Secret santa in Amerika...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel valerievalerie

Hallo, 

 

Via een leuke Facebookpagina zijn wij in contact gekomen met verschillende hondenbaasjes van over de hele wereld. Nu hebben we via die pagina een secret santa, dit wilt dus zeggen dat er namen getrokken zijn, en we voor iemand een leuke kerstkado moeten kopen. Nu onze secret santa woont in Amerika en we zouden graag iets origineels en liefst iets typisch Belgisch/Nederlands als kado opsturen. Heeft iemand hier misschien leuke ideetjes? 

 

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

Grappig zeg! Ik zou denk ik een typisch Nederlands pakketje maken. Drop,stroopwafels..zoiets denk ik.

honden page profiel stephaniestephanie 3 doggies

honden foto van stephanie

nou als je typisch Belgisch wilt gaan dan moet je echte Belgische chocolade opsturen.... daar zijn de Amerikanen dol op.

honden page profiel valerievalerie

Die chocolade dachten we ook al aan, niets beter dan echte Belgische chocolade. Maar we zouden ook graag wat voor de honden zelf opsturen, en het zou leuk zijn dat het iets is wat daar niet zomaar in elke dierenwinkel ligt. 

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Martin Gaus heeft hier in Nederland een speciale lijn met speeltjes. Geen idee of ze die ook in Amerika hebben? Het merk is Sumo en heeft iets weg van het merk Kong (maar dat hebben ze in Amerika).

 

Heel veel succes!

Volgende forumvraag: Hiep hiep hoera!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^