Betrouwbare fokker gezocht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel silkesilke

honden foto van silke

Weet iemand betrouwbare fokkers van Zwitserse witte herders?
In Belgie. Zelf woon ik in Ekeren (Antwerpen) . Dus liefst geen 4u rijden ;-) .

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Hier zijn enkele fokkers in de buurt van Antwerpen te vinden: http://bergerblanc.be/articles.php?lng=nl&pg=54

 

Zij zijn aangesloten bij de rasvereniging, maar ik heb zelf geen ervaringen met de fokkers. 

 

Succes!

honden page profiel silkesilke

honden foto van silke

Dank je wel als iemand ervaring heeft met deze fokkers hoor ik het graag.

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

Ik heb geen ervaring met de fokkers maar na een snelle blik op de site valt mij iig 1 ding op:

http://www.beautifulwhiteangel.be/
Bij deze kennel hebben een aantal honden HD-B en zijn zij de meeste niet op MDR-1 getest, dit zou al niet mijn voorkeur hebben.

http://www.adorablewhitepearl.be/index.php?a=1&b=1
Wordt er ook gefokt met honden met HD-B en honden met MDR-1 +/- en staan bij sommige honden helemaal geen HD uitslag er staat ook niet of er getest wordt op ED.

http://www.dutchhighlands.be/267390604
Zo ver op de website staat zijn 3/4 honden niet getest op HD/ED (staat not know)

Ik zou dan persoonlijk toch liever iets verder rijden en een pup met ouders met HD-A, ED- Vrij, DM -/- (vrij) en MDR-1 +/+

Je woont in Antwerpen zeg je he? Ik ken vrij veel mensen met een Witje in en rond breda, als je mij een PB stuurt kan ik even voor je vragen waar zij hun hond vandaan hebben en je hun gegevens doorsturen dat je hun vragen kan stellen over de lijnen :)

honden page profiel silkesilke

honden foto van silke

" Ik heb geen ervaring met de fokkers maar na een snelle blik op de site valt mij iig 1 ding op:http://www.beautifulwhiteangel.be/ Bij deze kennel hebben een aantal honden HD-B en zijn zij de meeste niet op MDR-1 getest, dit zou al niet mijn voorkeur hebben.http://www.adorablewhitepearl.be/index.php?a=1&b=1 Wordt er ook gefokt met honden met HD-B en honden met MDR-1 +/- en staan bij sommige honden helemaal geen HD uitslag er staat ook niet of er getest wordt op ED.http://www.dutchhighlands.be/267390604 Zo ver op de website staat zijn 3/4 honden niet getest op HD/ED (staat not know) Ik zou dan persoonlijk toch liever iets verder rijden en een pup met ouders met HD-A, ED- Vrij, DM -/- (vrij) en MDR-1 +/+Je woont in Antwerpen zeg je he? Ik ken vrij veel mensen met een Witje in en rond breda, als je mij een PB stuurt kan ik even voor je vragen waar zij hun hond vandaan hebben en je hun gegevens doorsturen dat je hun vragen kan stellen over de lijnen <img class=" /> "

 

honden page profiel silkesilke

honden foto van silke

graag :-)

honden page profiel silkesilke

honden foto van silke

En Reckhem's castle ? Daar iemand ervaring mee?

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

witte duivels domein verwacht pups binnen een 2tal weken

honden page profiel silkesilke

honden foto van silke

dat zou een beetje te vlug zijn zijn voor ons :-)

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Ik heb geen ervaring met de fokkers maar na een snelle blik op de site valt mij iig 1 ding op:http://www.beautifulwhiteangel.be/ Bij deze kennel hebben een aantal honden HD-B en zijn zij de meeste niet op MDR-1 getest, dit zou al niet mijn voorkeur hebben.http://www.adorablewhitepearl.be/index.php?a=1&b=1 Wordt er ook gefokt met honden met HD-B en honden met MDR-1 +/- en staan bij sommige honden helemaal geen HD uitslag er staat ook niet of er getest wordt op ED.http://www.dutchhighlands.be/267390604 Zo ver op de website staat zijn 3/4 honden niet getest op HD/ED (staat not know) Ik zou dan persoonlijk toch liever iets verder rijden en een pup met ouders met HD-A, ED- Vrij, DM -/- (vrij) en MDR-1 +/+Je woont in Antwerpen zeg je he? Ik ken vrij veel mensen met een Witje in en rond breda, als je mij een PB stuurt kan ik even voor je vragen waar zij hun hond vandaan hebben en je hun gegevens doorsturen dat je hun vragen kan stellen over de lijnen :-) "

 Soms zijn sites niet up to date ... De fokker waar wij op de lijst staan had ook heel lang bij de teef geen HD uitslag staan op haar site. Inmiddels is de site aangepast en staat het er nu wel bij. 

 

Ik zou dan gewoon als de fokker toch aanspreekt een mailtje sturen over de uitslagen. 

honden page profiel from Aest Elorielfrom Aest Eloriel

honden foto van from Aest Eloriel

Hoi!
Ik ben eens bij een geweldige fokster geweest ze had toen een nest pups en ik vond het zo'n geweldig ras... ze gaf toestemming dat ik eens een dagje kwam kijken, gewoon ter opsnuiven van fokkersgeur.. het was ge-wel-dig. Haar naam is Hildegard en de kennel is in Stevoort.

Haar honden waren op en top, geweldige karakters en ik heb lange tijd met de mama's liggen kroelen. De kleintjes waren geweldig gesocialiseerd en ik vond het gewoon super hoe ze met de toekomstige puppenbaasjes omging.

Mocht ik ooit een witte herder willen... dan een ZIVA-kind!! <3 <3 <3

http://www.witte-herder.be/ is de link naar hun website

Volgende forumvraag: Rasgroepen en hondenrassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^