Kima gisteren verloren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

SamVG (Gast)

Dag lezers,   Gisteren ben ik mijn jeugdvriendin verloren die ik van mijn 10 tot mijn 18 jaar bij mij had , ze begon zaterdag te bloeden uit haar vagina terwijl ze al 4 of 3 jaar dat niet meer deed. Vervolgens wou men vader niet naar de dierenarts bellen wegens hoge kosten in de weekends. zondag toch gegaan bleek een baarmoederonstekikg haar baarmoeder was achteraf zo lang als mijn arm zondag had ze dan toch antibiotica gekregen waarop ze zo slecht reageerde 5 keer braken en ze moest nuchter blijven voor de operatie gisteren om 9u smorgens na de operatie werd ze slecht wakker maar toch toen ik nog naar school was en mijn ouders haar gingen halen kreeg ze net nadat men ouders gingen vertrekken van bij de dierenarts een hartaderbreuk ze was uiteindelijk terminaal al meer dan een jaar. Ik mis haar zo niemand kan het plaatsen. Het doet me deugd dat ik dit kan uitschrijven en ook wil ik jullie allemaal waarschuwen om prefentief een teef te stereliseren om zo een heel goede vriendin die je liefde en vriendschap geeft elke dag opnieuw niet hoeft te verliezen op 7 jaar! !! Mag ze rusten in vrede waar ze ook is. <3

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ach wat verschrikkelijk, 7 jaar is te jong ja, arme arme hond. En wat een gemis.

 

Mijn eerste hond is op tienjarige leeftijd overleden aan een baarmoederontsteking, ze heeft het niet gered, had ook nog eens verkeerde medicijnen gekregen en nog steeds voel ik daar de machteloosheid en ontzettend veel verdriet bij en idd ook schuldgevoel dat ik haar niet had laten sterilliseren. (al had ik dat indertijd weloverwogen zo besloten)

 

Sterkte met het verlies van je vriendinnetje.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Je weet niet wat wijs is.

Wij hebben ons teefje wel laten helpen omdat bij mij de angst groter is dat dit zoals bij jou vriendin kan gebeuren.

 

Wil je onwijs veel sterkte wensen.

Dit was niet hoe je het verwacht  

SamVG (Gast)

Dank jullie wel voor de steun ! Doet me deugd. ik zal er me bij moeten neerleggen dat ze onvervangbaar is en dat het verdriet weg trekken moet :(

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

heel veel sterkte.

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

Heel veel sterkte! 

honden page profiel Ingrid van de KoppelIngrid van de Koppel

honden foto van Ingrid van de Koppel

Ach, wat een intens verdriet voor je! Ze is een groot deel van jouw leven bij je geweest, heel moeilijk te accepteren dat ze zo maar ineens uit jouw leven is weg gerukt. Ik wil je heel veel sterkte toewensen bij het verwerken van het gemis.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze was uiteindelijk al meer dan een jaar terminaal schrijf je, dat begrijp ik even niet.  ik begrijp dat je ons wilt waarschuwen, voor een teef prefentief te steriliseren. maar dat is ieders keuze natuurlijk.

mijn waarschuwing zou zijn, wees alert, en kijk niet naar de kosten of het nou weekend is of niet, zodra je hond wat mankeert , dierenarts, niet wachten.

 

voor jou, een groot gemis , en heel veel sterkte.

SamVG (Gast)

Willemijn ,we dachten dat het enkel de baarmoeder was maar aangezien die nog net niet gesprongen was van de etter zei de dierenarts na haar dood dat er eigenlijk al meerder organen aangetast waren ook grotendeels haar nieren enz waarvan het bloed waarschijnlijk vandaan kwam , de dierenarts zei ook dat het hartprobleem kwam door drukverschil van bloedverlies van de operatie. En zou ik zelf werken en het geld hebben had ik haar al lang laten onderzoeken maar mijn vader die ik trouwens niet beschuldig zei altijd dat dingen normaal waren gewoon omdat hij niet wou betalen waar hij nu zeker ook meer verdriet van heeft achteraf gezien. Want ik zag het al lang maarja een hond kan je natuurlijk niks vertellen het enige wat ik zker wist is dat ze ging sterven toen ze maandagochtend voor de operatie achter het tuinhuis ging gaan liggen en ik haar moeilijk nog naar binnen kreeg :( het valt zwaar maar we moeten het plaatsen.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Och arme Sam. Wat zul jij je machteloos hebben gevoeld.....

