Hondenmedium gezocht, maar wel een echte goede !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel boomieboomie

De titel zegt het al. Mijn hondje is 2 jaar geleden weggeraakt op een heel onverklaarbare manier waar ik niet bij was. Dit houdt me tot nu toe nog elke dag bezig en ik kan het gewoonweg geen plekje geven. Inmiddels wel een nieuw hondje in huis die me heel veel plezier en liefde geeft, maar ik wil gewoon nu echt duidelijkheid en weten wat er gebeurt is. Ik heb al vele dierentolks gesproken en er veel geld aan uit gegeven en iedereen vertelt me iets anders, waar ik dus totaal niets mee kan. Wie heeft tips voor me??

honden page profiel --

honden foto van -

Ik zal stoppen met zoveel geld uitgeven. 

Ik snap dat het erg moeilijk is, je hondje verliezen zonder duidelijkheden. Persoonlijk geloof ik niet in hondenmediums. Het is zo simpel over te brengen. Je hoeft het alleen maar goed over te brengen, maar de waarheid? Daar kom je niet achter. Waarschijnlijk zegt de volgende ook weer iets anders. Het is zonde om het geld uit te geven aan mensen die allemaal iets anders zeggen. Hier raak je ook alleen maar in de war van en houdt het je juist meer bezig.

Stel je vindt via hier een medium. Dan moet je natuurlijk nog eentje hebben om te kijken of die precies hetzelfde zegt, zodat je zeker weet dat het zo is gegaan. Zo gaat het riedeltje door.

Je komt er helaas gewoon niet achter.

 

Ik denk dat je op een andere manier zijn overlijden moet verwerken. Ik heb nog geen ervaring met het overlijden van je eigen hond gelukkig, maar er zijn heel wat hondenbaasjes die dat helaas wel hebben moeten meemaken. Die kunnen je vast wel door deze periode trekken. 

 

Zorg er wel voor dat je huidige hondje de zorg krijgt die hij nodig heeft. Niet dat hij wat te kort komt, omdat je zo met je vorige hondje zit.

 

In iedergeval wens ik je sterkte!

honden page profiel boomieboomie

Bedankt voor je eerlijke reactie. Of hij echt is overleden dat weet ik dus niet. Daarom kan ik het zo moeilijk los laten. Misschien zit ie gewoon bij mensen thuis en hoort ie hier bij mij. Mijn nieuwe hondje krijgt niets te kort hoor. Ik ben nu extra voorzichtig met haar en vreemde mensen en dieren om haar heen en ik vertroetel haar ontzettend als een kleine baby :)

Maar het blijft moeilijk om niet te weten wat er is gebeurd en of hij nog ergens is. Soms denk ik ook wel dat het beter is te denken dat hij ergens zit en het goed heeft, maar het is gewoon niet makkelijk....

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Wat lijkt me dat gigantisch zwaar en moeilijk.

 

Maar inderdaad. Je zult het een plekje moeten geven. Hoe moeilijk dat ook is... Niemand kan je denk ik vertellen wat er gebeurd is. En mediums zijn, denk ik, in de regel oplichters... Je vorige hondje wacht wel op jou, aan de andere kant. Misshien moet je hem symbolisch begraven, als je daar eenmaal aan toe bent. Zodat je een speciaal plekje voor hem hebt.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

pff wat moeilijk zeg..ik zou ook stoppen met een verklaring zoeken..je zal het nooit zeker weten.

Ik sluit me aan bij Linda..maak een symbolische gedenk plek voor je hond

Een plek waar je kan zeggen..lieve schat ik zal nooit weten wat er met je is gebeurd maar ik hoop dat het goed met je gaat..waar je ook bent en ben blij dat je in mijn leven was.

 

Soms moet je dingen loslaten ..helaas krijgen we niet altijd antwoord op al onze vragen

Heel veel sterkte

 

honden page profiel BlaiseBlaise

Mensen waar een dierbare van vermist wordt kunnen het ook nooit afsluiten, het blijft knagen wat er is, waar ze zijn, leven ze nog...... heel moeilijk. Sterkte Boomie.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Hoe is hij dan verdwenen? Is ie gewoon meegenomen door iemand?

 

Lijkt me in ieder geval heel erg om niet te weten wat er met je geliefde dier is gebeurd, waar hij is, of hij nog wel leeft.

