Help... Wat een gedoe, hoe lang duurt het en nog wat vragen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Bibi is voor het eerst loops. Ze is nu precies 11 maand maar wat een draak is ze op het moment pffffffffff. Pieperig aanstellerig loopt bijna tegen mij aangeplakt, kan geen seconde alleen zijn... Ik heb een broekje gekocht maar ben al overgestopt op oude onderbroeken van mijn zoon met halve maanverbanden van dochterlief.

 

Hoelang duurt deze periode ongeveer ? (Vooral dat hysterische gedrag)

 

daarnaast is wandelen een drama op het moment. Een erg hondenrijke buurt. Ik heb gisteren stevige woorden gehad met een herder eigenaar in mijn buurt. Hij kon zijn hond niet houden toen die Bibi zag. Bibi in paniek ! Ze was gewoon aan het krijsen! ( ze was gewoon aangelijnd) Zegt die oet l u l ook nog laat maar gaan! Niet dus. Andere buurman kreeg de herder te pakken toen was de rust wel redelijk snel weergekeerd. Gelukkig niets gebeurd. Durf nu amper meer te wandelen. Loop maar korte rondjes in de buurt om andere honden te vermijden.  

 

Hoe doen jullie dat met loopse teefjes? Wanneer kan je weer redelijk normaal uit.

 

 

de bedoeling is om haar na haar loopsheid te laten helpen. Nu moet ze straks ook voor inentingen. Kan dit gelijk of is dit af te raden. 

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

de loopsheid zelf duurt 3 weken, waarbij ze rond de 10e tot 16e dag (ruim genomen) dekklaar zijn en ruiken ze dus ook het lekkerst.. En.. misschien nog belangrijker, snauwen ze de honden niet meer af maar zoeken ze juist op.. ;)

 

Hier een buurt met veel castraten.. ideaal.. ik kan ook gewoon in het park lopen, op rustige overzichtelijke stukken ook los (weglopen doet ze toch niet en ze blijft altijd op de paden en vlak daarnaast).. als ik honden aan zie komen waarvan ik weet dat ze zich vervelend gaan lopen gedragen..draai ik om of ik blijf even wachten tot ze gepasseerd zijn

 

Om de geur na de loopsheid te 'verdoezelen' en verminderen kan je haar wassen met hondenshampoo.

 

Mara blijft altijd nog erg lang lekker ruiken na de loopsheid, maar niet meer hinderlijk dat alle reuen er als magneten opaf stormen ;)

 

Succes in ieder geval nog eventjes haha :D

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha 3 doggies

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Een beetje lavendel op de flanken helpt ook tegen de geur!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Maak er geen drama van, loops zijn hoort bij een teefje, heb je je niet ingelezen over hoe lang het allemaal duurt ?

Je weet ongeveer wanneer de talrijke honden worden uitgelaten, probeer die tijden te omzeilen, ga er op uit, en stap stevig door, loopsheid is geen ziekte , wanneer ze zielig doet, negeer je dat in huis, stuur ze naar haar plaats.

 

je vraagt hoe we dat hier doen, het is hier een normaal wandel patroon, wat andere tijden, en er wordt stevig doorgestapt. niets geen gezeur hier, ook binnen niet. Ik hou ze drie weken aan de lijn, en laat ze niet los, geen honden achter me aan, mijn blikken zeggen genoeg

 

Een broekje, zo leer je hond zich niet schoon te houden, leg een fleece neer waar ze op mag liggen, zodat je de rest schoon houdt. als je genoeg met haar op stap gaat, dan kan ze thuis daar rustig verblijven.

Je schrijft , castratie na de loopsheid, jouw keuze natuurlijk, dan zou ik na de loopsheid de drie maanden in acht nemen, en dan castreren/steriliseren.

 

die tijd is nodig om de hormonen weer mooi in balans te krijgen zo dat castratie geen probleem zal worden.

 

denk goed na over castratie, lees je in, dat kan je hier vinden in de encyclopedie , voor en nadelen..... inlezen, wat je niet gedaan hebt over een loopsheid. Een loopsheid mag geen drama worden, vind jij het toch vreselijk, dan maak je met je dierenarts een afspraak, nogmaals hou de drie maanden in acht, zodat de hormonenbalans weer op orde is.

