Aan de pitbull/stafford kenner

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel APBTAPBT 3 doggies

honden foto van APBT

In zeeland zwartebroek heb je ook nog sportdogs zitten. Omgeving Arnhem heb je ook wat zitten, mijn tuin nog niet ingerichte tuin

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

Wauw, daar kan je echt een hoop doen Wat leuk, ik denk dat iedereen daar wel z'n ding in vindt!

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

"  
De meeste mensen haken af nadat ik heb verteld over de eigenschappen die naar boven zullen komen. Ze proberen het dan op opvoeding te gooien en dan weet ik voldoende. Dit soort mensen zijn dus niet geschikt voor dit soort honden. Er is hier ook geen haast om de pups de deur uit te doen. "

 

 

Over welke eigenschappen heb je het dan zoal? Bv. hond intolerantie, het energiegehalte, de pittigheid..? Ik merk wel dat er heel wat mensen zijn die gewoon een stoer uitziende hond willen maar wel liefst een mak lammetje. Jaa dan..


.. Dat is anders wel de definitie van onze Mila, als we op straat wandelen vinden sommigen haar er eng uitzien (vast hun bril niet op, maar goed), maar Mila is echt zo een braaf en rustig ding.. ik hou van haar, maar geef me toch maar wat meer pit zoals bij Lexi!

honden page profiel AmstaffAmstaff 3 doggies

honden foto van Amstaff

Na wat zoekwerk het volgende gevonden:

                                                                  Size of the

                                                   American Staffordshire Terrier 

“Height and with should be in proportion.  A height of about 18 to 19 inches at the shoulders for the male and 17 to 18 inches for the female is to be considered preferable.”

     

The historical dog the standard was written to describe averaged approximately 18 to 19 inches and 48 to 60 lbs., with bitches 17 to 18 inches, and 42-55 lbs.  This is approximately the proportions that should be considered preferable.  There will always be some variation in sizes and weights, but many of today’s dogs are indeed larger than intended by the original standard.  Unfortunately, the weigh and bone size has increased even faster than height, resulting in specimens that have a completely skewed weight to height ratio.  This increase in size is encouraged by judges who wrongly reward dogs based on larger size/greater weight equation better specimen.  This is not the proper way to judge this breed.  All other considerations being equal, the moderate sized dog should be preferred, and the sizes given above should be considered preferable as stated in the standard.  The dog of moderate size is a balance between power and agility.  To increase the weight decreases agility to the detriment of this balance.

 

 

 

 

 

 

Bron:http://www.cruisinkennels.com

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Inderdaad, ik vind het wel opvallend. Zo'n brede riem, intimideert ook, toch? Onze hond is ook sterk, maar wij willen hem juist niet laten trekken.

Sporters, die hun spieren willen tonen, dat is hun keuze... Is het de keuze van jouw honden of die van jou? Je hebt ook de mogelijkheid ze moe te maken door lange wandelingen, toch? Al de oefeningen die ik heb gezien, zijn gebaseerd op WINNEN en volhouden... Dan bekrachtig je toch een (minder gewenste) eigenschap? "

 



Noem het intimideren, noem het trots zijn op hoe je hond eruit ziet.. Een hond netjes trimmen doe je deels voor bestwil van je hond; die klitten zijn vervelend voor hem, maar tegelijkertijd vind je het mooi om te laten zien hoeveel tijd je besteedt aan het bijhouden van je hond zijn vacht.
Een brede halsband is deels voor comfort want zo'n dun riempje snijdt behoorlijk in zo'n brede hals..

Moe maken door lang wandelen is voor een werkhond als de sbt/apbt/bt niet genoeg. Het ene ras is het andere niet. Een sbt/apbt is gefokt met een bepaald doel. Nu is dat doel niet legaal en ook helemaal niet meer van deze tijd. Daarom zijn de sporten voor deze honden in het leven geroepen. Een mooi alternatief. Voor de honden uitdagend en vermoeiend, zowel voor de hersenen als voor de conditie. Een wandelingetje/lange wandeling is lang niet voldoende om ze te stimuleren en ze tevreden te houden.
Een hond als een sbt/apbt heeft veel in zich en is heel gedreven, dus waarom zou je dat er niet uit halen? Ze vinden het zelf ook prachtig!

