vergrote prostaat, m'n zieke maatje :(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

arm dier...

 

al 2 weken ben ik aan het sukkelen met lucky. voor diegene die lucky niet kennen, is mijn vuilnisbak van bijna 3. (nog) intacte reu.

 

2 weken begon het met sloom zijn en niet lekker in zn vel zitten. bijna niks willen eten, wat voor een veelvraat als hij een gek iets is. en geen zin hebben in wandelingen of willen spelen met ons en bobby. tot hij op een zondag ineens bloed begon te plassen. ik zijn temperatuur opgemeten, bingo! 40,5 graden koorts. dus als een malle naar de dierenarts gereden, na even voelen en hard piepen (wat door merg en been gaat als het om je eigen hond gaat). een vergrote prostaat en koorts, bleke slijmvliezen, en het niet willen eten, doffe vacht en schilfers terwijl hij altijd blinkt als een spiegel. IK ZEI HET TOCH! boos tegen manlief.

 

ter plekke een spuit tegen de koorts en antibioticashot. 10 dagen kuur met antibiotica. na 10 dagen...niks veranderd.

 

terug gegaan, nu aan de ypozane, novocarp en noroclav, moet alleen morgen even maagbeschermers halen want hij heeft nu 2 keer overgegeven...  

 

en zodra hij weer zichzelf is gaat ie gecastreerd worden, wat eigenlijk voor hem niet in de planning zat maar dat is niet anders. 

 

het vervelende van alles is dat ie zo ziek is:( hij doet niks, is sloom. wil niet mee uit en is aan het afvallen. nog steeds bloedplassen, vandaar ook zulke bleke slijmvliezen. gelukkig maakt het lichaam het snel genoeg aan maar jeetje wat een eng gezicht is dat.

gelukkig komt ie nog wel met regelmaat voor zn knuffel en iets lekkers dus dat is positief, hij eet zn brokken wel slecht. dus nu rijst en kip en hier en daar wat lekkers vind ik voor nu ook best.

 

als er iemand is met ervaringen, deel ze met me. want ik durf hem niet uit het oog te verliezen, hij is pas 3! slaap al 2 weken naast hem op de bank. doodsbang dat er iets gebeurt:(

honden page profiel Steve en z'n vrouwtjeSteve en z'n vrouwtje 3 doggies

honden foto van Steve en z'n vrouwtje

Ik heb hier geen ervaring mee en kan je dus niet helpen.
Wel wil ik je veel sterkte en beterschap voor je lieverd wensen!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Ach Delubo , wat erg.  

 

Vergrote prostaat is toch geen kanker dacht ik ? Dus zullen de medicijnen wel helpen hoop ik? 

Ik weet hoe rot je je nu voelt, je kan niks helpen, voelt zijn pijn haast zelf mee. Ik heb geen ervaring met deze ziekte, kan je geen raad geven .

 

Ik duim voor vlug herstel . Kop omhoog hoor.

 

 

Je kent me nog hoop ik 

 

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

nee geen kanker gelukkig. is een soort ontsteking. en natuurlijk ken ik je nog;) dankje voor je support. is zo oneerlijk als je niks kan doen.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

ga naar een specialist of een goede  holist

ik zou verder kijken je hond is niet lekker en de ab doet dus niet genoeg

 

 

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

mijn dierenarts is tevens een vriendin van me. dus die kijkt ook zeker verder dan dat een 'normale' dierenarts zou doen. die denkt ook echt mee met wat voor lucky het beste is. ze kent hem, morgen proberen met de maagbeschermers en dan hopen dat dat de oplossing is. 

 

maar ik ga even googelen. thx!

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" mijn dierenarts is tevens een vriendin van me. dus die kijkt ook zeker verder dan dat een 'normale' dierenarts zou doen. die denkt ook echt mee met wat voor lucky het beste is. ze kent hem, morgen proberen met de maagbeschermers en dan hopen dat dat de oplossing is. 
 
maar ik ga even googelen. thx! "

 vraag eens hoe ze denkt over holist ,mijn regulier is voor en samenwerken helpt zeker

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Zal het der morgen vragen :-) als mn mupke maar beter wordt! Dan wil ik alles proberen:-)

Volgende forumvraag: Open wond bij hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^