golden pup van bijna 5 maanden poept en plast in de bench.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

kimberley (Gast)

Hallo ik heb een vraag.. Onze golden pup van bijna 5 maanden was snachts en overdag zindelijk. Nu sinds een aantal dagen plast en poept meneer in de bench als wij even niet thuis zijn ook snachts doet hij dit. Hij krijgt goed voer Dog lovers gold en hij was zindelijk maar nu ineens niet meer. Wat kunnen we doen? Want de bench en kussens  schoonmaken helpt ook niet. Hij blijft het doen. Ook is hij aan het wisselen met zijn tanden.  Wij zijn radeloos!!

honden page profiel ElsEls

Hey Kimberley,

 

In mijn ervaring kan een pup (of hond in t algemeen) wel eens een terugval hebben. Volhouden en je training verderzetten is meestal de boodschap.  Dus na eten, spelen en slapen naar buiten met meneer pup

 

Hoelang was je pup al zindelijk? en is er in de afgelopen dagen iets gebeurd of veranderd? Ander dagritme, speciale ervaring van de pup....? 

 

Veel succes alleszins, en volhouden, je pup komt er wel! 

 

Groetjes

Kimberley (Gast)

Onze pup was zindelijk vanaf 9 weken  al en verder us er eigenlijk geen verandering. Ja minder lange wandelingen gemaakt dan normaal. Maar hij deed wel zijn behoefte in de rondes die we deden. Dus daar kan het dan toch niet aan liggen? We gaan gewoon door met hoe we bezig waren. En wat langere wandelingen misschien dat dat werkt. 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Zou voor mij aanleiding zijn hem na te laten kijken. 

Als ie het alleen doet bij alleen laten zou ik aan verlatingsangst denken. 

mira (Gast)

Eventueel toch ander voer en de uren van her eten aanpassen (ooit zelf meegemaakt met mijn hond, die was geholpen met een ander voermerk)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

terug naar de basis, en je hond is aan het wisselen, ook dat kan een oorzaak zijn dat je hond wat van slag is.

ga er snachts nog een keer voor je hond uit, immers je schrijft dat tie snachts ook nog in zijn bench poept.

smorgens als eerste uitlaten, en dan na het eten spelen , slapen, wat extraas, omdat je hond nu aan het wisselen is kan het zijn dat de drang er wat meer is om te poepen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ook is hij aan het wisselen met zijn tanden. 

Wij zijn radeloos!! "

 




radeloos, ben je mal, wat meerderen keren per dag uitlaten, even alert zijn, en ga er snachts nog een keertje voor je hond uit tot de hond weer stabiel is met tanden wisselen, een hond kan altijd wat trilpoep hebben van het wisselen, de drang is er dan wat meer. gewoon wat meer uitlaten, en alert zijn.

Kimberley (Gast)

Dank voor alle reacties! 

Ik heb bij een ander topic gelezen dat hond uit de bench laten ook wel eens kan helpen. Dit hebben wij vannacht gedaan en tada hij heeft het droog gehouden en niets gesloopt. Nou hopen dat het zo blijft en na hij heeft verlatingsangst alleen weet ik niet waardoor dat komt.

Volgende forumvraag: Hekel aan wandelen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^