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Zelf heb ik bij sbtsc getraind met Buddha. Goede begeleiding gehad daar. Na een pa maand wel gestopt want buddha wou niet meer. 

Met Xena moet ik nog ma ff bedenken hoe ik dat allemaal ga doen want die wil wel erg graag ma echt weer trainen op een club heb ik niet t vervoer voor. 

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

" Zelf heb ik bij sbtsc getraind met Buddha. Goede begeleiding gehad daar. Na een pa maand wel gestopt want buddha wou niet meer. 
Met Xena moet ik nog ma ff bedenken hoe ik dat allemaal ga doen want die wil wel erg graag ma echt weer trainen op een club heb ik niet t vervoer voor.  "

 

Meh, dat ken ik. Vervoer is meestal het grootste probleem bij mij. En dan woon ik nog is in the middle of nowhere waar je op het OV ook al niet kan rekenen. Gelukkig zijn er ook alternatieven dat je thuis kan doen

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

"  
Meh, dat ken ik. Vervoer is meestal het grootste probleem bij mij. En dan woon ik nog is in the middle of nowhere waar je op het OV ook al niet kan rekenen. Gelukkig zijn er ook alternatieven dat je thuis kan doen "

 Normaal doe ik ook alles thuis maar m'n flirtpole is kapot gegaan dankzij buddha en Xena heeft dat hangding (kan spontaan niet meer op de naam komen haha) gesloopt. Op t moment kan ik dus alleen fietsen :s 

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

"  Normaal doe ik ook alles thuis maar m'n flirtpole is kapot gegaan dankzij buddha en Xena heeft dat hangding (kan spontaan niet meer op de naam komen haha) gesloopt. Op t moment kan ik dus alleen fietsen :s  "

 

Haha, springpole?  En das inderdaad rot, ja.
Ik doe dan zelf veel trekspelletjes met Lexi, maar dan heb ik wel pijn in m'n armen na een tijd en ik denk dat jouw honden nog wel wat meer kracht hebben ook .  Dan toch maar gauw vervangen? Gelukkig kan je veel bestellen op internet, dan heb je er geen vervoer voor nodig . Ben zelf nu ook aan het wachten tot longeerzweep toekomt, zodat ik er een flirtpole van kan maken!

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

"  
Haha, springpole?  En das inderdaad rot, ja. Ik doe dan zelf veel trekspelletjes met Lexi, maar dan heb ik wel pijn in m'n armen na een tijd en ik denk dat jouw honden nog wel wat meer kracht hebben ook .  Dan toch maar gauw vervangen? Gelukkig kan je veel bestellen op internet, dan heb je er geen vervoer voor nodig . Ben zelf nu ook aan het wachten tot longeerzweep toekomt, zodat ik er een flirtpole van kan maken! "

 wel een foto he als die klaar is ;) ben ook benieuwd hoe ze hem vind ! 

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

"  wel een foto he als die klaar is ;-) ben ook benieuwd hoe ze hem vind !  "

 

Jazeker! Dacht er sowieso een filmpje van te maken dan . Het zou blijkbaar vrijdag toekomen dus nog even ongeduldig wachten..

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

"  
Jazeker! Dacht er sowieso een filmpje van te maken dan . Het zou blijkbaar vrijdag toekomen dus nog even ongeduldig wachten.. "

 Geduld is eerrg lastig ! ken het gevoel  

ben benieuwd 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ook goed geconditioneerde Bulletjes bestaan.. gelukkig! :-D







De laatste Bull doet aan weigtpullen, flirtpolen en highjump.. Geweldig om te zien! Helaas zijn de meeste Bullen zo log en lomp.. Bink zit er een beetje tussenin. Hij is zeker niet drooggetraind en er mag misschien nog wel wat af, maar dik is hij ook zeker niet. Hij is iets meer dan 25 kg nu. Toch grappig eigenlijk dat er vaak aan een soort Boerenfokkie gedacht wordt als je zegt dat je hond rond de 20 kg is hihi.

