geschikte gezinshond (pyppy) aanschaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Heerlijk witte Zwitserse herders!! Veel succes met je zoektocht 

GJ (Gast)

" Beste GJ!   Goed dat je  hier komt informeren, hier zitten veel 'kenners' en echte liefhebbers van diverse rassen.
 
Misschien is het nuttig om ook eens naar een hondenkeuring/ show/ tentoonstelling te gaan en op die manier diverse rassen samen te zien.
 
Wat betreft je opmerking in een van je reakties :  Ik lees ook dat deze hond de eerste anderhalf jaar veel energie en tijd kost qua opvoeding.
Dat geldt eigenlijk voor alle pups hoor. De tijd die je er in het begin insteekt is heel belangrijk. Als je het dán goed doet heb je er een hondenlevenlang plezier en profijt van!! "

 

 Hoi Jantien,

 

Vanmorgen heb ik contact gehad met een fokker.

We staan daar op de lijst voor een pup, maar we gaan er ook eerst naartoe voor een persoonlijk gesprek, waarbij we hun bestaande honden kunnen bewonderen.

 

 

 

honden page profiel SamSam

honden foto van Sam

Hello :-) 
Over de prijs van een pup: vaak staat er op de site van de rasvereniging wel een adviesprijs, dat is een beetje een richtlijn waar fokkers zich mijn of meer aan houden meestal, dan heb je een beetje een idee. 

honden page profiel LuSiLuSi

honden foto van LuSi

Hoi GJ,

 

Met welke fokker heb je contact gehad? Ik ben gewoon nieuwsgierig hoor, aangezien ik zelf natuurlijk ook veel contact heb gehad met fokkers van Zwitserse herders :)

GJ (Gast)

" Hoi GJ,
 
Met welke fokker heb je contact gehad? Ik ben gewoon nieuwsgierig hoor, aangezien ik zelf natuurlijk ook veel contact heb gehad met fokkers van Zwitserse herders :-) "

 hoi, 

 

Ik ga hier geen namen noemen.

Ik heb de fokker via de Zwitserse herder vereniging nederland. 

 

honden page profiel marjolein van berloomarjolein van berloo

honden foto van marjolein van berloo

Als je echt een hele lieve goedwillende hond wil die erg veel van mensen en andere dieren houdt, neem dan een golden retriever. Ze willen luisteren en zijn zo lief

honden foto van grijze keeshonden Van het Earlskamp

grote grijze keeshond : geweldig met kinderen, speels, lief, eigenwijs, waakt goed, echte gezinshond, mag overal mee op vakantie, is ondanks zijn eigenwijs zijn makkelijk op te voeden . Heeft wel een lange vacht maar komt met 1 goede borstel beurt per week toe indien hij/zij niet in de rui is.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: De 'start' is er!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^