Dagboek van een droevige hond....(dit klinkt droevig, maar het filmpje is echt grappig!!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ZZ 3 doggies

Die hondjes kunnen zooo zielig kijken!  Echt wel grappig! 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Kan er niet om lachen,maar ja ik versta geen engels dus zie ik alleen maar honden die zich vervelen.Hein.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Whawhawha....I 'm gone pee on the bed too..!

dit is zo een grappig filmke. Bij ieder dagboek blad dachtik, dit moet ik onthouden.....en het volgende was nog beter. 

Die buttholes.....

I did pee on the bed now. 

honden page profiel jaimiejaimie 3 doggies

honden foto van jaimie

Dat laatste zwart witje pupje lijkt mij eerder bang.
Of het kan aan mij liggen.

honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin 3 doggies

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Haha geweldig! 

 Ik vond het beste:

I felt something on the brown teddybear. More tests are needed.... 

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

Haha deze vond ik grappig : ik zie mijn baasje nooit zijn behoeftes doen , ik denk dat hij het niet kan daarom doe ik het hem altijd voor

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

" Kan er niet om lachen,maar ja ik versta geen engels dus zie ik alleen maar honden die zich vervelen.Hein. "

 

Hoi Lodewijk.

 

Is er mischien iemand in je omgeving die je kan helpen met de vertaling?

Als je eenmaal weet wat er verteld word..lig je dubbel van het lachen.

 

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank 3 doggies

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

Ik zal hem vertalen ik pas zo mijn comment aan met de vertaling:

Lief dagboek,

Het is mij vandaag opgevallen dat mijn liefste mens, nog nooit aan mijn achterkant geroken heeft.
Ik zal een nieuwe manier moeten vinden om met mijn liefste mens de band te kunnen versterken, zoals mijn vader altijd zei:" Als je wilt dat iemand je in de ogen kijkt, zorg er dan voor dat je mond net zo ruikt als je kont." Het is moeilijk om te twijfelen aan die logica. Dus ik heb vandaag een paar rottende "earthhorns"  gegeten voordat mijn liefste mens thuis komt, samen met een van zijn sokken.

Lief dagboek,

Het is niet dat ik mijn ballen mis, ik weet dat het bij deze roedel er bij hoort en ik weet zeker dat mijn liefste mens de zijne ook heeft laten verwijderen. Maar als ik bij het hondenpark loop en die ene bulldog komt langs en met zijn ballen rond paradeert. Kan ik het niet helpen dat het mij opvalt hoe ginger naar zijn ballen kijkt. Ik hou van ginger, maar om eerlijk te zijn hij (de bulldog) heeft een lekker ruikend kontgat.

Lief dagboek,

Een kat is een raar magisch wezen, het is alsof een knuffelbeer gepaard heeft met een cactus, en alsnog is het veel minder leuk om er mee te spelen, dan het lijkt. De kat poept geweldig snoepje in een bak met naar plasruikende korrels. Mijn liefste mens bewaakt deze snoepjes jaloers, hij schept zij eruit, en stopt zij in een doos. Ik moet toegeven dat ik er af en toe een weet te pakken. Zij zijn heerlijk, vergeef mij.

Lief dagboek,

Dit is de 733ste dag, dat ik uitgeprobeerd heb of wat de kat mij gezworen heeft waar is: "Als je ergens lang genoeg tegen aan rijdt, verschijnt er vanzelf een vagina."  Tot nu toe zijn de resultaten wisselend. Van mijn liefste mens heeft de beenvagina zich nog niet laten zien, maar ik ben er vrij zeker van dat ik iets gevoelt heb bij de bruine teddybeer. Meer testen zijn nodig.

Lief dagboek,

Ik heb nog nooit mijn liefste mens zien poepen en ik ben bang dat hij niet weet hoe. Ik ben maar begonnen met het hem leren, door het voor te doen als wij samen de buurt patrouilleren, opzoek naar mannen met baarden en hoeden. Ik schaam me ervoor om het publiekelijk te moeten doen, maar mijn mens moet het op een manier leren. Ik ben bang dat hij dood gaat aan verstopping als ik niet slaag. Gelukkig laat mijn mens interesse zien. Hij raapt mijn drollen nu op met een klein zakje.

Lief dagboek,
Ik moet voorzichtiger zijn met het likken van mijn geslachtsdelen. Mijn liefste mens lijkt er problemen mee te hebben. Waarschijnlijk omdat hij zelf zijn geslachtsdelen niet kan likken. Ik vind het knap dat mijn mens nog zo nobel is, terwijl hij zo als ik mij voorstel hele hele vieze geslachtsdelen moet hebben. Misschien is dat de reden dat hij ze elke dag verstopt.

Lief dagboek,

Vandaag heb ik een vierde cirkel aan mijn poep ritueel toegevoegd. Zoals je weet is de eerste cirkel om zeker te weten dat ik in feite echt moet poepen. De tweede is om te kijken voor boze kabouters en mannen met hoeden en baarden. De derde is om nog een keer zeker te weten dat ik echt moet poepen. En de nieuwste, de vierde is ter eren van mijn speeltje, knuffel lana, rust in vrede, ik wilde je hoofd er niet afschudden.

Lief dagboek,

Ik vertelde de kat over hoe mijn liefste mens mij heeft gepromoveerd, hij leert mij om handen te schudden. Zodat ik hem kan helpen om bedrijfs deals te sluiten. De kat maakte me bewust, van het feit dat ik meestal niet weet waar ik de handen op schud. Als voorbeeld, toen ik de buurmans hand schudden vanmorgen, had ik geen idee waarmee ik akkoord ging. Geen idee. De kat zegt dat dit de manier is dat de duivel zielen koopt. Ik ga op het bed plassen om mij gerust te stellen.

Lief dagboek,

Mijn liefste mens vroeg me waar de bal was, terwijl hij duidelijk op de grond lag. Ik bracht hem terug en hij gooide hem nog verder weg. Hij was super blij, toen ik de bal weer bij hem bracht. Wie weet is het een metafoor: Mijn liefste mens gaat elke dag weg en ik ben blij als hij terug komt. Wacht, misschien is hij de bal en ben ik de liefste mens. Zucht dit is te veel, ik moet op het bed plassen. 




honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Hihi, hij is leuk!

 

Vooral deze: I think he must die of constipation 

 

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia 3 doggies

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik had hem gezien en hij is inderdaad erg leuk. Ik moest gelijk aan dit filmpje denken, daar hebben wij ook hartelijk om gelachen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iMzgl0nFj3s

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Bij vertaling zonder de beelden , gaat de helft verloren van de bedoeling vrees ik....maar tof dat ge het gaat vertalen voor Hein. 

honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin 3 doggies

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

He dat van die kat is ook echt erg grappig!! 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Hahaha dat filmpje van be more dog xdd

Volgende forumvraag: Meet Kiara part 2
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^