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

" Ook goed geconditioneerde Bulletjes bestaan.. gelukkig! :-D







De laatste Bull doet aan weigtpullen, flirtpolen en highjump.. Geweldig om te zien! Helaas zijn de meeste Bullen zo log en lomp.. Bink zit er een beetje tussenin. Hij is zeker niet drooggetraind en er mag misschien nog wel wat af, maar dik is hij ook zeker niet. Hij is iets meer dan 25 kg nu. Toch grappig eigenlijk dat er vaak aan een soort Boerenfokkie gedacht wordt als je zegt dat je hond rond de 20 kg is hihi. "

 

 

Zalig om te zien!
En 't helaas waar wat je zegt, kwam een tijd geleden nog een Bull tegen, die was écht reusachtig. Zou me niet verbazen als die 40kg woog. Dat begrijp ik echt niet. Was ook helemaal niet mooi. Ik vind Bink ook zeker niet te dik, denk dat het wat zoals bij Lexi is. Ze is ook helemaal niet te dik, maar als er nog een beetje af zou gaan zou ze ook niet meteen te mager zijn.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Helaas ging er iets mis met reageren..

Maar inderdaad, het is erg zonde om te zien dat sommige Bullen richting de 40 kilo gaan. De Bull terrier kent verschillende types; Dalmatian, Terrier, Bully en Of the Road. Sommige fokkers neigen bijna naar de XXL-kant.. Zonde. Ik ben een groot fan van het ras, maar ik vind het toch zorgelijk om te zien hoe de showwereld zo verandert.
Een mooi filmpje van de 'evolutie' van de standaard, van wat er mooi gevonden wordt door fokkers en keurmeesters:

http://www.youtube.com/watch?v=4vH3kwXSGGQ

Alle winnaars van The Regent Trophy op een rijtje.
Gardenia Guardsman (1934) vs Megaville Vision (2010)..

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

" Helaas ging er iets mis met reageren..

Maar inderdaad, het is erg zonde om te zien dat sommige Bullen richting de 40 kilo gaan. De Bull terrier kent verschillende types; Dalmatian, Terrier, Bully en Of the Road. Sommige fokkers neigen bijna naar de XXL-kant.. Zonde. Ik ben een groot fan van het ras, maar ik vind het toch zorgelijk om te zien hoe de showwereld zo verandert.
Een mooi filmpje van de 'evolutie' van de standaard, van wat er mooi gevonden wordt door fokkers en keurmeesters:

http://www.youtube.com/watch?v=4vH3kwXSGGQ

Alle winnaars van The Regent Trophy op een rijtje.
Gardenia Guardsman (1934) vs Megaville Vision (2010).. "

 

Ik ben absoluut geen Bull Terrier kenner, maar vind het wel interessant om te zien wat een gigantisch verschil er gekomen is doorheen de jaren.
Persoonlijk vind ik de Bulls van de jaren 30' het mooiste. Ze lijken ook een iets spitsere snuit/ fijner hoofd te hebben wat ik zelf mooier vind. Ik hou ook van die slanke bouw.
Ook al komen er in het filmpje doorheen de jaren af en toe wel weer een iets fijnere Bull tussen, maar dan toch ook weer die kanjers.

Welke type vind jij zelf het mooiste?

