Beneden slapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Kiwi en Jamie slapen boven, Jamie op bed en Kiwi op de grond. Het was dus vanzelfsprekend dat Teun ook boven ging slapen. Eigenlijk het liefste op de grond maar hij vond dat geen succes dus hij lag al gauw op bed.. Dat ging goed, heel goed. Hij sliep de hele nacht door.
Maar een tijdje geleden begon hij er al mee.. Hij wilde niet mee naar boven. Voor het slapen gaan, gaan ze standaard even buiten plassen en dan gelijk naar boven. Teun wist niet hoe snel hij de kamer in moest rennen om op de bank te gaan liggen. Als ik dan riep of hij mee ging naar boven kwam er geen reactie.. Dus ging ik hem maar halen, dan keek hij op zijn aller-zieligst. Voelde me iedere keer weer rot, maar ik kan die kleine pup toch niet moederziel alleen beneden laten?!
Bestaat dat een hond die niet boven bij de hele 'roedel' wil slapen?
Nou ja, ik test het nu toch maar uit. Heb hem beneden gelaten.. Heb alle deuren open zodat ik alles kan horen. Denk dat het een slechte nacht wordt.. voor mij. ;-)
Herkent iemand dit? Is het een fase? Stoere mannen slapen niet in bed of zo?

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Haha g,een idee. Wifi slaapt in de gang en zou heel erg graag tussen baasjes in slapen.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Misschien vindt hij het te warm boven? Of heeft ie gewoon even mannen-tijd nodig, even geen vrouwen om hem heen 

(Alleen twijfel ik nu over Jamie en Kiwi, qua teef/reu...)

 

Ik heb de tussendeur beneden ook eens open gelaten. Mellow kwam naar boven toen het licht al uit was, ik hoorde haar op het laminaat lopen en vervolgens ging ze op het kleed in de slaapkamer zitten: 'tik tik tik' met haar staart, want ze vond het wel even gezellig. Toen stond ze weer op en hoorde ik haar zachtjes piepen. Ze wist niet wat ze er nou eigenlijk mee aan moest, dus ging ze weer naar beneden.

Heb de tussendeur ook maar dicht gedaan toen.

 

Zij vindt het ook niet erg om beneden te slapen. Overdag gaat ze wel vaak even mee naar boven, zelfs als ik alleen maar even naar het toilet ga; altijd even mee, even op de slaapkamer haar lijf uitschudden (welja...) en weer naar beneden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de bank is een lekker plekje :-D jouw roedeltje boft dat ze overal mogen slapen. hahaha

dat de pup beneden wilt slapen is dat je pup al mooi gesetteld is in jouw huis, de woonkamer daar voelt tie zich prettig in. mooi laten zo.

wel een advies voor je, zorg dat als je pup beneden wilt slapen er een traphekje voor de trap staat, zodat tie niet alleen naar boven klautert, je schrijft nu vast, ooo dat doet tie heel voorzichtig, toch niet doen, een misstap en de hond ligt beneden, trappen lopen geen bezwaar maar wel begeleiden. :-D

honden page profiel Naomi1971 & TessaNaomi1971 & Tessa 3 doggies

honden foto van Naomi1971 & Tessa

En is Teun de hele nacht beneden gebleven?

honden page profiel Carine en haar meisjesCarine en haar meisjes 3 doggies

honden foto van Carine en haar meisjes

ik ben ook even nieuwsgierig hoe de nacht gelopen is 

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Hahaha nee! Ik dacht een piepje te horen dus ben hem gauw gaan halen! Anders had ik toch de hele nacht niet geslapen. 

Maar hij kan best beneden slapen, ik zou het fijn vinden als Kiwi ook beneden slaapt, heb ik niet meer al die haren boven. Dus misschien ga ik dat over een tijdje toch eens doen. Maar dan moet ik een weekje vrij hebben of zo, want ik heb mijn nachtrust nu echt nodig. 

Volgende forumvraag: help! diarree! wat nu?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^