Geen honden mishandelen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sophiasophia

honden foto van sophia

Een paar maanden geleden contacteerde wij een kennel voor het aanschaffen van een Golden Retriever puppy. We zeiden eerlijk wat we met de hond zouden doen en hoe we woonden enzovoort... . Maar we kregen een nogal ingrijpend bericht teruggestuurd dat we beter geen hond namen omdat we allemaal gaan werken of naar school gaan. Ondertussen hebben we daar een oplossing voor  maar daar gaat het niet om. Ik wil enkel zeggen dat ik het heel jammer vind dat sommige mensen een hond krijgen als ze de dieren niet volwaardig behandelen (maar dat kan je als verkoper van je pup ook niet weten natuurlijk). Er zijn zoveel mensen die houden van honden. Ik hou zielsveel van die beesten. En als ik er nog maar aan denk hoe sommige honden worden mishandeld  vraag ik me af: 'Waar ben je mee bezig?' Hebben die mensen dan echt geen hart? Die dieren voelen hetzelfde als wij. Het is niet omdat we sterker of machtiger zijn dan (sommige) honden dat ze minderwaardig moeten worden behandeld. Ik vind: als je een hond neemt, behandel hem dan als een waardig familielid en niet als het huisvuil. Ik wil dit maar even zeggen want ik vind dat hier iets aan moet gedaan worden! Net hetzelfde met br**dfok! Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die het goed voor hebben met hun hond(en). 

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Ik denk niet dat je de mensen die hun hond mishandelen gaat bereiken met een bericht op dit forum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Zo dat ben jij dan weer even kwijt  En ja ik denk dat 99% van de leden hier er ook zo over denkt. Die ene procent, dat is internet he, je weet nooit echt of ze wel zo zijn als ze zich voordoen. 

Ik ben ook zo als jij, echt hoor  Als ik ergens iets triest of ergs met dieren ondervindt dan is mij hele dag naar de kl ....knoppen. 

We kunnen alleen maar ons best doen he ? Tot nog eens hier op forum 

 

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Anny... Knoppen is met een "n" dus, niet met een "L"  ;-)

 

Mja... Gelukkig denk ik ook dat dit niets nieuws is voor de meeste HP-leden :-)

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^