uitlaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Daan (Gast)

Hoi ,   Wij hebben een teckel van 2,5 jaar oud in en rond het huis is gaat het allemaal goed totdat mij vrouw en ik hem samen uitlaten dan kan hij zichzelf niet beheersen hij blaf en jank of zijn leven er van af hangt.   We zijn er al bijna 2 jaar mee bezig  ,wie weet hier raad mee en kan ons helpen  

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

En dat is alleen als jullie hem samen uitlaten, niet als je hem alleen uitlaat?
En is het een enthousiast geblaf? Of lijkt hij eerder bang?

Anoniem (Gast)

Hoi ,

 

Bedankt voor je reactie maar als ik met hem alleen ben is er niks aan de hand maar als ik samen met me vrouw of met de kinderen ben dan gaat hij tekeer en of het  nu enthousiast is of stress ik kan het geen naam geven.

 

Het lijkt mij meer op stress.

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder

honden foto van Sanne Mulder

Misschien kan ie er slecht tegen dat er een groter deel van het roedel mee gaat (mijn oudste wordt ook snel nerveus als we met het hele gezin gaan)

Blijft hij dit de hele wandeling doen of alleen in het begin?

Probeer hem bij de wandeling sowieso flink moe te maken en zorg dat iedereen heel rustig is wanneer je je klaar gaat maken om naar buiten te gaan. Als je heel druk en/of blij gaat lopen doen omdat je naar buiten gaat (vooral kinderen doen dat graag), dan neemt de hond dat over, maar weet niet waarom, wat ervoor zorgt dat hij er nerveus van wordt en druk blíjft doen.

Anoniem (Gast)

Klopt helemaal hij blijft dit de hele wandeling doen.

 

Ik ben ook eerst een heel eind met hem gaan wandelen en daarna met me vrouw ik dacht nu is hij moe en rustig maar hij gaat gewoon door.

 

Ik er een training of een ander hulpmiddel om hier mee aan de slag te gaan.

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

En binnenshuis is hij wel gewoon rustig als jullie samen zijn?
En als jullie bijvoorbeeld met zn allen met de auto ergens heen gaan en bijvoorbeeld in het bos gaan wandelen met hem, is hij dan ook zo? En loopt hij los of aan de lijn?

Volgende forumvraag: Schrik & kwaad!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^