Vakantieadres voor een pup van 4,5 maand / ervaringen met pensions in (de buurt van) Den Haag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MickeyMickey

honden foto van Mickey

In oktober gaan we een weekje naar het buitenland en zoeken nog een opvangadres voor onze pup die tegen die tijd 4 en een halve maand is. Ik vind het nog niet meevallen om iets te vinden, ook omdat ik helemaal geen ervaringen met pensions heb. Hier en daar probeer ik wel wat rond te vragen en ben ik ook van plan om bij een paar pensions te gaan kijken. Er zijn er hier in de buurt wel een paar maar vind het best moeilijk om een goede keuze te maken. Iemand in onze omgeving die voor hem kan zorgen hebben we helaas niet.

 

Wie heeft er goede ervaringen met pensions in de buurt van Den Haag?

Ik heb er momenteel drie op het oog: Dieren Vakantieland Divoza in Maasland, het Polderland in Leidschendam en Het Pensionnetje in De Lier.

 

Wie kan me een beetje verder helpen?

 

 

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

Voor zo'n jonge hond zou ik iemand zoeken die op je hond wilt passen en geen pension. Mocht je toch naar een van deze pensions wilt mag je even een pb'tje sturen. Heb wel een ervaring maar zet die niet graag openbaar.

Volgende forumvraag: Hondje weg doen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^