Want het zijn je ouders die besluiten.  Toch moet je je niet schuldig voelen hoor! Jij kunt hier helemaal niks aan doen. Je ouders achteraf gezien ook niet.

Ook omdat je schrijft dat de baarmoeder achteraf geconstateerd al heel erg mis vormt was( wat je dus niet kunt zien aan de buitenkant) . En dan die inwendige bloeding; man er was inderdaad geen houden meer aan......zo treurig.

Maar ik vind het heel goed dat je er een waarschuwing aan vast knoopt: ik heb ook een teefje en zulke dramatische verhalen spelen voor mij zeker wel mee in de overweging tot sterilisatie of niet!

Ik wens je heel, echt heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies, jonge, jonge, jonge, zo'n jonge hond nog.....

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Ik wens jou heel veel sterkte toe :'(

SamVG (Gast)

Coby & Wanda

het is de onmacht die alles zo onrealistisch en erg hard maakt. Denken aan sterilisatie is moeilijk maar als je er niet mee fokt.. je weet natuurlijk nooit, elke hond is anders. Maar zoals iedereen weet komt spijt altijd te laat en je denkt altijd had ik het maar zo gedaan. Maar ja dat is met alles zo. En iedereen bedankt voor de reacties!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Dubbel erg dat zoiets ergs begint op een zaterdag en jijzelf niet kan beslissen of er direct een DA bij kon komen , dat maakt je boos en wanhopig...ik begrijp het zo goed.  

 

Maar ik denk niet dat die paar dagen veel verschil voor je hond zullen hebben gemaakt, zoals de dokter zei....dat proces is al veel langer binnen bezig.  

 

Ook mijn hondje op 11 jaar nog vd ene dag op de andere alles moeten laten afnemen, bij haar wel gelukt. Je moet ook wat geluk hebben in t leven. Spijtig dat jouw vriendin  er nu géén heeft gehad.

 

En ja als je met haar opgroeit is dit een periode in je jeugd die weer is afgesloten. Zo worden er steeds meer perioden afgesloten. Dat is t leven meid .

 

sterkte om er overheen te komen,  nu is dit verlies nog vers, maar het zal beter gaan. Echt. 

 

 

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Wat zul je je hondje missen,... maar echt, achteraf denken "hadden we maar" is niet nodig.  Je kunt niet weten hoe het dan gegaan was. 

 

Heel veel sterkte gewenst.

 

 

honden page profiel EllyElly

honden foto van Elly

Heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verlies van je maatje.

Je hebt de goede beslissing genomen voor haar, ook al zie je dat nu helemaal anders.

Sterkte ....

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Heel veel sterkte.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Veel sterkte met het verlies :'(

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Hoi allereerst heel veel sterkte met het overlijden van je vriendinnetje Kima.En ik weet hoe je je voelt,ik had en heb nog steeds het schuldgevoel van waarom heb ik niet eerder gezien dat er iets ernstig aan de hand was.Maar mijn hondje was 16 jaar en in de tijd van overlijden was het snikheet.Dus ik dacht dat het daar mee te maken had.Maar het helpt inderdaad niet om te denken had ik dit,had ik dat.Ze laten blijkbaar vaak pas iets merken als het al te laat is.Maar ze heeft in ieder geval geen pijn en is er veel van haar gehouden.

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

heel veel sterkte..............

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet

honden foto van Nikki & Jet

Heel veel sterkte met het verlies van Kima..

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Heel veel sterkte Sam !

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

heel veel sterkte gewenst Sam

 

Volgende forumvraag: Mijn lieve Babs
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^