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Soms vraag ik me af of mensen hun actieve honden expres te dik houden, zodat ze wat rustiger zijn. Niet alleen bij dit ras trouwens, ik vraag het me voornamelijk af bij labradors.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  

Ik ben absoluut geen Bull Terrier kenner, maar vind het wel interessant om te zien wat een gigantisch verschil er gekomen is doorheen de jaren. Persoonlijk vind ik de Bulls van de jaren 30' het mooiste. Ze lijken ook een iets spitsere snuit/ fijner hoofd te hebben wat ik zelf mooier vind. Ik hou ook van die slanke bouw. Ook al komen er in het filmpje doorheen de jaren af en toe wel weer een iets fijnere Bull tussen, maar dan toch ook weer die kanjers. Welke type vind jij zelf het mooiste? "

 



Klopt. De oude BT's zijn meer van het Terriër-type. Spitse snuit en, vergeleken met de Bullen van nu, redelijk smal. Dat smalle snuitje zie je heel erg bij CH. Ormandy Souperlative Spurrel (1955, in het filmpje op 2:06). Nu zijn ze veel ei-vormiger (downface). Ik vind dat slanke zelf ook veel mooier. Doe mij maar wat sportiefs. Sommige showbullen vind ik dan wel weer erg mooi, maar die veel te logge echt niet. Ik mag maar hopen dat ze het nooit in hun hoofd halen een soort 'pocket bully's' te gaan fokken, zoals walgelijke backyard-breeders in Amerika al gedaan hebben. Bah!

Mijn voorkeur gaat uit naar het terriër type en de Bull die alles heeft; de of the road bullen

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

" Soms vraag ik me af of mensen hun actieve honden expres te dik houden, zodat ze wat rustiger zijn. Niet alleen bij dit ras trouwens, ik vraag het me voornamelijk af bij labradors. "

 

Haha, dat is een goeie vraag. Onze vorige hond, een Beagle, was op het einde van zijn leven echt véél te dik. Maar hij had epilepsie en zware grasallergie waardoor hij  veel cortisone kreeg. Wat de reden is bij andere mensen.. Ik denk dat ze misschien te lui zijn om iets met hun hond te ondernemen, dus dan wordt de hond vanzelf dikker als die niet genoeg beweegt. En misschien wordt die daar wel heel sloom van, waardoor ze zichzelf wijsmaken dat hij die beweging niet nodig heeft, waardoor hij nog dikker wordt,...etc

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Ook goed geconditioneerde Bulletjes bestaan.. gelukkig! :-D







De laatste Bull doet aan weigtpullen, flirtpolen en highjump.. Geweldig om te zien! Helaas zijn de meeste Bullen zo log en lomp.. Bink zit er een beetje tussenin. Hij is zeker niet drooggetraind en er mag misschien nog wel wat af, maar dik is hij ook zeker niet. Hij is iets meer dan 25 kg nu. Toch grappig eigenlijk dat er vaak aan een soort Boerenfokkie gedacht wordt als je zegt dat je hond rond de 20 kg is hihi. "

 Sorry Hannah, ik vind deze bullen ronduit lelijk. De BT is ook niet per definitie een werkhond zoals de pit en de amstaff (al heb ik dat alleen maar van het lezen, ik heb totaal geen verstand van deze rassen) Ook deze rassen zie ik trouwens graag wat steviger. En natuurlijk kan je van bijna, misschien wel van elk ras een afgetrainde hond maken. Maar bullen mogen wel een beetje stevig zijn hoor, niet vet. Geef mij maar een Bink, ziet er trouwens zwaarder uit als 25 kilo. En onze eigen reu, is zeker een stevige, maar geen gram vet op de ribben. 

 

@Jolien. Jouw Lexi vind ik zeker niet te dik, ik zou zeggen: Houden zo!

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

"  

Klopt. De oude BT's zijn meer van het Terriër-type. Spitse snuit en, vergeleken met de Bullen van nu, redelijk smal. Dat smalle snuitje zie je heel erg bij CH. Ormandy Souperlative Spurrel (1955, in het filmpje op 2:06). Nu zijn ze veel ei-vormiger (downface). Ik vind dat slanke zelf ook veel mooier. Doe mij maar wat sportiefs. Sommige showbullen vind ik dan wel weer erg mooi, maar die veel te logge echt niet. Ik mag maar hopen dat ze het nooit in hun hoofd halen een soort 'pocket bully's' te gaan fokken, zoals walgelijke backyard-breeders in Amerika al gedaan hebben. Bah!

