Seizoenentopic....... winter en lentekriebels ! met onze honden .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hettie :-D alles goed met Charlii ?

honden page profiel NymeriaNymeria 3 doggies

honden foto van Nymeria

" Bah yoop.. sterkte! Houd je ons op de hoogte?
 
ik heb me toch een zere keel :( en mn hele hoofd zit dicht en dan met name mn oren, ben een beetje doof op dit moment, haha "

 

Ik ook! Dat komt er van als je denkt dat het lente is en je raam s'nachts open laat staan...

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Hettie :-D alles goed met Charlii ? "

 

Osteopaat heeft helaas afspraak moeten verzetten...naar morgen. Dan weten we dus meer. Gaf me vanmiddag wel de gelegenheid Charlii even lekker in de duinen te laten rennen, miezer of geen miezer!

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Lekker lang weggebleven, het eerste uur was het nog, pieker de pieker, wat meteen merkbaar is trouwens bij Faro, die vond ineens weer vrachtauto's eng, na een paar keer vreemd gedrag van Faro heb ik het maar heel snel van me afgegooid en gewoon weer om me heen gekeken hoe mooi het buiten samen zijn is, en hup, Faro was weer zichzelf.

Hoezo een spiegel voorhouden..

We zijn meer dan 2 uur weggeweest, lekker muisjes jagen.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

"  

welkom hier Heleen :-D naar zee ? jee wat heerlijk, heb je fotoos ervan ? en hoeveel gaan er mee ? "

 

Dank je Willemijn ,

Nee vandaag geen foto's gemaakt ,doe ik van de week weer even ,

Er gingen 13 jacks  vier gossen en een bullie mee vanmiddag  en vanmorgen de andere 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

" Lekker lang weggebleven, het eerste uur was het nog, pieker de pieker, wat meteen merkbaar is trouwens bij Faro, die vond ineens weer vrachtauto's eng, na een paar keer vreemd gedrag van Faro heb ik het maar heel snel van me afgegooid en gewoon weer om me heen gekeken hoe mooi het buiten samen zijn is, en hup, Faro was weer zichzelf.
Hoezo een spiegel voorhouden..
We zijn meer dan 2 uur weggeweest, lekker muisjes jagen. "

 

Zie je ? wandelen helpt ,en verzet je gedachte even ,

Veel sterkte .

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Arme Yoop. Toch denk ik dat je je niet zo'n zorgen moet maken om Faro hoor. Bij een verwonding in het verleden zijn de onderliggende weefsels ook verschoven. Dan kunnen er kleine holle ruimtes ontstaan waar eerst spieren en vezels zaten. Dan kan een klein bloedvaatje springen bv door dat Faro ergens tegenaan stoot. Dat bloed komt dan in die holle ruimte en wordt daardoor ingekapseld,het kan niet meer weg. Is helemaal niet erg, want er kan geen lucht of bacterie bij. Heel,echt heel langzaam lost dat dan wel weer op,( kan weken duren) maar dat is dus wat je soms aan een bobbel ineens vind bij een oude verwonding. Soms dus nog na jaren kan je dit krijgen. Ik weet niet of het dit is, ik ben geen da, maar het zou goed kunnen. Maar dit kan dus helemaal geen kwaad. Heb je ook geen last van. En beter oud bloed aanprikken dan pus, da's veel vervelender..... Niet direct het ergste denken hoor....

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Arme Yoop. Toch denk ik dat je je niet zo'n zorgen moet maken om Faro hoor.

Bij een verwonding in het verleden zijn de onderliggende weefsels ook verschoven. Dan kunnen er kleine holle ruimtes ontstaan waar eerst spieren en vezels zaten. Dan kan een klein bloedvaatje springen bv door dat Faro ergens tegenaan stoot. Dat bloed komt dan in die holle ruimte en wordt daardoor ingekapseld,het kan niet meer weg.
Is helemaal niet erg, want er kan geen lucht of bacterie bij. Heel,echt heel langzaam lost dat dan wel weer op,( kan weken duren) maar dat is dus wat je soms aan een bobbel ineens vind bij een oude verwonding. Soms dus nog na jaren kan je dit krijgen.

Ik weet niet of het dit is, ik ben geen da, maar het zou goed kunnen.
Maar dit kan dus helemaal geen kwaad. Heb je ook geen last van.
En beter oud bloed aanprikken dan pus, da's veel vervelender.....

Niet direct het ergste denken hoor.... "

 ja ik ga daar ook maar van uit, het is echt al lang hoor, ik denk toch nog van de stafford beet, ook al is dat 3 jaar geleden, ja en ik kan niks doen, dus het heeft weinig nut om mezelf nu al gek te maken.

Ik geef anderen altijd de wijze woorden, wacht nu eerst maar de uitslag af voordat je in de stress raakt, maar ik ben heel goed om anderen advies te geven haha

 

Ik voel me wel beter hoor, ik heb wel iets te ver gelopen aan Faro's zijn loopje te zien, die heeft een stijve achterkant, maar dat kan ook de stress van de dierenarts zijn.

