Als ie op wil staan is ie stijf?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HILLHILL

honden foto van HILL

Beau bijna 2 jr) heeft sinds gisteren..een oude manne loopje..stijf met op staan(na liggen etc) hij heeft wel wild gespeeld...je gaat gelijk het ergste denken? atrosse etc..(stom he) we zijn net er uit geweest,en is wat beter,,laat hem ook niet ruig spelen nu(wat moeilijk is..maakt rare sprongen naar de voorbij waaiende bladderen..heb gisteren zelfs hitte pitten ding op zn heupje gedaan..wacht nog eff af,tot morgen,en anders maar foto..? heeft jullie hond dat wel eens stijfheid?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Als ie op wil staan is ie stijf?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Ja hoor het kan zijn dat hij te wild heeft gespeeld. Raki heeft dat ook wel eens. Niet zo zeer dat hij moeite heeft met opstaan, maar wel dat hij wat mank loopt en niet wil bewegen. Als hij er last van lijkt te hebben en het gaat niet gauw over, dan zou ik voor de zekerheid even bij de dierenarts langs gaan. Veel sterkte met Beau!!

honden page profiel Carla, Charlie & DouweCarla, Charlie & Douwe 3 doggies

honden foto van Carla, Charlie & Douwe

Heb het een half jaar geleden met Charlie ook gehad. Hij piepte als hij overeind moest komen. In eerste instantie van de da pijnstillers gehad en moest ik afwachten maar na 2 a 3 weken heb ik foto's laten maken omdat het niet over ging. Uiteindelijk bleek hij toch waarschijnlijk een rare beweging te hebben gemaakt waardoor hij iets had verdraaid en was het gelukkig niets ernstig.

Groet,
Carla

honden page profiel JosineJosine 3 doggies

honden foto van Josine

Taff van mij heeft dat soms ook als hij heel wild gespeeld heeft of veel snelle krappe rondjes om de schapen heeft heen gerend. Het is vrij snel weer weg bij hem.

honden page profiel aadjeaadje 3 doggies

honden foto van aadje

hmmmm Daena heeft dit bijna altijd!

maar foto's en alles laten maken maar niks te zien!

ik noem haar ook altijd oude oma! ;-)

honden page profiel HILLHILL

honden foto van HILL

gaat al wat beter met beau,,houd welin de gaten en ga wat tabletten spul kopen,,voor gewrichten enzo..tja je schrikt wel,,en helemaal als je internet door spit ..atrosse etc je denkt gelijk het ergste hhahha

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Artrose bij zo'n jonge hond? Kan dat?

Ik zou niet zomaar zelf beginnen te dokteren. Je weet maar nooit. Als je echt denkt dat je hond iets mankeert, kun je beter naar de da gaan. Stel je voor dat je hem met pijn laat lopen terwijl er iets aan te doen is? Dat vergeef je jezelf niet..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja als het ochtend stijfheid is, moet je eens precies nagaan wat tie de vorige dag gedaan heeft. is dat te veel ? dan veel minderen, kijk dat eens aan, na de ochtend stijfheid als tie dan weer in beweging is, moet het binnen een half uur weer normaal zijn, dan heb je te veel gedaan. je schrijft dat tie nog heel jong is, dan niet te lang wachten om toch eens een bezoekje te brengen bij de dierenarts. want jonge dieren moeten best lang kunnen lopen of spelen zonder dat ze smorgens ochtendstijf heid hebben, maar kan ook dat je echt veel te veel gedaan hebt. buiten gelegen na het spelen ? het is vochtig nu met dit weer, leg hem op een koele droge plek als je van buiten naar binnen komt. laat maar horen hoe het verder gaat.

honden page profiel IdaqIdaq

honden foto van Idaq

Hey Hill,

Ik kan u echt niet helpen.
Sorry, ben er nog een leek in.
Alvast succes vandaag.
Vincent

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Als ie op wil staan is ie stijf?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^