Comedians

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Hallo allen,

 

Ik zal twee voorbeelden geven waarom onze hond af en toe een comedian is.

 

1. Als ik de was doe, laat ik de wasmachine niet open staan. Meneer denkt, deze bal kan echt niet meer, huppakee in de wasmachine, dan maakt de baas jou wel schoon.

 

2. Tijdens het uitlaten, onze hond loopt veel los, verstopt hij zich. Achter een auto, bij dat hekje, in een schaduw. En als de baas dan langs loopt.... rent hij vrolijk op je af en gaat met zijn poten tegen je op staan. Echt tegen je op springen doet hij niet, hij balanceert zelf op zijn achterpoten. Voordeel is wel, hij wil ons niet te lang uit het oog verliezen, dus hij durft zich niet heel lang te verstoppen als hij ons niet ziet. Dus je ziet zo een kopje te voorschijn komen

 

Er zijn hier vast nog wel meer comedians

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Haha, wat een portret!

Luuk is grappig wanneer hij met zijn enorme plushe Ikea basketbal (die dus eigenlijk 2x zo groot is dan hijzelf) door het huis loopt, ondertussen rolt hij er zo nu en dan overheen omdat ie struikelt, en hij wil hem vooral DOODschudden.

Wispa is grappig omdat ze.. tja, omdat ze zo onhandig is omdat ze niets ziet. Dus eigenlijk is dat helemaal niet grappig.. maar soms moet ik er toch een beetje om giechelen (zolang ze zich niet bezeerd). Soms is ze achter Luuk (en zijn bal) aan het aanrennen, waarbij Luuk dan op de bank springt, en Wispa te laat afzet en tégen de bank beland.. hihi..

Cosmic heeft echt karakter. Die kan je zo ontzettend sarcastisch aan zitten kijken. Wat ik ook altijd wel grappig vind is dat ze je "terug wil aaien", ze "krabt" dan heel zachtjes met haar pootje tegen je gezicht. Wat er bij mijn vriend voor zorgt dat zijn baard/sik regelmatig gekamd wordt, haha.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Hahahaha, ook een huis vol clowns

Zie het helemaal voor me

 

Je moet haast wel alle dagen vrolijk zijn of in ieder geval opgevrolijkt worden door zulke honden

honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor ! 3 doggies

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Hahah geweldig!

 

Laatst hadden Abby en Cantor weer wat uitgevonden, ze kunnen namelijk naar boven, en gaan ze lekker op de bedden liggen, (ja, in elke kamer staat een 2 persoons dus passen ze er geheel op).

En in de kamer van mijn broertje liggen nog een aantal knuffels, die ze nu persoonlijk komen ophalen.

En dan gaan ze er mee aan de wandel.
We leggen ze elke keer weer boven meer maar zodra we thuis komen liggen de bedden vol zand, en liggen er allemaal knuffels rond in het huis..  

 

Edit: Dit gaat nog steeds door 

 

 

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Hahahaha super! Hoe bedenken ze het ook

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

Onze Ellie gaat helemaal niet graag naar buiten. Ze is superlui en dit voor een Jack Russel! Ze is dan ook veel te dik, ook al krijgt ze maar weinig voer. De beweging die ze krijgt is dus 'verplicht'.

Haar aanblik naar ons toe als ze naar buiten moet van ons is goddelijk! Het is een mengeling tussen: 'Ben je nou helemaal?!' en 'OH nee, ik moet weer in de kou en ik ben een arme sukkel!'

 

We noemen haar ook vaak 'mumble' (de pinguin uit happy feet) omdat ze vaak ligt als een pinguin en zich dan laat 'glijden' of 'rollen' naar waar ze wil!

 

 

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

hahah leuk topic.

 

1. Maylo helpt graag mee met de was, helaas vind hij vaak dat de was al droog is als het nog kletsnat is. Afgelopen zondag was het weer raak, hij had alle sokken van het rek afgehaald en keek enorm trots 'Vrouwtje! Ze zijn droog en ik heb ze al voor je opgevouwd!". Terwijl ik ze net allemaal er op had Soms jat hij ze zelfs uit het wasmachine, hij zal wel denken 'Kom help je even vrouwtje met ophangen'.

 

2. Wat ook leuk is Maylo en mijn neefje spelen graag samen. Laats waren we bij mijn neefje met Maylo en had Maylo zijn kauwstaafje mee. Mijn neefje weet dat als Maylo dat heeft en hij loopt er op af een spelletje ontstaat. Maylo maak dan een geiten sprong met een woefje en loopt op een tempo dat mijn neefje hem net niet kan pakken (als wij dit doen, rent hij veel harder). Mijn neefje is 2,5 jaar die vind het helemaal geweldig als hij woef zeg. Dit spelletje kunnen de beide heren bijna een half uur lang volhouden.

 

zo zijn er nog wel wat dingen.

 

 

honden page profiel amsteramster 3 doggies

honden foto van amster

Haha, ik lag me rot.

ik zie dat met die wasmachine en een hond die de was eraf haalt helemaal voor me. Hahahaha

ik heb nog geen hond dus nog geen rare streken maar ik zou de eerste keer als ik een tennisbal uit de was zou halen heel raar kijken.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Hahahaha, leuk het helpen met de was  nat en droog zit ook niet zo heel ver van elkaar af

 

Kinderen en honden samen kan ook een groot feest zijn, ze zullen elkaar toch aanvoelen qua spel, lijkt me geweldig om te zien.

 

Zie mumble al voor me in jack russel formaat Kan me de blik ook helemaal voorstellen die ze je geeft als je haar mee neemt Hahaha

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

Hier is 'Mumble'! Deze x wel buiten, maar toen was het zomer ...

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

" Hier is 'Mumble'! Deze x wel buiten, maar toen was het zomer ... "

 Wat een schat

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

" Haha, ik lag me rot.
ik zie dat met die wasmachine en een hond die de was eraf haalt helemaal voor me. Hahahaha
ik heb nog geen hond dus nog geen rare streken maar ik zou de eerste keer als ik een tennisbal uit de was zou halen heel raar kijken. "

 Hahahaha, zodra je een hond hebt komt dat meteen.

 

Was toen Mayro pup was een bijzettafel in elkaar aan het schroeven. Had eindelijk het blad recht opstaan, poten goed en dan nu de ...........

 

Daar zat de hond een meter van me vandaan, met de schroevendraaier Kom hier, nee hoor. Kom maar hier, mag je weer klungelen totdat je alles weer goed hebt.. En misschien... deze keer laat ik de schroevendraaier liggen 

Volgende forumvraag: Naar het Heerderstrand met Black
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^