Vanavond krijgt hij wel een massage.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Willemijn, krijgen we morgen mooi weer?, ik ben dat grijze bijna zat. :-D
En beterschap Lieke.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hettie, morgen ? ik denk aan je.

 

Yo, komt zekers goed meis.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Grietje... en de anderen...

 

Morgen is er iets meer zon dan vandaag, zeker in de zuidelijke helft van het land. Het blijft droog, het wordt opnieuw maximaal 8 graden en in de middag steekt een zwakke tot matige zuidoostenwind op.

Donderdag begint plaatselijk mistig. Overdag is er ruimte voor de zon en het wordt circa 6 graden bij een matige zuidenwind.

Vrijdag wordt zachtere lucht aangevoerd en kan de temperatuur lokaal 10 graden bereiken. Wel neemt later op de dag de kans op een beetje regen toe.

Ook in het weekend kan soms een beetje regen vallen. Met 7-10 graden overdag en enkele graden boven nul ’s nachts blijft het voorlopig zacht voor de tijd van het jaar.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een mager zonnetje, donderdag de mooiste dag van de week ? gelukkig geen gladdigheid meer, ook wel fijn, nu nog droog en zon, dan zijn we tevreden toch ?

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Yo, komt goed met Yoop. En wat anderen ook al schrijven, nu nog niet zo druk maken! Want je hebt het zelf gezien: Yoop pikt dat gelijk op! En das niet goe!

 

Kop op!

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Ooeei Lieke, bereid je maar voor! Toen ik begon met best een zere keel vorige week volgde de griep niet veel later Beterschap!

Het gaat weer beter. Ben weer 2 dagen naar school geweest maar merk wel dat mn energie nog niet helemaal op peil is. Nog hartstikke moe.

 

Morgen ochtend weer eens wandelen met Chica ipv fietsen hihi. Hopen dat het dus droog is dat we even een eind kunnen gaat.

Vandaag veel miezer en grijs! Ik mis de blauwe lucht en een zonnetje

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

sorry, ik moet nog even vragen aan coby & Wanda, zou het kunnen omdat de pitt aan Faro's zijn keel heeft gehangen dat het weefsel onderhuids gescheurd is, Faro heeft er wel een slobber keeltje van overgehouden, die huid is nooit meer strak geworden.

En hoe komt het dat je dit weet, ervaring?

 

het lijkt me logisch, ppf ja het blijft toch een beetje zweven in mijn hoofd.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Yoop: ja zeker kan dat. Ongetwijfeld is er onderhuids weefsel beschadigd bij Faro toen. En heeft hij een wat uitgelubberde huid daar, misschien daardoor, dat kan heel best. MAAR: daar heeft hij allang geen last meer van....

Hij geeft ook geen last of pijn aan toch Yoop?

Hij zal zeker littekenweefsel hebben,( dat voelt ook als knobbeltjes en verdikkingen) misschien trekt t soms een beetje. Is allemaal niet zo erg.

Wel zou ik niet meer met een halsband lopen met hem maar uitsluitend met een tuig wat de hele hals en nek vrijlaat. Maar dat heb je al geloof ik?

 

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Ik ben dat miezerweer ook al weer zat hoor. En de bijkomende blubberhondenpoten( is dat een bestaand woord?).

Maar mylady gaat het borstelen wel steeds leuker vinden! Ze geniet echt van al dat gefrunnik aan dr lijf, die knuffelbeer...

En daarna zijn we allebei wit en zit haar halve uitgevallen vacht op mijn broek..... Ik heb bedacht dat ik morgen een regen broek aan doe voor ik haar ga helpen met dr rui, daar blijft niks aan plakken!

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

nee ik heb een hunterlijn, maar Faro trekt nooit, de lijn hangt heel los om zijn nek, oh ja soms een flex, een tuigje vind Faro helemaal niet fijn, hij heeft ook een beetje vreemd lijf, nooit past een goed tuigje, hij is natuurlijk een halve Podenco en half Staffort, dat lijf klopt eigenlijk niet.

 

Vandaag was ik wel een beetje angstig met de riem, maar de lijn hangt altijd los, hij loopt gewoon belachelijk netjes, en als hij los is, dan gaat hij wel zijn eigen gang, soms loopt hij heel lang los naast me, alsof hij aan de lijn is.

 

Maar ik hou het in gedachte, kan het altijd weer eens proberen, maar dit is een dure maand, wisseling van eten, dierenarts osteopaat brrr

Tenzij het echt nodig is natuurlijk, dan eten we weer een maand spagetty, ook lekker!!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Wat een schrik Yoop. Met panieken schiet je niks op, maar helaas (en begrijpelijk) doe je het tóch. Herken ik wel hoor, zo kan ik ook zijn namelijk.

 

Ik hoop dat het mee zal vallen allemaal. Geef Faro maar een extra aai over zijn bolletje.

 

Het is nog best heel grijs buiten. Mellow slaapt nog even lekker door. Als ze de juiste houding heeft gevonden...  