Mijn voorkeur gaat uit naar het terriër type en de Bull die alles heeft; de of the road bullen "

 

Dan gaat mijn voorkeur in elk geval ook uit naar het Terriër type!

Tegenwoordig trachten ze overal pockets versies van te maken, dus het zou me niet verbazen.. vreselijk, wat er met veel hondenrassen allemaal gedaan wordt. Maar ja, de mens is dan ook héél goed in perfect functionerende zaken te verzieken. Om even een negatieve uitlating te doen.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Sorry Hannah, ik vind deze bullen ronduit lelijk. De BT is ook niet per definitie een werkhond zoals de pit en de amstaff (al heb ik dat alleen maar van het lezen, ik heb totaal geen verstand van deze rassen) Ook deze rassen zie ik trouwens graag wat steviger. En natuurlijk kan je van bijna, misschien wel van elk ras een afgetrainde hond maken. Maar bullen mogen wel een beetje stevig zijn hoor, niet vet. Geef mij maar een Bink, ziet er trouwens zwaarder uit als 25 kilo. En onze eigen reu, is zeker een stevige, maar geen gram vet op de ribben. 

 

@Jolien. Jouw Lexi vind ik zeker niet te dik, ik zou zeggen: Houden zo! "

 



Ach ieder z'n ding.. Bullen mogen stevig zijn, maar ik vind het ronduit lelijk dat sommige Bullen eruit zien als een soort worstjes. Net als bijvoorbeeld Labradors. Er zijn zat Lab's die er keurig uitzien, maar er zijn er ook zó veel die eruit zien als een soort worsten. Dikke poten, stevige buik, geen verschil zien tussen schouders, ribbenkast en heupen vanaf de bovenkant..
En het wordt helaas tegenwoordig normaal gevonden dat Bullen papperig zijn. Nergens voor nodig, vind ik.. Ook een Bull kan prima wat aan de 'schrale' kant zijn..

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

"  Sorry Hannah, ik vind deze bullen ronduit lelijk. De BT is ook niet per definitie een werkhond zoals de pit en de amstaff (al heb ik dat alleen maar van het lezen, ik heb totaal geen verstand van deze rassen) Ook deze rassen zie ik trouwens graag wat steviger. En natuurlijk kan je van bijna, misschien wel van elk ras een afgetrainde hond maken. Maar bullen mogen wel een beetje stevig zijn hoor, niet vet. Geef mij maar een Bink, ziet er trouwens zwaarder uit als 25 kilo. En onze eigen reu, is zeker een stevige, maar geen gram vet op de ribben. 
 
@Jolien. Jouw Lexi vind ik zeker niet te dik, ik zou zeggen: Houden zo! "

 

Ik hou nu eenmaal van het atletische, waardoor ik die bullen wél mooi vind, maar misschien hoort dat inderdaad wel minder bij het Bull Terrier ras. Daar weet ik nu eens bitter weinig van .

En bedankt! Ik ga haar rustig aan wat meer trainen, maar verder vind ik haar ook wel goed.

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

ik vind die afgetrainde bullen wel mooi Hannah ,net als een bully zullen bullterriers moeilijker te conditioneren zijn als een apbt

Ik weet wat voor een tijd en energie het kost om je hond zo droog te laten staan ,daarom kan ik ook van elke hond genieten die mooi droog  bespierd is .

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

Wat Hannah bij Bullterriers beschrijft is identiek aan wat je bij de American Staffordshire Terriers ziet. De "showlijnen" neigen allemaal naar groot, lomp en zwaar. De standard zegt tussen de 20 en 25kg, de realiteit, ook op shows, zijn honden van 30 a 35kg. En dat wordt dan ok bevonden omdat "de verhoudingen goed zijn". Tja.

 

Ik hou van honden die in staat zijn te functioneren zoals dat de bedoeling was. Misia komt voort uit 2 generaties boerderijhonden en is nadrukkelijk slanker gebouwd dan dat je veel op straat tegen komt. De realiteit is dat de werklijnen in vrijwel alle rassen dichter bij het originele ras staan dan de dieren die shows winnen.

