1 hond met urineverlies en 1 die dement is. Help!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Tania : super hoe jij was voor je oudje.:-)

Mijn vorig yorkje is ook zestien geworden. Moest hem verzorgen als een baby, dikwijls incontinent , half blind maar nog veel levenslust .Toen werkte ik ook nog hoor en toch ging het. Geen haar op mijn hoofd dat het anders zou gedaan hebben.

honden page profiel TaniaTaniabijna goedgekeurde fokker

honden foto van Tania

" Tania : super hoe jij was voor je oudje.:-)

Mijn vorig yorkje is ook zestien geworden. Moest hem verzorgen als een baby, dikwijls incontinent , half blind maar nog veel levenslust .Toen werkte ik ook nog hoor en toch ging het. Geen haar op mijn hoofd dat het anders zou gedaan hebben. "

 

Dat heb jij ook goed gedaan Anny :D
Die van mij was 17.5 jaar oud en ik heb dikwijls gedacht, O NEE !! ... niet weer vol urine, of als ik na de boodschappen binnenkwam en de geur me tegenkwam ... alles aan de kant en eerst hond wassen en dekens vervangen ... ramen open en even ontluchten, kaarsje aan et voila ...

 

Velen denken daar niet aan als ze een dier in huis halen ... maar die oude dag die komt is onvermijdelijk en ja er komt soms heel veel bij kijken ... maar geen haar op mijn hoofd die er aan zou gedacht hebben om hem voor die redenen te laten inslapen, no way ... je dier geeft echt zelf wel aan wanneer het genoeg is, dan is het aan het baasje om alle kracht en moed te verzamelen en daar aan toe te geven, wederom in het belang van je dier ...

grts

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Is de hond die incontinent lijkt ook gecontroleerd op blaasontsteking?

 

Verder ja ouderdom bij honden is een lastig onderdeel zeker als ze aftakelen. Net zo veel als wanneer een mens een directe naaste iemand die je lief hebt aftakelt. En soms is dat vreselijk zwaar, maar wel iets dat er ook bij hoort hoe moeilijk ook. 

 

Natuurlijk is dat soms vreselijk moeilijk en zie je door de bomen het bos niet meer, neem dan eens foto's van eerdere tijden en denk eens terug aan wat ze jou allemaal hebben gegeven en teruggeven. 

 

Als het echt met een dier niet meer gaat er sprake is van een lijdensweg en geen plezier meer is een keus niet moeilijk.

Maar als je het zelf te zwaar wordt kijk dan eens of er eens iemand is die een weekendje op wil passen. (i.v.m. de dementie wel in je eigen huis in eigen vertrouwde omgeving en liefst een vertrouwd persoon die de hond al kent) of af en toe eens paar uurtjes wil ontlasten.

 

 

 

 

 

 

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

" Neen Tineke ik eet je zeker niet op. ;-)
Het is maar zoals ik het zie. Ik snap gewoon niet als je liefde voelt voor mens of dier, dat je je daar dan vanaf doet omdat ze in incontinent worden. "

 Ik snap jou ook Anny meer nog zelfs dan ts hier loopt ook een oudje en als hij vast slaapt laat hij ook wel eens wat lopen (meestal slaapt hij tegen me aan) maar hij is nog happy springt nog op  de bank pikt me koekje dus hij mag 25 worden met zijn probleempjes

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ik had ook niet anders van je verwacht hoor.

En ik hoop mee dat hij de 25 haalt , jouw bank dan misschien niet 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: HELP! bloed overgeven?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^