 

Lees het van katten vooral heel vaak. Mensen die maanden blijven zoeken, tot de kat wordt gevonden (dood of levend). Als je tenminste maar iets wéét, dan kun je het een plekje geven. Heeft je dier een nieuw thuis, dan kun je het afsluiten, is je dier overleden, dan kun je dat ook een plekje geven mettertijd.

Maar die onzekerheid... jakkes.

 

Ik zou ook stoppen om geld aan allerlei mediums te 'doneren'. De meesten zijn volgens mij best heel gehaaid, vertellen precies wat je wilt horen.

 

 

honden page profiel MarijkeMarijke

Een vriendin van mij heeft 2 verschillenden mediums geraadpleegd. Haar hond was tijdens een wandeling zoekgeraakt.

Na een maand van zoeken, rondbellen, flyers ophangen en overal informeren (politiebureau's, amivedi asiels e.d.) was ze ten einde raad en zocht ze het schimmige gebied op. Kosten: nr. 1 50,- (reading van anderhalf uur); nr. 2 140,- (reading van 10 minuten).... Afzonderlijk van elkaar werden 2 totaal andere verhalen opgetekend.

De een vertelde dat de hond gestolen was en opgesloten zat in een donkere schuur, de ander beweerde dat de hond was overleden aan een vergiftiging.

Drie maanden later bleek dat de hond nog steeds rondliep in het natuurgebied waar ze hem was kwijtgeraakt. Een boswachter had hem meerdere malen gezien en uiteindelijk gevangen m.b.v. zijn eigen loopse teefje. (Dat bleek pas later.) Via het asiel kwamen ze haar op het spoor en kon ze hem ophalen. Sterk vermagerd, kreupel, scheur in zijn oor, heeeel er gefixeerd op konijnen en muizen, heel smerig, en super, super blij!!!

Ze is nog verhaal gaan halen bij de mediums, maar die gaven niet thuis en al helemaal geen geld terug. Ze hebben gewoon misbruik gemaakt van haar intense zorgen.

 

 

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dat laatste is het vaak. Ze roepen wat dingen, kijken héél goed naar hoe jij (als bezorgde baas) daarop reageert en als je blik maar éven veranderd gaan ze daarop door.

 

(Neem nou medium Char, van tv; alleen maar aan het gokken of er een A of een E in de naam van een familielid voorkomt -> volgens mij heeft iedereen dat wel...)

honden page profiel --

honden foto van -

" Bedankt voor je eerlijke reactie. Of hij echt is overleden dat weet ik dus niet. Daarom kan ik het zo moeilijk los laten. Misschien zit ie gewoon bij mensen thuis en hoort ie hier bij mij. Mijn nieuwe hondje krijgt niets te kort hoor. Ik ben nu extra voorzichtig met haar en vreemde mensen en dieren om haar heen en ik vertroetel haar ontzettend als een kleine baby :-)
Maar het blijft moeilijk om niet te weten wat er is gebeurd en of hij nog ergens is. Soms denk ik ook wel dat het beter is te denken dat hij ergens zit en het goed heeft, maar het is gewoon niet makkelijk.... "

 Je weet niet eens of hij overleden is? o god... wat verschrikkelijk zwaar dit. Ik begrijp je onrust helemaal. Hopelijk lukt het vele praten met hondeneigenaren om het beter te verwerken. 

 

honden page profiel boomieboomie

Jullie reageren zo lief allemaal. Heel erg bedankt hiervoor ! Het klopt inderdaad wel dat alle mediums iets anders zeggen. Sommigen zeggen dat hij bij mensen thuis is die goed voor m zorgen, een ander zei dat ie in een kliko gedumpt is wat volgens een vriendin niet kan want een kliko-ophaalmachine (op hoe zoiets heet) die geeft signaal als er een mens/dier in zit. Weer een ander zegt dat ie ergens zit bij mensen die m steeds uitlaten in de buurt waar ie verdwenen is en bij een parkje wordt uitgelaten. En een ander zegt weer, een overleden dier gaat het aan de andere kant van de brug altijd goed. Honden kennen geen gevoel qua tijd en kennen iemand missen ook niet. Alsof ik dat wilde horen :'(

Ik probeer het nu ook los te laten, maar een plekje voor m maken dat kan ik niet. Dan is het net alsof ik doe alsof hij niet meer leeft en ik blijf gwn hopen dat ie ooit terug komt of dat ik iets van m hoor. Als ik gewoon iets wist...

honden page profiel MarijkeMarijke

Het kan ook zo:

Een collega van mij had na 6 maanden zoeken (hond was de tuin uitgelopen) besloten toch maar weer een hond te nemen. Hun oude hond was weg en niet meer terug te vinden. Ze hadden veel moeite gedaan, ook alle asiels in de regio afgelopen.

