nat laten worden, natte hond stinkt gewoon enorm.

 

Mijn hond gaat mee naar kantoor en niemand ruikt hem (was ook een voorwaarde), klanten/leveranciers merken niet dat er een hond is, maar als het regent en hij wordt nat dan ruikt iedereen hond en krijg ik klachten dat het stinkt naar hond, dus hij krijgt een jasje aan met regen 

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Drib zwemt graag, vooral in prut sloten. Bij thuiskomst zet ik de blazer erop. Ze gaat liggen slapen op haar kusssen waar ook een vetbed op ligt. Na een paar uur staat ze op en haal ik dat vetbed weg voor de wasmachine. Al het zand endergelijke is dan al uit haar vacht gerold. Doekje over het leer, nieuwe vetbed erop en even de hond borstelen ;)

 

De blazer en borstelen doe ik overigens niet altijd. Soms pak ik een handdoek om haar af te drogen of ik zorg dat ze droog de auto in gaat.

honden page profiel ElskeElske 3 doggies

honden foto van Elske

Wij hebben noodgedwongen een luchtreiniger in huis moeten nemen omdat mijn man helaas allergisch bleek te reageren op Rik toen we hem net een paar maanden hadden. Het was voor ons de laatste strohalm want stofzuigen, dweilen, luchten etc hielp niet afdoende...

 

Gelukkig bleek dit de oplossing voor ons en bijkomend voordeel van deze luchtreiniger is dus ook nog dat hij de geurtjes uit huis verwijdert. Als Rik bijvoorbeeld heeft gezwommen en met zijn natte vacht langs de luchtreiniger loopt, gaat hij harder werken (als hij in de automatische stand staat)

 

We krijgen ook regelmatig te horen van bezoek dat ze Rik helemaal niet ruiken in huis. Natuurlijk moet ik ook nog dagelijks stofzuigen voor de haren.

 

Als je wil weten welke luchtreiniger het is moet je het maar laten weten (ik weet niet of ik hier merken mag noemen, hij was in ieder geval niet duur)

honden page profiel Laika en danielleLaika en danielle

honden foto van Laika en danielle

Ach het is ook wat je opvalt, mijn partner is niet zo'n poetser en ik ruik bij hem altijd de kattenbak en volle vuilnisbak. Geef mij dan maar de geur van hond!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: 4lazy lags
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^