Eendjes in onze vijver en een hond bij de vijver... het gaat goed!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Het zou toch wel heel erg mooi zijn als er eenden hier in de vijver komen met jonge eendjes O-) We hebben nu al 2 ochtenden en in de avonduren twee eenden (een koppeltje) hier in de vijver. Er zit een soort fontein achtig iets op en daar kunnen ze hoger op zitten en zijn dus twee grote bakken met water en ook daar zitten ze. Aan de zijkanten van de vijver is veel klimop en is het erg dicht gegroeid dus ik ben benieuwd of ze terug blijven komen... Het zou wel heel mooi zijn en Bram laat ze met rust en gaat niet naar de vijver.. dus maken nog kans :-)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Wat mooi....heb je geen foto ervan? ik denk dat jouw hond de eenden pas als wild gaat zien als ze opvliegen vóór hem...dus toch maar oppassen   Als er kleintjes rondhuppelen zeker hem niet alleen naar de vijver laten aub, die kleine frutsels maken lawaai en de mama zal zeker jouw hond aanvallen , nu ja .....aanvallen.

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Ik heb de camera klaar.. maar ik heb ze gisteren wel gezien maar waren ineens weer vliegen ;-)

Bram luistert goed, als hij bij moet blijven doet hij dat, gelukkig dus geen zorgen ;-)

Volgende forumvraag: Kind en hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^