En wat denk je? In het eerste hok van het asiel waar ze gingen kijken voor een nieuwe hond zat zijn oude hond...

Stel dat je oude hond toch nog ergens is, hij kan een keer ziek worden en naar een dierenarts gebracht worden. Is het een idee om elk jaar in de regio een flyer op te hangen? Zo blijft het onder de aandacht van de mensen en wie weet valt het de dierenarts(assistente) een keer op?

Tenzij je het echt wilt afsluiten. Dat kan ook rust geven.

honden page profiel --

honden foto van -

je kan ook flyers in de brievenbussen doen :) 

Dan wordt het sneller gezien. Ik zie nog zoveel mensen die gewoon doorrijden als er een flyer hangt.

 

Maar ik weet niet. Het vergt zoveel tijd en energie van je. Om er elke dag mee bezig te moeten zijn, hopen dat iemand de gouden tip heeft... De kans is groot dat dit niet gebeurd, aangezien je hond nu al 2 jaar niets van zich heeft laten zien. Hij kan natuurlijk zijn opgevangen en verhuist zijn naar misschien wel de andere kant van het land. Dan zien die personen echt niet dat iemand op zoek is naar haar hondje.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Ik begrijp heel goed dat het moeilijk is om los te laten, zeker als er zo'n grote 'wat als.....' boven je hoofd blijft hangen. Je zult altijd in je achterhoofd zo'n knagend gevoel hebben.

 

Hoop kan iets heel moois zijn, maar ook iets heel akeligs zijn. Het vergt veel energie en verdriet bij elke tegenslag en bij elke dag dat er weer geen vooruitgang of duidelijkheid is. Probeer het toch een plekje te geven... Ga niet meer actief op zoek, daar schiet je denk ik weinig mee. Je hoeft daarvoor geen schuldgevoel te hebben en je moet het niet zien als opgeven.

 

Ook al ben je nu nog niet toe aan een symbolisch plekje voor je vorige hondje, misschien ben je daar over een paar jaar wel aan toe. Dit laat zich natuurlijk niet dwingen.

 

Heel veel sterkte gewenst met zo'n groot verlies en omgang met alle onduidelijkheden en vragen!

Grace (Gast)

Ikzelf ken een goede medium die vanaf een foto informatie kan geven en kost "maar € 50,--". Ze heeft mijn 2 hondjes geread en het klopte precies wat ze zei. Als je nog interesse hebt dan kan ik haar telefoonnummer wel geven. Sterkte met alles.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Vreselijk wat jullie is overkomen.Ik zou het ook niet los kunnen laten.

Misschien een idee om je hondje op deze FB site te plaatsen.

https://www.facebook.com/WaarIsOnzeAngel?fref=nf

Staan meerdere honden op die al jaren zijn vermist .

De site wordt heel druk bezocht en heeft heel veel leden.

Ik wens je heel veel sterkte.

 

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Ik leef met je mee.Wat vreselijk om niet te weten waar je hondje is en hoe het met hem /haar gaat.Heel veel sterkte.

Boomie (Gast)

" Ikzelf ken een goede medium die vanaf een foto informatie kan geven en kost "maar € 50,--". Ze heeft mijn 2 hondjes geread en het klopte precies wat ze zei. Als je nog interesse hebt dan kan ik haar telefoonnummer wel geven. Sterkte met alles. "

 

Ik ben wel benieuwd naar je ervaring met hem/haar en natuurlijk naar meer info! :)

honden page profiel Daven Daven

honden foto van Daven

http://www.hondenpage.com/baasjes/53360/animalibera.php 

 

Niet duur en ben er dik tevreden over

Volgende forumvraag: Student en hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^