Dag lieve Flippie, mijn lieve meisje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Wat bedoel je met ''nu mezelf aanpakken?''

Vertel... ;-)

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Ja idd Bob, Sam heeft mijn hart ook gestolen, hij was een schatje :-D

En Suzan wat ik bedoelde met mezelf aanpakken...de volgende morgen was ik dus getuige op Thomas zijn bruiloft en ik had handen als kolenschoppen die niet schoon te krijgen waren...dat bedoelde ik ;-)

En hoe het hier gaat???? Of we al wat aan elkaar gewend zijn?
Blitz is een scheet maar moet wel opgevoed worden en dan bedoel ik ook echt ;-)
Met wandelen moet ik hem corrigeren want hij valt uit naar fietsers/wandelaars/trimmers...hij is erg lief maar ook een hele baas en met alles merk ik dat hij weinig gecorrigeerd is.
Voor de trap heb ik een groot boord gezet zodat hij niet naar boven kan, als ik even boven ben om te douchen of e.d. staat hij hard te blaffen onderaan de trap.
`s nachts slaapt hij wel zonder dit gedrag...op andere momenten de plinten van de vloer gehaald, de planten uit mn vensterbank getrokken en een megagrote plant vernield terwijl ik even boven was...
Het gekke is als ik wegga om te werken gebeurd er niets en gedraagt hij zich voorbeeldig.
Dus naast het corrigeren beloon ik hem ook veel maar het is er wel eentje hoor ;-)
Gister moest ik hem achter elkaar wel 6 keer van de bank afsturen de laatste keer beet hij me zo hard in mijn arm alleen maar omdat ik wees dat hij doorbeet en ik een lelijke diepe wond heb...dat is natuurlijk niet de bedoeling dus ik heb mn handen vol aan hem om wat van zijn dominantie af te helpen want het is zeker niet altijd speelsheid. Als ik hem corrigeer door woorden vliegt hij me gewoon aan zijn ogen worden woest, bang ben ik zeker niet alleen heb ik dit nog nooit meegemaakt bij een pup...
Nu probeer ik hem te trainen naast het spelen met hem en hij is niet dom, naast het loslaten, zitten af enzo wat goed gaat...
met de uitlaten poept hij steevast ergens op de heen of terugweg op de stoep, maakt niet uit hoe lang ik met hem loop in het loslaatgebied...
Net nog met hem buiten gespeeld en terwijl ik achter de PC zit nu kwam hij binnen met een mand met geraniums ;-)
Hij is heeeel erg lief maar er is ook heeeel erg veel op te voeden....dussss alle tips zijn welkom ;-)

Yvon

honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky 3 doggies

honden foto van Romeo en Rocky

oei oei, vervelen zal jij je niet de komende maanden!? Klinkt als een onopgevoede puber...

 

des te meer hou je straks van hem als hij wat volwassener is!

 

ik heb geen tips, ik denk dat jij meer verstand van opvoeding hebt als ik. Duidelijk en consequent zijn en hem veel belonen voor goed gedrag.

 

 

 

 

el geduld waarschijnlijk......

 

heel veel succes en plezier met de dondersteen!!

honden page profiel marjolein van berloomarjolein van berloo 3 doggies

honden foto van marjolein van berloo

Zo naar dat onze lieve vrienden niet even oud als wij kunnen worden dit doet zo'n pijn, wat een gemis. 

wens dat je haar in je hart kan voelen en haar eens wanneer je zelf de overstap maakt haar met veel vreugde mag ontmoeten. Liefde en kracht toegewenst

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Dankjewel Marjolein en zo is het...

Dit onderwerp was ik begonnen voor Flippie haar afscheid en het verdriet daarbij voor en na haar overlijden.

Bij vragen over een moeilijke pup en foto`
s plaatsen van hem besef ik nu dat het niet gepast is tegenover Flippie dat op dit topic te doen zeg maar zonder respect tegenover mijn meisje en dat is allesbehalve wat ik wens.
Ondanks dat ik een nieuwe pup in huis heb is zij zeker constant in mijn hart en zo vaak op een dag in mijn gedachten, denkend aan de leuke momenten maar ook zeker nu nog met verdriet, net zoals bij Simba...

Daarom wil ik het onderwerp van het gedrag van mijn nieuwe pup hierbij laten.

En wil bij deze nogmaals iedereen bedanken die mij zo gesteund hebben met lieve woorden, mooie gedichten en citaten of op welke wijze dan ook in mijn verdriet om Flippie en natuurlijk ook Simba.

Dank jullie wel voor alle steun,

Yvon

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hallo Yvon,

 

Simba en Flippie blijven voor altijd in je hart.  En wat zul je door deze onopgevoede puber vaak zuchten dat dit toch een heel ander karaktertje is dan je lieverds.  Maar Blitz heeft een ander doel in jou leven... Je afleiden en bezig houden   En daar slaagt die "met verve" in !! :-)

 

Heb je er een nieuw topic over geopend ? 

 

Enne... heeft Blitz al wat bijgeleerd ?  In elk geval nog veel plezier en succes samen gewenst !

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Dankjewel Kylie,

Ik begin een topic over Bliz, waarin ik de nodige adviezen hoop te verwachten ;-)
Hij heeft me een paar keer echt doorgebeten net als bij mijn kleinkinderen wat ik absoluut niet tolerreer, hij is nog een pup dussss dat kan wat worden als hij groot is.

