Rotgevoel over en medelijden met de hond van mijn moeder... meningen gevraagd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Ik ben het eens met Aurelia..

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Even inhaken op die 4 dagen dat je bij je moeder bent maar niet wil trainen met de hond omdat je het nut er niet van inziet.

 

Het heeft wel degelijk zin in mijn ogen. Zo leert hij zich bij jou te gedragen. Dit is namelijk vaak persoonsgebonden. Even onze hond als voorbeeld ben de afgelopen tijd flink met haar wezen trainen zoals het netjes lopen aan de lijn. Bij mijn vriend trekt ze aan de lijn terwijl ze bij netjes bij me blijft. Dit is net als de honden van mijn schoonouders. Luisteren naar me omdat ik er tijd in heb gestoken terwijl ik daar maar een paar keer in de maand kom en die worden helemaal niet uitgelaten ;) Met andere woorden het heeft in mijn ogen wel degelijk zin om met hem te gaan trainen. Zo kan je aan je moeder laten zien dat het echt werkt om te trainen. 

 

Misschien is het dan iets om op rustigere tijdstippen te lopen (Hier hebben we hondenspitsuren :P) En zoals al voorbij is gekomen een kong een snuffelkleed misschien. Ik weet niet hoever je bij je moeder vandaan woont maar misschien kun jij wel met hem naar cursus als je dat zelf wilt en je moeder meenemen om te laten zien hoe het ook kan. 

 

Als jullie er verder allebei geen energie in willen steken zou ik zeggen herplaats het hondje waar die wel de beweging en uitdaging krijgt die hij nodig heeft. Want dit vind ik ook een soort van verwaarlozing. ;) 

 

Houden van is ook los kunnen laten en zien wanneer hij het ergens anders beter heeft

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Intern trainingsprogramma
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^