Wat een hond....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

x

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hihi, nee leuk is anders, heb het een x gehad, had bijna een hijskraan gebeld, drijfmodder, ze kwam er niet meer uit, en te ver van de kant, wat moet je dan ?

erin, schoenen en broek kon ik weggooien, en stinken, ik heb haar ergens anders even laten zwemmen, ze heeft lang gesudderd eer de modder eraf was en nog rook ik haar, azijn gebruikt, geen stank daarna meer. hahaha

en op de kop gegeven ? nee heb ik ook niet, waarom zou je het was al gebeurd, de volgende keer niet meer daarheen, en anders aangelijnd. :-D

en ook ik heb gelachen erom, je hond van 75 kilo die niet meer eruit kon komen uit zich zelf, lekker zompig. O-)

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna

honden foto van Mariska & Luna

Wat fijn zeg dat die honden zo kunnen genieten, maar dat de baasje daar soms gek van worden haha. IK heb het zelf ook altijd. Ik denk ga gauw effe honden laten plassen voor als ik weg moet bijv. en dan moeten ze niet vies worden i.v.m. binnen zitten en wat gaan ze dan doen met zu'n alle in de modder gaan rollen daar ik niet op gerekend had.

 

Het licht altijd aan je eigen echt stom eigenlijk, maar daar denk je dan weer niet bij na terwijl die honden plezier van hun leven hebben in de modder.

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

Hier ook zo een moddermonster. En dan het liefste wanneer je geen tijd hebt voor gedoe. Meneer voelt het heel goed aan wanneer ik afgeleid ben en dan ziet hij zijn kans schoon..

en het is niet dat hij nooit mag zwemmen, maar hij heeft voorkeuren die ik minder vind.. Alleen jammer dat hij de link niet legt tussen moddersloot/ koeienpoep rollen = in de tuin tot hij weer enigszins droog is.

 

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Bacchus doet het gelukkig nog niet, staat wel aan het randje en een "nee" volstaat hier nog. Geen idee als hij eens ontdekt.

odette

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Diesel en Bumper hebben watervrees, ze zijn beiden wel eens in de sloot gevallen, maar zelf zullen ze nooit de sloot in lopen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Whahaha! Iets van herkenning hier.

Mijn vorige hond Doerak heeft het eens gepresteerd toen ik hem 's ochtends om 6.00 uur uitliet zo plotseling in de sloot te springen. Ik liet hem uit voor het werk, toen werkte ik in een verpleeghuis en droegen we witte pakjes, ik had dat witte pakje dus al mooi aan toen ik de hond uit ging laten en helaas ook echt nog het laatste pak wat ik had want alles zat in de was! Uiteraard schudde hij zich toen vlak naast mij uit. Ik moest dus toen ik een gespikkeld pak naar het werk. Collega's en bewoners hebben er flink om kun lachen.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Inderdaad....de douche of badkuip die lekker op themperatuur zijn....ho maar en hebben ze geen zin in.

Maar de meest stinkende, zwartste, gruwlijkste sloot zijn ze niet uit te krijgen

 

Sasja springt ook zo de sloot in, eenden opjagen....(geen zorgen want de eenden zijn altijd sneller dan Sasja)...of in modderpoelen springen....

Maar onder een warme douche? Nouja...omdat jij dat wilt vrouwtje maar ik ga dan wel heeeeeeeel zielig kijken.

Na het wassen, drogen en de troep opruimen ben jij (de wasser) kapot en heb je even tijd nodig om bij te komen.....en de hond staat te kijken van, gaan we nog wat leuks doen baasje??

Op zo'n moment heb ik zin om mijn hond achter het behang te plakken....
Ach het zal wel een bekend iets hier zijn. 

Volgende forumvraag: Terug van weggeweest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^