'ben jij zon show iemand? arme hond'..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MeisjesMeisjes 3 doggies

honden foto van Meisjes

moet je voor showen een stamboom hebben? las laast dat het ook kan als je hond een ras is en geen stamboom heeft! als maar geen kruizing is!
Weet niet of het klopt hoor! wat voor shows doe je eigelijk? ben niet totaal niet bekend met hondenshows...alleen dat het om mooie of behendige hondjes gaan of zo iets haha ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'ben jij zon show iemand? arme hond'.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Haha, Mexx, ik zie je al helemaal verbouwereerd daar staan! Agh! :-D Laat mensen lekker denken, je bent een kanjer voor je hond!

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Haha, ik denk dat ik volgende keer Mexx eens flink door de vieze sloten laat banjeren en dan een paar keer langs der huis ga fietsen hehe..
Maar dan doe ik het misschien wel express :-p
Zulke mensen hebben nu eenmaal een idee in het hoofd en denk niet dat ik dat eruit krijg.

@ louise: ik pb ff :-D

honden page profiel windhondwindhond 3 doggies

honden foto van windhond

tja moet zeggen het geld mischien niet voor jou, maar ik weet honden die niet los mogen ivm hun vacht. er zijn zelfs afghanen die niet op de straat mogen lopen {alleen in het gras} omdat anders de vacht op hun poten slijt. bij mij mogen de dames altijd los. maar hier liggen ze regelmatig in een sloot of plas en mmoet zeggen het is niet bevordelijk voor de vacht O-)

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Hier doen de modderbaden wel hun werk :-D mexx heeft altijd op de rapportjes dat hij een vacht van uitmuntende kwaliteit heeft :-p

Soms zie je idd sho malthezer of langharige hondjes die niet de sloot in mogen. Maar er zijn ook genoeg niet showende hondjes die nauwelijks de grond of de bosgrond raken en vooral gedragen worden en dat heeft dan niet eens een reden en is voor altijd...

honden page profiel Jacko1Jacko1 3 doggies

honden foto van Jacko1

Mexx, als je kan achterhalen waar deze mevrouw woont, dan laat je Mexx even lekker in een baggersloot rollen en dan bel je bij haar aan en dan vraag je vriendelijk of je even mag komen praten. En dan vraag je of je even binnen mag komen voor een kopje koffie!! ;-) ;-)

honden page profiel ;.;.;.;.;;.;.;.;.; 3 doggies

honden foto van ;.;.;.;.;

ARME MEXX, is je baasje gewoon een showmens ofwat!
Nou ben jij een sukkeltje :-D :-D :-D

Achja sommige mensen begrijpen er niets van. Maar als ik naar de show ga valt mij op dat al die honden er heel erg gelukkig uitzien en zichzelf graag even op hun mooist laten zien in de ring.
Ik ben nog maar 1 hond tegengekomen op de show die het echt tegen zijn zin leek te doen. Was echt een ongeloofelijke zware engelse bulldog, die volgens mij voor hij de ring in moest een lekker schoonheidsslaapje aan het doen was en brut is wakker gemaakt. :-D Hij had echt nog zo een slaapsnuitje en zag er echt moe uit. Toen heb ik stilletjes toch wel even zitten lachen hoor.

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Haha, idd, soms zie je echt honden voorbij komen die genieten van de aandacht.
Een tijdje terug zag ik een korthaar chi de erering inkomen bij rasgroep 10 en toen hij binnen kwam en er applaus kwam groeide hij gewoon 1 cm!!

Mexx heeft dat dan helaas niet, maar geniet van mijn aandacht, de gezellige drukte, alle knuffels van mensen langs de standjes snacks testen, en vooral, een hele dag doorbrengen met de baasjes en ook nog eens vertroeteld worden en 2x met de auto rijden! :-D

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah 3 doggies

honden foto van Amber & Lootah

Tsja sommige mensen :P

Naar shows gaan is helemaal niet erg, tenzij t gaat worden zoals ik in amerika heb gezien ;-) Daar zaten toch een stelletje rare mensen bij... En die honden mochten inderdaad helemaal niks, zodra ze thuis waren weer in hun hok, 3 keer per dag naar t veldje om te poepen en te plassen en dan zaten ze de rest van de tijd weer in hun hok :S Gelukkig zijn de meeste mensen hier wat meer down to earth ;-)

honden page profiel Laure & AldoLaure & Aldo 3 doggies

honden foto van Laure & Aldo

wat een vrouw! Ik vind dat shows juist schattig zijn enzo :p

En tuurlijk mag je hond wel lekker vuil worden! Pff

Even met je mond vol tanden staan :-D en lekker doorlopen :-)

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda 3 doggies

honden foto van sandra en Glenda

Neeee... zo een dikke jack russeltje die overvoerd is dat is niet zielig pfff.... sommige mensen???
sommige honden vinden het juist leuk de aandacht op zo een show.

honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Tja waarom denken mensen toch altijd dat shows zielig zijn.
Alle honden die geshowd worden zijn in top conditie, anders heeft het niet eens zin om mee te doen, wat is daar zielig aan.
Die honden krijgen namelijk genoeg beweging en verzorging, kan je namelijk van niet show honden niet altijd zeggen.
Een show hond mag niet te dik zijn, goede vacht conditie hebben, goede bespiering. Dat krijg je echt niet als de hond elke dag 5 min wandeld en de rest maar op z'n kleedje ligt.

Bij ons gaan we 's ochtend voor de show altijd nog naar het bos (lekker rennen), tja dan zijn ze vies. Maar ja als die van ons droog zijn, ze schudden een keer en het is weer weg. Voor de bruine plekjes nog even een zachte borstel er over heen en klaar is kees.
Zo de ring in.


Niets zielig aan, het is pas zielig als je je hond te dik laat worden of hem niet de beweging geeft die hij nodig heeft, maar ja dat zien mensen nooit.

Groetjes Veronique

@Louise, op de shows die hier meestal besproken worden heeft je hond een stamboom nodig. Anders mag je niet mee doen. Dat zijn alle shows die georganiseerd worden door de raad van beheer. Er zijn ook wel eens shows voor stamboomloze honden, maar niet zo heel erg veel.

honden page profiel klaskeklaske 3 doggies

honden foto van klaske

pff mensen ook altijd met hun voor oordelen, wil toch niet zeggen dat als je shows loopt dat een hond niet vies mag worden.
En fietsen met een hond is alleen maar goed kunnen ze hun energie lekker kwijt, die van ons vinden het heerlijk.
gewoon niks van aan trekken is gewoon erg zielig

honden page profiel Diane & JoyDiane & Joy 3 doggies

honden foto van Diane & Joy

hahahaha :-D
alsof je hond met het fietsen dash-wit blijft ;-)
zeker met dit hondeweer.
Ik zou haar even uitnodigen om samen een stevige boswandeling te maken... eens kijken welke hond dan de beste conditie heeft :-)
Veel succes met je shows!


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'ben jij zon show iemand? arme hond'.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^