platte stoelgang en steeds 's nachts alleen stoelgang willen doen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NancyNancy

honden foto van Nancy

Hallo!

 

Ik heb een golden retriever pup Norah en haar eetlust is geen probleem, ze eet alles, zelfs dat wat niet eetbaar is!

Ze heeft last van platte stoelgang dus ben ik op zoek naar de juiste voeding, tips altijd welkom!!! Maar omdat ze dus plattere stoelgang heeft, kan ze het ook moeilijk ophouden. Gelukkig kan ze wel al aangeven als ze moet maar ze begint steeds 's avonds pas met stoelgang te maken. En dat gaat zo om de 2 of 3 uur door, de hele nacht. Ze slaapt in haar bench en om de 2/3u jankt ze omdat ze dringend moet. Dan spurt ze naar buiten en haalt soms zelfs het gras niet en doet gewoon op de kiezel. Het is doodvermoeiend maar wij weten ook dat ze er niets aan kan doen. Maar kan ik haar stoelgangschema niet keren door andere voedingsuren? Maar omdat ze een pup is krijgt ze 's morgens, 's middags, in de late namiddag en 's avonds haar eten. Ze kreeg bij de fokker rauw vlees met eukanuba lam&rijst. Eens thuis kreeg ze alleen het droogvoer. Nu raadde de fokker Farmfood aan omdat die brokken het meest aanleunen naar het rauwe vlees omdat het geperste brokken zijn. Maar ik zou al blij zijn als ik mijn nachten terug heb! Alvast bedankt voor jullie raad...

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Heeft ze ook wormen? Waar heb je haar gekocht?

honden page profiel NancyNancy

honden foto van Nancy

Hi! Nee, geen wormen, parasieten of virussen. Heb haar stoelgang al laten onderzoeken, het zou om de voeding gaan maar het is zo moeilijk zoeken tussen al dat aanbod welke voeding best is voor je pup. En ik wil ook niet te snel overschakelen tussen al die voedingen..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de brok die je geeft is geen goede brok, te veel graan dus veel ballast, poepen gebeurt dan te veel, kijk eens naar een graanvrije brok, echt helemaal vrij van granen, wil je weten welke ?

 

en vlees kan je ook gaan geven, een goede kvv. met verscheidenen diersoorten, er zijn kvv,s waar geen kip in zit, probeer die te verkrijgen, en geef je hond dat vlees. kiezen kan je dus tussen vers en brok... vers verscheidenen diersoorten, en brok een graanvrije brok.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nancy, best moeilijk voor je hoor.

er zijn brokken waar geen graan in zit. kijk op de verpakking of ga naar je dierenwinkel en vraag om een graanvrije brok.

 

dan kan je carnibest als vers vlees gaan geven, er zijn nog meer goede kvv,s maar dit is even een begin.

Anoniem (Gast)

waarom open je er 2

1 hier en 1 bij brokken

honden page profiel NancyNancy

honden foto van Nancy

" waarom open je er 2
1 hier en 1 bij brokken "

  Omdat ik zoveel mogelijk ervaringen van anderen wil horen, en ik denk dat mensen met een volwassen hond niet snel nog topics gaan lezen bij 'puppy'..

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Kijk eens op www.food4pets.be

Grote keuze in geode brokken.

De eigenaar is ook bereid met je mee te denken.

 

Over meerdere topics over hetzelfde onderwerp..

Nuet handig, onoverzichtelijk, niet alleen voor jou maar ook voor de lezers en de mensen die reageren.

Er wordt echt wel antwoord gegeven, alleen je topic is nog geen 2 uur oud, dus een beetje geduld.....

Mensen die en volwassen hond hebben, hebben soms ook ervaring met pups en zijn best bereid om op meer vragen antwoord te geven.

Volgende forumvraag: Vuurwerk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^