weet iemand Hondenloslooproutes / gebieden omgeving Waalwijk (Bij Efteling)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Randy ErnstRandy Ernst

Hallo iedereen,

 

Ik ben opzoek naar hondenloslooproutes / gebieden in de omgeving van waalwijk. (omgevig Efteling)

De loslooproutes en gebieden van de Loonse en Drunense Duinen heb ik al gevonden.  maar er zullen vast meer leuke routes zijn in de omgeving toch?!

 

Ik ben dus altijd aan de wandel, of dat dat tijdens mijn werk is of privé met mijn eigenste twee kanjers, ik ben ook steeds weer opzoek naar nieuwe routes om te lopen en hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen?

 

Ik zou het enorm waarderen!!

 

Groetjes, Randy (Jacky en Bliss en de wolkse honden)

 

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 29 juni om 12:09 --

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Wij gaan vaak naar de drunense duinen, ik zou eigenlijk geen betere plek weten om naar toe te gaan met onze honden. Bij ons in de buurt zijn niet echt uitlaatplekken zoals er bij de drunense duinen zijn. Wij laten onze honden graag van de lijn zodat ze lekker kunnen spelen en rennen. Dat doe ik alleen op voor mij bekende plekken natuurlijk. In Dongen heb je ook nog wat omheinde velden met water erbij waar de honden los mogen alleen dacht ik laatst gelezen te hebben dat het water nu niet meer gezond is. (weet niet meer precies waarom, zal wel iets met algen te maken hebben, of de riolering die niet goed is gelopen)

In waalwijk heb je ook nog een groot park met water (durf zo even niet goed te zeggen hoe het heet) er is ook een speeltuin bij. Daar heb ik nooit gelopen, daar zijn wij toen met de hond aan het water gaan zitten omdat de hond daar los en in het water mocht. Dus ik weet de rest van de omgeving niet. Er waren nog meer mensen en de honden hadden het gezellig dus wij zagen geen reden om verder te lopen.

Volgende forumvraag: Reacties van gasten "uitzetten"?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^