belonings brokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Missy & Lady † Missy & Lady †

honden foto van Missy & Lady †

Hallo

 

Aangezien er veel beloningsbrokken zijn heb ik een vraagje wat is een gezonden beloningsbrok waarvan ze niet dik wordt. Missy is nl een beetje aangekomen na de sterilisatie

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Een gezonde beloningsbrok. Nu ja het is net als met mensen denk ik een tussendoortje is gewoon extra eten en veel mensen en dieren komen er dus gewoon van aan.  Dus wil je niet dat ze verder aankomt dan niets extra geven, maar bv een deel van haar voer als beloning geven.

Zelf denk ik aan meer bewegen en haar voer als beloning geven dus.

Maar ik denk dat je dat niet bedoeld.

Als je dan toch iets tussen door wilt geven, denk ik dat gedroogde kip of eend of anders gedroogd vlees een goede beloning is. En dan heel klein, want het gaat om de beloning en niet om de hoeveelheid.

 

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Gedroogde kip zijn de meeste honden echt gek op (hier doet Evie er een moord voor :P)  en naar mijn weten niet vet (: Anders misschien gedroogde paardenhart of gedroogde pens gaat er hier ook altijd smakelijk in (:

honden page profiel MattieMattie

Gedroogd paardenvlees, dat is van nature mager.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

ik zou dan ook voor gedroogd vlees/kip of vis gaan, en dit in kleine stukjes breken of knippen, en daarbij de hond wat minder eten geven.

als ik met mijn hond train, en ik gebruik veel snoepjes dan krijgt ze na de training wat minder eten, gebruik  ik weinig snoepjes krijgt ze haar gewoe hoeveelheid voer.

mijn teef is ook gesteriliseerd.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb beloningen nooit in mindering gebracht op haar eten. Ondanks dat ze gesteriliseerd is, komt er geen vetje aan (bij haar niet...)

 

Ik zou in jullie geval dus gewoon het dagrantsoen verdelen over maaltijd en beloningen. Eventueel het beloningsdeel een andere smaak.

 

Volgende forumvraag: Betaalbaar graanvrij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^