hond met vreemde plek (bult) aan voorpoot

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Rudi Bos (Gast)

Hallo, Ik hoop dat iemand mij kan helpen onze duitse herder Franka van 7 1/2 aar oud heeft al geruime tijd een vreemde plek ( bult) op voorpoot, al ruim twee maand. Ben er 6 weken geleden mee naar da geweest en heeft een injectie in bult plus wat zalf gekregen, in eerste instantie leek het dat zwelling minder zou worden, maar waarschijnlijk door likken is plek weer groter geworden, drie weken geleden weer terug naar da,Franka heeft nu een kap omgekregen, en heeft deze 14 dagen omgehad (dag en nacht). En zwelling zag er een stuk  beter uit heb er ook nog Surolan bij gekregen om de plek mee in te masseren ben hier na een week mee gestopt omdat hier de zwelling naar mijn inziens alleen maar groter wordt. Week geleden is de kap afgegaan en nu is de zwelling weer groter geworden. De da denkt dat het waarschijnlijk geen tumor is maar meer een ontsteking van het gewricht. Wie komt dit bekend voor of heeft dit zelfde ervaren met hond?   Met vriendelijke groet,   R.bos.  

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Wat is er aan diagnostiek gedaan? Bij een bult is het gebruikelijk om te kijken wat er aan de hand kan zijn door te kijken of er vloeistof inzit door er met een naald in te prikken en te kijken of je iets aan kan zuigen. Aan een vloeistof kan je meestal wel zien waar het om gaat. En anders kunnen de opgezogen cellen onder de microscoop onderzocht worden. 

 

Volgende forumvraag: eigen topics terug vinden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^