Goede dagopvang gezocht omg. A15 Echteld / A2 Deil-Utrecht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *Lana**Lana*

honden foto van *Lana*

Beste HP-ers,

 

Al enkele maanden lees ik stilletjes mee en ik heb hier al veel praktische tips en informatie gevonden, waarvoor dank! Sinds januari hebben wij een pup in huis, hiervoor hebben wij gekozen omdat ik voornamelijk thuis werk en daardoor veel tijd voor Lana heb. Helaas veranderen mijn werkomstandigheden waardoor ik vanaf mei/juni 4 of zelfs 5 dagen van huis ben. Dit is helaas erg onverwacht en komt zeker niet goed uit voor de hond. Als we dat een half jaar geleden hadden geweten... Maar de hond is er, en ik ben nu op zoek naar een goede oplossing voor haar.

 

Ik denk dat een dagopvang waarbij ze veel contact heeft met andere honden een goede oplossing is. Uiteraard onder goede begeleiding en liefst niet de hele dag in een kennel. Vooral dit laatste is moeilijk te vinden, maar het lijkt me voor haar fijn om niet de hele dag in een binnenkennel te zitten met eventueel 1 maatje. Misschien ben ik te kieskeurig, maar ik wil het graag goed doen voor Lana. Wie heeft er goede ervaringen met een dagopvang in de omgeving van Echteld (A15) tot Utrecht (A2)? Alvast bedankt:)

honden page profiel GillianGillian 3 doggies

honden foto van Gillian

Oh! Is dat een Lagotto? 

 

Snap dat je haar niet in een kennel wil hebben, tenminste niet de hele dag. Mijn tante vangt hondjes op voor mensen die op vakantie gaan of veel werken, honden zitten gewoon in huis en gaan mee wandelen etc (Helaas woont ze niet echt in de buurt..) maar misschien kun je naar z'n adres opzoek? 

 

 

honden page profiel *Lana**Lana*

honden foto van *Lana*

Ha Femke, Lana is een Spaanse waterhond, bijna goed;)

 

Ik zoek inderdaad ook zo'n adresje waar ze niet de hele dag opgesloten zit. Afstand is niet heel belangrijk, binnen een kwartiertje van de snelweg zou wel fijn zijn. Ik rij graag om voor een goed opvangadresje

 

Edit: Mochten er mensen zijn met een goede ervaring met een opvang waar wel kennels worden gebruikt is dat ook heel welkom!

honden page profiel MJMJ 3 doggies

honden foto van MJ

Wat vind je van huislijk opvang? (Dus geen kennels.)

honden page profiel *Lana**Lana*

honden foto van *Lana*

Hoi MJ, huiselijke opvang is zeker een optie. Eea hangt ook af van de persoon en enige hondenkennis/ervaring vind ik wel fijn. Wat ik wel lastig vind is dat je bij een 'professionele' opvang wat meer zekerheid hebt, afspraak is afspraak en je kunt altijd terecht. Bij iemand in huis is dat misschien lastig wanneer diegene plotseling een dag geen tijd heeft of ziek is.

honden page profiel MJMJ

honden foto van MJ

Als je wilt kan ik wel vragen of het hier mag. Ik zal wel eerst moeten overleggen met de mensen waarmee ik samen woon.

 

Ik ben geen professionele opvang, maar ik heb wel vaker honden opgevangen. Ik heb qua honden genoeg kennis en ervaring.

 

Ik woon in Noord-Limburg Nederland.

 

Meer informatie over mij en mijn huishouden kan via een PB

honden page profiel Ingrid van de KoppelIngrid van de Koppel 3 doggies

honden foto van Ingrid van de Koppel

Ik ken wel een hele fijne opvang, in Meteren (dat is de 1e afslag op de A15 na knooppunt Deil). Het ligt vlak bij de afrit, dus makkelijk te bereiken. Die mensen hebben een grote boomgaard rondom hun huis. Ze fokken Ierse setters en hebben een kleinschalige opvang. In principe zitten de honden wel in een kennel, maar ze gaan ook wandelen met ze in de boomgaard en ze hebben verschillende buitenspeelweitjes, waar de honden in mogen. Ze hebben goede kennis van zaken en voeren vers vlees. Ze rekenen € 10 per dag en opvang per dag is mogelijk. Scott komt er heel graag, terwijl hij echt niet zo makkelijk is om uit te besteden. Dit is de link http://www.rivervalleysred.nl/dierenopvang/ 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Helaas geen tip over een dagopvang.

Alleen even dat jullie een super leuk hondje hebben, ook zo mooi getekend met dat bruine hoofdje.

Wij hebben een Franse waterhond 

Dus ik vond het leuk hier nog een waterhond te zien, een Spaanse.

Je ziet ze niet zoveel, tenminste hier kom ik ze nooit tegen.

honden page profiel Michelle & BentleyMichelle & Bentley 3 doggies

honden foto van Michelle & Bentley

Hondencreche a2 in culemborg is een goede :)

honden page profiel *Lana**Lana*

honden foto van *Lana*

Tjee bedankt voor jullie snelle reacties

 

@MJ bedankt voor je aanbod, ik kijk eerst even wat er dichter in de buurt zit

 

@Ingrid & Michelle bedankt voor jullie ideeën. Ik ga ze eens goed bekijken, top!

 

@Sylvia leuk nog een waterhond! Er zijn er inderdaad niet zoveel van. Het wachten op een nestje van volgens ons fijne ouders duurde dan ook erg lang maar we zijn helemaal happy met onze kleine meid De bruine vlekken worden waarschijnlijk nog veel lichter tot bijna grijs van kleur.

Volgende forumvraag: verhuizen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^