Te koop: Camera & Tablet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Brinno Timelapse camera TLC200
?Camera genereert automatisch HD-video
?Tijdsinterval instelbaar van 1 sec. tot 24 uur
?Lens 120° draaibaar
Met de TLC200 timelapse camera ervaart u op eenvoudige wijze de fascinerende versnelde weergave. Voer de regie in uw eigen time-laps film, of dat nu dier- en plantenobservatie is, weerobservatie, bewaking, sport, spel- en trainingsanalyse en vele andere toepassingsmogelijkheden tot en met stop-motion animatiefilm met figuren of voertuigen. De quick-motioncamera neemt automatisch beelden op instelbare tijdsintervallen op en zet deze beelden in een HD-video met hoge resolutie om. Zo kunt u uw video zonder veel moeite direct bekijken of aan vrienden laten zien. Met de draaibare lens is een flexibele en optimale opname mogelijk. Met het geïntegreerde kleurendisplay kunt u de opnamen perfect richten en controleren.

Heb deze camera letterlijk 1 keer gebruikt. Toch niet voor het doeleinde waarvoor ik hem wilde gebruiken. Nieuwsprijs is 119,-. Zo goed als nieuw. Wil er graag nog 80,- voor hebben.

Samsung tab3 lite
2 weken gebruikt, ook nog zogoed als nieuw. Nieuwsprijs 199,- wil er graag nog 120,- voor hebben.
Helaas heeft Hummie het hoesje kapot gemaakt anders had ik deze er nog bij.
Ik heb nog een toetsenbordje erbij, erg handig. Voor 30,- gekocht. Mag voor 20,- weg anders gaat deze terug.

Ik weet niet helemaal zeker of ik het plaatsen mag, zoniet hoor ik het wel. Naar mijn idee toch wel enigszins hond gerelateerde producten.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie





Het forum doet heel raar. Hoezo kan ik geen foto's meer rechtstreeks van mijn profiel uploaden. Heb het nu via Img moeten doen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

is het onder de 25 euro ? wat je te koop aanbied, dat zijn de regels van HP. he. :-D en moet wel voor de hond zijn... 1.Het bedrijfsmatig aanbieden van een dienst of produkt is in principe niet toegestaan. 2.De onderstaande uitzondering is hierop van toepassing1.De vraagprijs van het product is lager dan €25,-- 2.en je meer dan 400 'doggies' hebt verzameld 3.en het product heeft een duidelijk toegevoegde waarde voor de bezoeker, bijvoorbeeld handgemaakte riemen. Het doorverkopen van opgekochte goederen is niet toegestaan 3.Voor het bedrijfsmatige verkopen van artikelen verwijzen wij u naar onze shopping pagina waar u in de wekelijkste email aan onze opt-in bezoekers (dus bezoekers die hebben aangegeven graag aanbiedingen te willen ontvangen) artikelen, aanbiedingen en kortingscodes kunt plaatsen. Hieraan zijn kosten verbonden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vraag het anders even aan het moderatorteam..
het is wel heel mooi wat je aanbied. :-D

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

ereader is inmiddels al weg :-).

Mijn idee was dat bv camera vaak gebruikt wordt voor het filmen van je hond, en juist daarom wel hond gerelateerd was. Haha, van die 25 wist ik niet.

Ik zal ze een pb sturen.

Volgende forumvraag: Nylon transport reismand
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^