pup word enorm kwaad als ik iets verbied!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Hier worden never nooit behoeftes in de tuin gedaan. Bah vind ik vies. 
Is het de bedoeling dat je hond dit de rest van zijn leven blijft doen? Lijkt me erg lastig als je eens een dag ergens heen wil enje hond weet niet hoe en wat met zijn behoeftes. Zou dus wel gaan proberen dit te trainen. Daarnaast is 2 x per dag wandelen idd weinig. Hoe oud is je pup? Er staat nl dat je per wandeling 5 minuten mag lopen per maand dat je hond oud is. En af en toe iets langer is niet erg als je de rest dan wat inkort. Wat doe je met je hond over de rest van de dag? Misschien krijgt ie juist te weinig beweging/ aandacht. Ga je naar een Hondenschool? "

 Waarom zou een hond die in de tuin plast buiten de tuin zn behoeftes niet doen?

Ik was een keer dood ziek, kon niet normaal overeind komen, man naar werk, kids naar school en no way dat een ander met mijn hond naar buiten gaat, was ik heel erg blij dat in haar even in de tuin kon laten.

Plasjes spoelen zo weg en de drollen ruim je net als buiten de tuin gewoon op.

 

honden page profiel ChristelChristel

honden foto van Christel

Kim, ja dit is de bedoeling dat hij dit blijft doen.

Hij plast en poept ook gewoon buiten de deur als hij nodig moet.. ik wil gewoonweg niet de verplichting hebben om hem 4 x uit te laten zodat hij buiten zijn behoefte doet.. ben je een dag weg is er een probleem.. ik zie dit bij mijn schoonouders en die moeten dan constant mensen regelen voor die ene dag dat ze weg zijn!

 

En ik wandel die 2 keer best wel lang, naar mijn idee al te lang.. het kwartier ben ik zelfs al voorbij.

 

Hij is trouwens 13 weken.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^