Golden retriever: weinig eten, snel ademen etc

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Kraantje85 (Gast)

Hallo,   Sinds 3 dagen eet onze hond niet goed meer (kvv) daarbij wil ze ook geen normale uitlaat stukken lopen, zodra ze thuis is loopt ze alleen maar met haar knuffeltje in haar bek en hij lijkt of ze sneller ademt/meer hijgt.   Als ze thuis is zoekt ze ons nog wel steeds op als normaal en ze is nog dezelfde knuffeldoos. We mogen ook gewoon aan alles komen dus weet iemand misschien wat dit kan zijn?   We zijn ander halve a 2 maanden bij de DA geweest voor een checkup en de standaard vaccinatie en daar was ze kern gezond en zat goed in haar vel.

Kraantje85 (Gast)

Ik kan mijn post niet aanpassen maar ze eet of beter gezegd wel gewoon snoepjes als wij die geven.

honden page profiel ALMALM

honden foto van ALM

Doet me denken aan schijnzwangerschap? Vooral omdat je schrijft dat ze met haar knuffeltje in haar bek rondloopt en weinig wil wandelen..

Is ze kort geleden loops geweest?

honden page profiel Em1989Em1989

honden foto van Em1989

Ik zou even een afspraak met de dierenarts maken als je het niet vertrouwd. De symptomen die je noemt zijn nogal algemeen en kunnen bijvoorbeeld gewoon onschuldige griepverschijnselen zijn, maar komen ook bij veel andere dingen voor.

 

Uit nieuwsgierigheid: Is het rondlopen met een knuffeltje nieuw voor haar? Mijn hond doet dit namelijk ook altijd. Hij is ook erg gehecht aan z'n knuffels

Kraantje85 (Gast)

10 april was ze loops geworden.

De knuffeltjes pakt ze normaal gesproken wel en loopt ze ook mee rond maar het is nu echt overal mee naar toe! 1ste verdieping, zolder etc etc

honden page profiel MarijkeMarijke

Het zou een schijnzwangerschap kunnen zijn. Legt ze het speeltje ook bij haar buik neer als ze gaat liggen? Pakt ze ook andere voorwerpen/speeltjes? Sommige honden doen het ook met bijv. schoenen of afstandbediening.

Ook vinden ze het heel fijn als je over hun buik aait en vragen ze om meer buikaaitjes dan normaal.

Ga voor de zekerheid naar de dierenarts. Evt. naar een andere voor een second opinion. Het kan zijn dat ze een baarmoederontsteking ontwikkelt op den duur.

Neem evt. een urine monster en wat ontlasting mee naar de praktijk in een gesteriliseerd jampotje o.i.d. Beterschap!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^