Het frauduleus gehandeld te hebben op registratiebewijs RvB .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Frauduleus gehandeld op registratieformulier RvB. (Gast)

Mijn hondjes waren bij een tijdelijke opvang via de hondenclub .Dit moest ik wel doen ivm mijn opnames/operaties . De hondenoppas heeft ongevraagd de teef van mij laten dekken .Ik was enorm geschrokken want ik wou dat niet .Bij het melden van het diertje al 4 weken zwanger van een hond van de oppas .Wel hetzelfde ras . Op 16 dec kwamen er 3 pups,waarvan 1 overleden .Het teefje wou ikzelf houden .Het reutje mocht naar een goed huis/niet voor de fok naar een goed blijvend huias .De hondenoppas ging zich ermee bemoeien .Raar,want in de papieren staat dat IK de fokker ben . Terwijl ikgestellende as /niet kon lopen enz heeft de oppas een vrouw laten komen die ik niet kende .Zij heeft zonder mijn toestemming de pup(van mij)meegenomen .De hondenoppas ging zich ermee bemoeien .De 2 dames hebben frauduleuze handelingen gedaan op het Aanvraagformulier/registratiebewijs van RvB om de pup op Mevr haar naam te kunnen krijgen .Het was voor 90%ingevuld en een handtekening onder het papieren opgestuurd naar RVB . .Ik heb ruim 1 jaar geen geld gezien .De pup is meegegeven en ik geen geld .Nu wil mevr het stamboompapier .Zij heeft een klacht ingediend bij RvB .Raad v Beheer heb ik doorgegeven de frauduleuze handelingen op het papier ,ingevuld met handtekening en zonder handtekening van mij .Was stiekum gedaan .Je kunt het allicht proberen .RvB heeft het formulier teruggestuurd omdat het niet goed was .   Ik wil eigenlijk het papier met de frauduleuze handelingen tonen aan RvB .Ik weet niet ofdat deze handelingen nog verder bekeken worden door RvB.Ik vind wel dat men zulke mensen moet aanpakken .

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Je had onmiddellijk klacht moeten indienen.
Ik denk dat je er, een jaar na de feiten, nog weinig aan kan doen.

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Ik ben het met Xtine eens, waarom pas na een jaar aan de bel trekken...

Ik zou de pup ook eigenhandig teruggehaald hebben, als de pup zonder toestemming is mee gegeven.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Je verteld hier dat je letterlijk niks kon doen vanwegen medische redenen.

Ik vind dingen als niet kunnen lopen, zeer grondige medische redenen.

 

Ik zou de raad van beheer gewoon bellen, de situatie uitleggen en ze jou medische toestand ook beschrijven.

 

Het is een appart geval, maar stuur ook je medische gegevens die van toepassing zijn via de post (wel aangetekend!!) op.

Stel je huisarts op de hoogte en laat hem/haar een brief opstellen met bewijs dat je inderdaad door je situatie niet mobiel was..laat staan helder genoeg vanwegen eventuele pijnmedicatie...(minder helder zijn vanwegen pijnmedicatie is wel degelijk een gegronde reden)

Maar ook je woonsituatie.

Woon je alleen? Of woon je samen?

Ik hoef het niet te weten, maar de raad van beheer wel.

 

Het mag dan wel een jaar geleden zijn, maar jij had ook tijd nodig om te herstellen van een zware medische ingreep.

In jou geval zou ik het gewoon nog een poging geven.

Wat deze vrouw gedaan heeft is niet eerlijk!!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^