Het is een schat van een hond alleen was zijn start echt verkeerd, hij duld geen correctie van geen enkele kant...is natuurlijk wel te verhelpen, want hij is absoluut niet vals. Gaat mee klussen bij mijn zoon, is gek op iedereen die langskomt, door het winkelcentrum lopen enzo evenals met andere honden spelen gaat hardstikke goed, op idd alleen wat kleine dingen na.
Ook kan ik niet douchen want hij mag niet bovenkomen en dan blaft hij aan 1 stuk door. Omdat hij echt groot wordt ben ik zooooo vreselijk bang dat hij net zo`n rotziekte als Flipse krijgt of HD als ik hem ook laat traplopen.
Vanmorgen heb ik contact gehad met een kynol. club in de buurt, aangezien hij geen pup meer is volgens die vrouw, krijg ik vanaf a.s. maandag privèles. Mn verjaardagsgeld van gister gaat dus niet naar de kapper maar veel belangrijker naar de gedragstraining en ik heb een superhond aan deze als maatje voor lang ;-)


Verder wil ik dit topic sluiten over het onderwerp Blitz zoals ik al schreef eigenlijk gewoon uit respect voor mn lieve meisje, Flippie die ik nog steeds vreselijk mis. Neemt niet weg dat ik wel heel erg blij met met Blitz...

Zo zal ik nog even een foto van hem plaatsen in mijn album, de tuin sproeien vond hij echt heel erg eng, vind hij ook eens iets eng....nu lekker op zijn plaats.

Ik wens jullie een fijn weekend, en nogmaals bedankt voor alle lieve steun na het overlijden van mn lieve meisje Flippie, heb ik echt heel erg veel aan gehad.

Warme groet

Yvon

honden page profiel BobBob 3 doggies

honden foto van Bob

Beste Yvon, 

Bij deze wil ik je bedanken voor je bijdragen mbt tot het forum. Ik heb je topic met veel belangstelling gevolgd, veel in herkend, onze Truus is 8 maanden geleden overleden. Uit al je berichten blijkt je warmte voor honden. 

Het sluiten van dit topic uit respect voor Flippie vind ik ook een mooi gebaar. 

 

Ik wens jou en je nieuwe aanwinst veel goeds! 

 

Hartelijke groet, 

Bob 

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Dankjewel Bob,

Jullie ook nog heel veel sterkte met het verlies van Truus

Yvon

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

We zullen je volgen naar het nieuwe topic.

Je hebt gelijk, dit topic was bedoeld voor Flippie, en dat moet zo blijven.

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Dankjewel Suzan,

Dat vind ik dus ook en nogmaals bedankt voor je mooie schrijven....

Alle reacties voor Flippie zijn natuurlijk meer dan welkom, want ik mis m`n meisje meer dan ik laat merken... :'(

Yvon

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Dat je je meisje mist, hoef je eigenlijk niet eens uit te spreken, dat spreekt voor zich…

Het bittere verdriet, de massa's tranen, die worden gelukkig minder. Gelukkig maar, dat we weer kunnen herstellen van zoveel zeer, anders zouden we het niet volhouden in dit leven.

Maar het gemis? soms duikt het zomaar de kop op.. een foto, een geluid, een voorwerp… de minste aanleiding kan weer zo'n gevoel opwekken van ''*****'' nog aan toe, wat mis ik je!!!!

Dat zijn van die momenten waarvan je dan weer even moet herstellen. Ik denk dat dit bij een 'gezond' verwerkingsproces hoort. Misschien een beetje raar om het woord 'gezond' te gebruiken, maar ik weet het even niet anders te benoemen.

Een emotie waardoor je soms zomaar overvallen wordt, het hoort erbij, zie het als een ontlading. Niemand omarmt het echt om zich somber of gekwetst te voelen, meestal willen we dit wegdrukken, snel iets anders gaan doen, niet aan denken.

Je duwt dan als het ware je verdriet in de doofpot.

En weet je wat het is met een doofpot? die barst een keer uit zijn voegen.

Wanneer iemand je ontvalt, wordt het na een tijdje een 'stil verdriet' ook al heb je aanvaard dat je iemand in dit leven nooit meer zult zien, de pijn die dat teweeg brengt is sluimerend op de achtergrond aanwezig.

Ik hoop dat je nog vaak je hart zult uitstorten hier. Verlies is iets waar we allen mee te maken krijgen.

En hoewel op dit forum de neuzen nooit dezelfde richting op staan, wordt bij rouw en verdriet altijd ontzettend veel steun al elkaar geboden, en treuren we een beetje met elkaar mee.

En dat is toch wel mooi...

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Dankjewel Suzan voor je mooie en oooh zo ware woorden

Yvon

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Voor dat ik je volg naar je nieuwe topic over je ondeugende nog niet opgevoede pup,wil ik je nog een hart onder de de riem steken.We hebben in dit topic en in het topic over Simba elkaar aardig leren kennen, en ondanks we het niet altijd eens waren zijn we met respect naar elkaar toe verder gegaan.ik heb meegeleefd met je zorgen om je beide honden en je steun en troost geboden daar waar ik kon.je bent een topvrouw en ik heb de grootste bewondering voor de manier waarop je omgegegaan bent met alle opstakels op je weg.ik kijk uit naar de belevenissen van Blitzen en sluit af met een Forever in your heart voor Simba en Flippie.

honden page profiel Flippie en YvonFlippie en Yvon

honden foto van Flippie en Yvon

Dankjwel lieve Helene,

Je hebt me in alle nare periodes door de ziektes van Simba en Flip inderdaad enorm gesteund waar ik heel veel aan had waar ik je voor bedank.

En dat we het op een gegeven moment niet helemaal eens waren kwam door bepaalde situaties....desalniettemin weten we wat we aan elkaar hadden en hebben.

Ook nu ik een nieuwe pup in huis heb is mijn hart best vaak gevuld met verdriet om mijn beide schatten.

Lieve groet,

Yvon

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Bedankt lieve allemaal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^