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

" Wat Hannah bij Bullterriers beschrijft is identiek aan wat je bij de American Staffordshire Terriers zit. De "showlijnen" neigen allemaal naar groot, lomp en zwaar. De standard zegt tussen de 20 en 25kg, de realiteit, ook op shows, zijn honden van 30 a 35kg. En dat wordt dan ok bevonden omdat "de verhoudingen goed zijn". Tja.
 
Ik hou van honden die in staat zijn te functioneren zoals dat de bedoeling was. Misia komt voort uit 2 generaties boerderijhonden en is nadrukkelijk slanker gebouwd dan dat je veel op straat tegen komt. De realiteit is dat de werklijnen in vrijwel alle rassen dichter bij het originele ras staan dan de dieren die shows winnen. "

 

Inderdaad, en dat is eigenlijk best triest. Het zijn die prachtig atletische werkhonden waar ik uren naar kan kijken, niet die vaak 'dikke' honden die ik al eerder als Bully zou bestempelen. En over dat laatste zullen we al zeker niet beginnen . Maar goed, zoals ik al eerder zei ik hou van het atletische. Dat kleurt mijn mening naar andere types toe.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Even tussendoor... Zijn er nog evenementen binnenkort?

Lijkt me gaaf om eens werkende apbt's te zien! Bink blijft wel thuis.

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

" Wat Hannah bij Bullterriers beschrijft is identiek aan wat je bij de American Staffordshire Terriers zit. De "showlijnen" neigen allemaal naar groot, lomp en zwaar. De standard zegt tussen de 20 en 25kg, de realiteit, ook op shows, zijn honden van 30 a 35kg. En dat wordt dan ok bevonden omdat "de verhoudingen goed zijn". Tja.

 

Ik hou van honden die in staat zijn te functioneren zoals dat de bedoeling was. Misia komt voort uit 2 generaties boerderijhonden en is nadrukkelijk slanker gebouwd dan dat je veel op straat tegen komt. De realiteit is dat de werklijnen in vrijwel alle rassen dichter bij het originele ras staan dan de dieren die shows winnen. "

 

Ik vind jouw Misia helemaal geen dunnertje hoor! Ze oogt naar mijn idee (even op je profiel gegluurd) als een volslanke dame, krachtig en soepel. Niet atletisch of agetraind. Precies zoals ik het persoonlijk mooi vind. Net als de hond van Hannah, stevig, doch sterk, zie dat gespierde dijbeentje is! en zo piepjong is hij niet meer,, Prachtig! Dunner hoeft van mij echt niet!
Maar over smaak valt niet te twisten natuurlijk.
Al vind ik wel dat over gezondheid te twisten valt,, spiermassa en vetpercentage zeggen niet alles over de conditie en gezondheid van een hond.
Vet klinkt tegenwoordig als een vijandig woord. Daar ben ik geen medestander van. Geen vetreserves hebben, is en blijft link!
Bij het eerste de beste griepje, koudje of ander opgelopen virus, moet het lichaam direct aanspraak maken op het vetlaagje dat om de organen zit, en dat is echt niet okay voor de gezondheid, verre van okay zelfs.

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

" Even tussendoor... Zijn er nog evenementen binnenkort?

Lijkt me gaaf om eens werkende apbt's te zien! Bink blijft wel thuis. "

 

 

Ja hé, daar wil ik er ook graag enkele van meepikken
Ik weet wel dat Mick hier een flyer plaatste voor een evenement 25 mei en Kim  (Baasje van Chleo en Brasco) vertelde over een evenement op 29juni. Beide van Sporting Dogs Holland, denk ik.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  

 

Ja hé, daar wil ik er ook graag enkele van meepikken Ik weet wel dat Mick hier een flyer plaatste voor een evenement 25 mei en Kim  (Baasje van Chleo en Brasco) vertelde over een evenement op 29juni. Beide van Sporting Dogs Holland, denk ik. "

 



Oh top! Dan ga ik daar even naar kijken :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: trimsalon omgeving Hoogeveen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^