Grootverpakking beloningsnoepjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Beste forummers,   Ik vroeg me af of jullie een winkel of website weten waar je grootverpakkingen met beloningssnoepjes kan kopen? Ik ga nu altijd naar Ranzijn en koop vaak snoepjes van het merk Voskes omdat dit redelijk grote verpakkingen zijn (500 gram) voor 3,99 euro. Ik heb een pup van 6 maanden en gebruik vrij veel snoepjes als beloning tijdens het trainen. Ik vraag me dan ook af of er grotere verpakkingen te koop zijn, misschien ook relatief goedkoper? Het hoeft uiteraard geen verpakking van 20 kg te zijn, maar een kilo of 3/4 zou me heel wat ritjes naar de dierenwinkel schelen!   Bij voorbaat dank!

honden page profiel Gabby & Zelda & MuisGabby & Zelda & Muis

honden foto van Gabby & Zelda & Muis

Bij viadierenwinkel hebben ze grote verpakkingen van van alles zoals;

http://www.viadierenwinkel.nl/honden/hondenvoer/hondensnacks?wt_manimal_type=6571

honden page profiel Linda Linda

honden foto van Linda

Gewoon een ander merk voer nemen (ik gaf vers en nam bv Ziwi Peak of Orijen) en voor de moeilijke training Rodi Worst (kan je evt deels invriezen en hele kleine stukjes van maken, ook niet duur!)

 

Nu train ik wat minder en gebruik ik Henne zalmsnacks en Rodi worst, maar ander merk brokjes is net zo lekker (of lekkerder) dan 'droge' koekjes, en gezonder!

Anoniem (Gast)

Bedankt voor jullie reacties!

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik gebruik gewoon het eigen hondenvoer, de brokjes, als beloningssnoepjes.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Bij witjes verzendhuis hebben ze grote emmers beloningssnoepjes, maar een ander merk hondenvoer gebruiken is ook zeker een goede oplossing.

www.witjesverzendhuis.nl

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^