Een nieuwe camera staat gelijk aan foto's showen :D

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

 

Ik heb weer een mooi camera waarmee ik weer mooie foto's kan maken. Ik wilde er graag een aantal met jullie delen, mede omdat ik natuurlijk vind dat mijn hondjes ontzettend mooi zijn en dat wil ik graag laten zien :D.

 

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna 3 doggies

honden foto van Mariska & Luna

Wat een mooi foto's zeg als ik jullie foto's altijd zie dan ga ik ook denk ik een goede camera aanschaffen echt hele mooie foto's.

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Schitterende foto's. Ik vind die met de kop in het gras (kuil) echt gaaf.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Soms heb ik het vermoeden dat Gruul liever een struisvogel was geweest haha.

Dank jullie voor het compliment :). Ik ben ook echt heel erg blij met mijn camera, het is alleen jammer dat de afgelopen paar dagen de zon amper schijnt. Ik wide ook graag foto's maken terwijl ze aan het rennen zijn maar door te weinig licht zijn ze niet goed genoeg naar mijn mening. De sluitertijd moet hoger maar ik heb niet meer licht. Maar ik verwacht dat de zon deze zomer nog wel een keer de zon tevoorschijn komt en dan kan ik het nog een keer proberen.

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

" Ik ben ook echt heel erg blij met mijn camera, het is alleen jammer dat de afgelopen paar dagen de zon amper schijnt. "

 


De zon amper schijnt?? Hier is het al 3 dagen 28 graden!


leuke foto's! Wat voor camera heb je?

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Hier ook warm maar bewolkt. Geeft niks, hebben we nog meer leuke foto's in het vooruitzicht van je (als je ze laat zien dan). 

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Hier is het ook wel warm maar zonder zon helaas.

Ik heb een canon 60d met een 17-85 mm objectief.  Ik wil ook graag een canon 580 11 flitser erbij hebben. Daar heb ik altijd mee gewerkt en ik vind het een erg fijne flitser. Aangezien ik wat geld aan de camera uit heb moeten geven ga ik de flitser denk ik tweede hands kopen. Een nieuwe flitser kost al snel rond de 550 euro, dat is op het moment iets te duur. Voor 200 wil ik best een tweedehands flitser aanschaffen. Dat past nog net binnen het budget. DE flitser die ik wil is volgens mij ook niet meer nieuw verkrijgbaar, het is een wat ouder modelletje.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

" Hier ook warm maar bewolkt. Geeft niks, hebben we nog meer leuke foto's in het vooruitzicht van je (als je ze laat zien dan).  "

 

Ben maar niet bang :D.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Prachtige foto's zeg! En nu maar veel oefenen, maar dat zal vast wel goedkomen met zulke fotomodellen!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^