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hondenblubberpoten, houden we er ook in Coby, het goeie woord voor deze dagen, vandaag geen zonnetje in de noordelijke provincies, het blijft grauw en grijs, dan moet je wat meer naar het zuiden daar zal de zon volop schijnen vandaag, morgen en vrijdag krijgen we in het noorden misschien de zon te zien....

 

Cindy, met verbazing kijk ik naar de fotoos, die zijn van vanochtend toch ? en dan nog lekker in dromenland, hahaha ze zijn ontzettend leuk, wat een bofkont is Mellow..

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

aaah zo lief die foto's van Mellow, echt schattig.

 

Faro is aan de rees gegaan gisterenavond, hij had s middags een hapje honden kots op, nooit handig.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Mellow is wel heel flexibel :-D

Vanochtend weer donker, wel warm zeg, ik had veel te veel kleren aan, zweet op de rug :-D

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

We zijn er weer. Zit midden in de verhuizing dus niet veel tijd gehad om te reageren en internet hier is nog niet rond dus even snel een berichtje via mobiel. Hondjes al lekker gewandeld in hun nieuwe wijk. Morgen benji op controle bij dierenarts dus zal even even laten weten hoe het gaat. We zijn de komende tijd dus even druk en iets minder op hp te vinden.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

De hondenblubberpoten zijn hier ook aanwezig, vanochtend weer eens naar het Veld gegaan. Dat was een paar weken geleden nog een zwembad en had nu meer weg van een zompig moeras, maar we konden er lopen. 

Het is hier grijs, wel droog en 4 graden met een zuidoostelijk windje.

Sterkte vandaag met alle zieke honden en zieke baasjes en verhuizende forummers! 

Vanavond update uit deze hoek....

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Hier ook modderpoten.
Grote poten en hele kleine pootjes.
Dacht dat ik ze goed genoeg had schoon gemaakt maar is dus niet het geval.
Zometeem de dweil erover en weg is het.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

en hier niet echte blubberhondenpoten, integendeel, lekker droog kunnen wandelen zelfs het gras was geen blubberzooi.

 

wat ik lees Yo, aan de rees... niet leuk, maar dan hoeft tie voorlopig niet veel meer te poepen, ook wat rust in jouw kont dan ?  bedoel ik mee, je maakt je iedere dag zorgen om je lieverd, dat tie moet poepen, nu hij is geweest voorlopig hoef die dan niet .

 

Grietje, er komt nog meer warmte aan, je kan je winterkleding aan de kapstok hangen.

 

Hettie.... hoe is het met Charlii ? vandaag zou je toch naar een internist gaan ? was dat vandaag ?

 

Benji, kleine berichtjes zijn ook welkom hoor.

 

Jaimie, dat denk ik ook wel eens, tot ik overal zand tegen komt, hahaha.... en ja dan even de stofzuiger en de dweil erover heen, toch lekker dat we altijd maar bezig zijn en blijven he.... wij worden niet stram, hondeneigenaren blijven lekker soepel.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack


 
 bezig zijn en blijven he.... wij worden niet stram, hondeneigenaren blijven lekker soepel. "

 

Ha,ha was dat maar waar......ben niet meer zo soepel hoor.

Zal ook wel een beetje komen door de slijtage in mijn knie.

 

*Hier geen zonnetje te zien....en heb het zelfs een beetje koud.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Vanochtend 3 kwartier gewandeld, en ik had het warm! Het was niks koud buiten. Wel erg grijs.

Daarna een bezoekje aan de tandarts, gewoon controle. Om half 1 met mama en Blacky de dijk gelopen. Heerlijk! Chica heeft echt fijn geslenterd, gegraven, gerend, gestoeid, in iets liggen rollen  (stonk gelukkig niet) en zo af en toe met stokken gesjouwd. Ik zag haar genieten!

Ze zag er weer lekker smerig uit, ook modderpoten hier! Net dus even de pootjes onder de douche schoongemaakt.

Nu ga ik nog heel even rustig op de bank, over 45 min ga ik een avonddienstje werken. Energie pijl is nog niet erg hoog, nog best wel snel moe.

Vriendlief past vanavond weer op Chica.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oppassen Joyce... griep heeft tijd nodig om te herstellen ervan... je denkt heel gauw daar gaan we weer .. voorzichtig aan.

en fijn dat de tandarts een controle bezoekje was. ik moet weer in mei.grrrr. hahahaha

Petra, het is inderdaad best nog fris en als er geen zon is ... morgen stuur ik naar je de zon, geniet er van, dan krijg je een heerlijk lente gevoel.

bewegen, toch een must, als je gaat zitten wordt het toch erger, je hoef de marathon niet te lopen, lekker erop uit met je hond , kom je dan thuis heb je je dat toch goed gedaan.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Vanmiddag Bumper in het weiland laten racen :-D Diesel wilde mee, ze knapt op, maar buiten is haar romper opgerold, omdat zij anders natgeplast word, en ik wil niet dat de wond vies word van de modder.

pagina 4 van 62 12 3 45 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Volgende forumvraag: Braken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^