Goeie fokker voor golden retriever

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Chara (Gast)

Hallo, graag zouden ik en mijn vriend een golden retriever pup kopen maar weet niet waar de goeie fokkers zijn, op hun site lees je zowel negatief als positief commentaar van hun klanten. We zijn bang dat wij voor de verkeerde fokker zou kiezen. Iemand die die een goeie fokker weet?    We zijn van west - Vlaanderen ( België) 

honden page profiel Nanette en Boaz Nanette en Boaz

honden foto van Nanette en Boaz

Heb je al op  grcb.be gekeken?

Ook op de site goldenretrieverfokkers.nl vind je een lijst met belgische fokkers.

Succes met de zoektocht naar jullie pup.

honden page profiel MariekeMarieke

honden foto van Marieke

Kijk eens op www.goldenretrieverfokkers.nl 

 

honden page profiel Ilja & MilaIlja & Mila

honden foto van Ilja & Mila

Ik heb mijn pup ook van de goldenretriever club (via de site die Marieke aangeeft). Dus als je er een uit Nederland zou willen, heb ik wel tips voor je!

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Je moet even naar beneden scrollen:

http://www.retriever.be/NL/index.html

 

Hier kan je ook even kijken

http://www.grcb.be/?q=nl/node/41

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

http://www.beachcomberbilly.nl/

 

Deze zijn uit Zeeland, over de Grens in Nederland

honden page profiel --

honden foto van -

Kijk eens op http://www.goldenretrieverfokkers.nl/fokkers.htm  staan ook fokkers tussen uit België ;)

 

 

honden page profiel Helena Van MuldersHelena Van Mulders

In Jabbeke (stahille), ter rode poort heb ik al veel goeds over gehoordt en we rijden daar ook vaak voorbij en dan zie je ze daar goed in weide liggen denk dat die wel goed zijn! ;)

honden page profiel samsam

Een website van een fokker met reacties van 'klanten' moet je sowieso al vermijden. Een goede fokker heeft geen klanten...Een winkel heeft klanten.

Anoniem (Gast)

Kijk ook eens bij will to please, dit is een retriever vereniging in west-vlaanderen (Ardooie) afgelopen weekend hadden ze een grote honden show

 

 

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Dé plek om Golden fokkers te ontmoeten is op hondenshows. We zijn altijd in grote getalen aanwezig. ;) Je krijgt dan meteen de kans om de honden van de fokker mee te maken en je hebt alle gelegenheid om vragen te stellen. Toevallig is er aankomend weekend show in Mechelen. Hier is de volledige showagenda: http://www.hondenshow.net/land/3/Belgie/2014.html

 

Waar je het beste op kunt letten bij het aanschaffen van een Golden is dat de ouderdieren op zijn minst op HD, ED en de ogen zijn getest. Er zijn ook aanvullende testen (niet verplicht, maar wel sterk aan te raden) voor een oogziekte (PRA) en een huidaandoening (Ichthyosis).

 

Als je een profiel aanmaakt kan ik je even een berichtje sturen met een aantal fokkers die ik zelf betrouwbaar vind of waar ik goede verhalen over heb gehoord. Ik weet niet wanneer zij een nestje verwachten, maar dan heb je in ieder geval wat fokkers om te benaderen. ;) Verder kun je ook altijd contact opnemen met de rasvereniging, wat dus in België de Golden Retriever Club Belgium is.

Volgende forumvraag: jong hondje met pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^