De politie waarschuwt baasjes in het Panbos in Bosch en Duin voor kidnappers van honden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/3884989/2015/03/05/Alarm-over-kidnappen-honden-uit-bossen-rond-Zeist.dhtml

 

i.v.m. eventuele copyright plaats ik alleen de link en kopieer ik niet het hele artike open op HP.

 

Zeer zorgwekkend ook dit weer maar hoe meer mensen het weten hoe groter de kans dat die mensen betrapt worden (nog een keer) en er een beter signalement komt waardoor deze 2 mensen herkent kunnen gaan worden. En ze wellicht eerder opgepakt kunnen worden.

 

 

Modjes: als ik deze verkeerd heb geplaatst mag hij gerust verplaatst worden, mocht er al een over geopend zijn, ik heb gezocht en niks gevonden maar verwijder deze dan maar (als ie er t laatst bij kwam)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat ik er uit begrepen heb, is dat de eigenaars de honden uit het oog zijn verloren, maar weer terug zijn gekomen, en dat er twee mensen wantrouwen hebben veroorzaakt, maar dat er niet een hond is mee genomen.

 

ik zou zeggen, naar dit verhaal gelezen te hebben, houdt je hond in de gaten, en verlies je hond als die los loopt niet uit het oog, en hou de afstand van je hond ook in de gaten zodat tie niet te ver van je afdwaalt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

do 05 mrt 2015, 14:04

|

lees voor

 

Paniek om hondenkidnappers Zeist

Van een onzer verslaggevers

zeist - 

Hondenbezitters in Zeist zijn in de ban van een stel dat vermoedelijk honden probeert te ontvoeren.

 
Foto: ANP
 

Hoewel het de man en de vrouw tot op heden niet is gelukt om een viervoeter mee te nemen, zijn meerdere baasjes hun hond korte tijd kwijt geweest bij het uitlaten. In alle gevallen was er een tweetal in de buurt dat zich verdacht ophield.

Aangifte is er tot op heden niet gedaan, omdat een goed signalement van het tweetal ontbreekt

 

er is geen bewijs, de honden zijn uit het oog verloren, en ja daar liepen dan een tweetal waarvan het wantrouwen is dat ze de hond wilde kidnappen, hou je hond in de gaten, zorg dat tie niet te ver afdwaalt, misschien is het zelfs zo dat dit tweetal dit jonge pupje gewoon wilde mee nemen omdat ze niemand er mee zagen.... ??

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ja maar als je een hond vind en iemand komt achter je aan hollen en zegt dat dat je pup is, dan geef je die toch gewoon? Kijk, tot daar aan toe zou het nog toeval kunnen zijn. Maar dan weigeren een hond terug te geven, dan wordt het raar.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Er is niks mis mee voor mensen uit die omgeving om gewoon even extra op hun hoede te zijn. Beter onnodig op de hoede dan niet op de hoede zijn en dat dat wel nodig bleek.

Volgende forumvraag: Op vakantie naar de Eifel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^