Vertellen of voor me houden,..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Persoonlijk zou ik dat schuldgevoel ook hebben, niet omdat ik het zou verzwijgen, maar gewoon omdat je vriend zo'n leuke verrassing heeft bedacht en jij dan door in zijn email te kijken en lezen daarachter bent gekomen. Door het dan ook nog eens te vertellen maak je het alleen maar erger. Ontneem hem zijn plezier niet en reageer verrast als hij ermee komt. Lijkt me niet heel lastig, omdat je ook nog niet weet wat de uitslag is.

 

 

honden page profiel PetraPetra

honden foto van Petra

Gewoon je acteer talenten aanspreken en niks zeggen.(of het moet echt tegen alle geweten van je indruisen)

Mijn nichtje heeft ooit per ongeluk een grote verrassing eruit geflapt dat mijn zusje voor haar man geregeld had, dat gaf een enorme domper voor mijn zusje en het was een ontzettend ongemakkelijke situatie toen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Eerlijkheid duurt het langst...


Al is een leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel.. "

 




kom op zeg, dit is toch niet liegen ? perongeluk op de mail gekomen, en dan dit zien ?

ik wilde dat ik zo,n vriend had, die dit zomaar voor me doet.... de verrassing zou voor je vriend geen verrassing meer zijn als je het zou vertellen, niet doen, laat je gewoon mooi verrassen..... ik vind het super dat je vriend dat voor jou over heeft. :-D

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Niks zeggen...wat niet weet wat niet deert toch?

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ik zou het als enthousiasme al eruit gefloept hebben en mijn vriend zou het direct aan mij zien als ik "lieg" dus ik zou het niet kunnen verzwijgen maar als je dat wel kan misschien wel doen :D 

honden page profiel HiskeHiske

honden foto van Hiske

Nieuwsgierig Aagje hahaha Niets zeggen hoor! Ik zou ál mijn acteertalenten uit de kast moeten halen maar ik zou de verrassing niet willen bederven!

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker

honden foto van Habbelbabbel

Ik zou niets zeggen. Je weet de uitslag niet.

 

pas veel later zou ik hem vertellen dat je de nota van de kpn had gezien en dat je wist dat hij het liefste had gedaan wat jij wilde. 

 

Waarschijnlijk komen dan de verhalen zoals hierboven ter sprake die jullie dan zelf hebben beleefd.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Lieve vriend heb je trouwens. Erg leuk cadeau! Hihi ik zie het al voor me dat dna verzamelen voor de test. Dat moest ook stiekem natuurlijk

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Lieve vriend heb je trouwens. Erg leuk cadeau! Hihi ik zie het al voor me dat dna verzamelen voor de test. Dat moest ook stiekem natuurlijk

 

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Hij was even bang dat zijn bestelling niet op tijd zou komen en daar heeft hij het de afgelopen weken veel over gehad. En ik maar reageren; "misschien duurt het gewoon wat langer, en: "misschien moet je even bellen hoelang het nog duurt"   Maar gister was hij dan toch erg blij en vertelde dat hij mijn cadeau al binnen had, en dat hij nu eigenlijk niet kon wachten om het te geven.  

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Leuk 

 

Nog heel even geduld hebben 

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Je zult met je verjaardag toch blij zijn met die uitslag van de DNA-test ?  :-)

 

Kun je dan niet gewoon zeggen dat je al zo iets in zijn mail tegengekomen was toen.. en toen.. ?  En dat je dacht en hoopte dat het dit was ?  Waarvoor heel erg dank ?  Geen echte verrassing maar toch een lief en tof cadeau ?

 

Of had je graag dat hij nu om een ander cadeau erbij  ging zodat je toch nog echt verrast kunt zijn ?  Dat denk ik toch niet he :-)

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Ik zou het zelf zeggen, want bij mij is alles toch al van mijn gezicht af te lezen. In principe kijken wij niet in elkaars mail, maar het zou bij ons ook kunnen voorkomen dat ik even snel iets wil zoeken van de telefoonrekening oid. Als ik dan de titel van het mailtje zou lezen, dan zou ik dat denk ik toch maar aan manlief vertellen.... Hij gaat het anders toch merken denk ik.

 

Als ik iets stiekems plan, dan vertel ik mijn man ook altijd dat hij echt niet op mijn telefoon of ipad mag rondkijken oid omdat de mailtjes die binnenkomen ook de eerste paar regels zichtbaar in beeld brengen enzo ;)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Angst voor overlijden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^