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Willemijn je concludeert dat ik mij niet heb ingelezen. Ik heb mij wel ingelezen maar vindt niets terug over dit extreem kleffe gedrag.  Ook is ze vrij laat met loopsheid en heeft ze vooraf niet gevloeit of ook maar enige vorm van afscheiding gehad, en ook geen dikkere vulva gekregen. De drie fasen van loopsheid herken ik niet bij haar.  Inlezen blijkt dus anders dan de praktijk.  Helaas voor ons op het moment een omgeving met erg veel intakte reuen. Waarvan de het gros ook van het type groot en sterk  zijn, herders, en de halve wijk heeft voor mijn gevoel een bullachtige. 

 

Nu druipt het er van de een op de andere dag met bakken uit. Echt hele sporen. We doen haar ook wat vaker uit, dichter rond huis, want ze plast meer, wat ze goed aan geeft trouwens.  Dit heb ik wel terug gelezen,  Broekje is een keuze die hier bewust wel gemaakt wordt want er ligt hier gedeeltelijk tapijt. In de bench  en tuin gaat het ding gewoon uit. 

Steriliseren krijg ik wisselende reacties op. Een dierenarts om de hoek wilde haar wel direct steriliseren voor de eerste loopsheid, de ander zegt maakt niet uit wanneer. De vraag is of het handig is om inentingen en sterilisatie meteen gelijk te laten doen want dat kon volgens onze DA best. Ik heb daar wat twijfel bij.   Risico op melkklierturen bij niet sterileseren wil ik niet lopen, de hond van mijn vriendis is daaraan op jonge leeftijd overleden.  

honden page profiel IlseIlse 3 doggies

Sorry maar je DA mag wel even wat bijscholing krijgen.

Enten en operatie tegelijk :(

Enten doe je niet tijdens ziekte, daarom moet een dier altijd een check-up krijgen vlak voor de enting.

En niet tijdens ingrepen, alleen voor wilde zwerfkatten snap ik dat een uitzondering wordt gemaakt.

 

Hier nooit moeite gehad met loopsheden, mijn vorige teef luisterde perfect en liep ook loops los. Alleen bij passeren vreemde honden ging ze aan de lijn. Snap trouwens niet dat iemand zijn herder niet kan houden, snap dat een vreemde hond op je teef af vervelend is. Probeer je groot te maken en hond weg te brullen.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Ik heb gehoord dat kans op   melkklierkanker minste is, als je voor de eerste  loopsheid sterelisatie doet.

Ik heb het ook meegemaakt met een hondje en dat zijn inderdaad behoorlijke operaties.

Het hondje dat ik kende is gelukkig wel 12 geworden..ondanks 2 joekels van operaties

 

Zeker niet doen operatie en enting samen

enting even uitstellen tot over paar maanden..op kennelhoest en Weill na werken ze zeer waarschijnlijk allemaal nog prima

kennelhoest hoeft alleen ivm bv pension en weill is kort werkend en moet je pas geven als het warmer word buiten ivm dan de meeste kans op besmetting via water.

 

Wanneer en met wat is je hond geent?

 

Ik wens je sterkte ...van ons zal je geen last hebben

mijn gecastreerde mannen reageren niet op loopse teven..en beseffen dat ze knorrig zijn ;-)

 

 

Anoniem (Gast)

Nee dat leek mij ook al. ,mijn profiel doet raar trouwens ? Ik krijg mijzelf niet ingelogd

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Nee dat leek mij ook al. ,mijn profiel doet raar trouwens ? Ik krijg mijzelf niet ingelogd "
 
Das onhandig....
als het probleem blijft houden zeg het even dan meld ik het even aan de modjes

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

Ik zou als ik een teef had en deze loops is gaan wandelen waar weinig tot geen andere honden komen. Of proberen te gaan wanneer je zeker weet dat er geen andere lopen.

 

Willem laat ik chemisch castreren omdat hij hevig op loopse teven reageert en dan vooral niet wil eten.

Maar ik vind dat ik niet de enige ben die iets aan mijn reu moet laten doen. Sommige baasjes van teven laten hun loopse teef gewoon los lopen en hebben dan nog het lef te vragen of wij onze honden even willen aanlijnen omdat haar hond loops is. Beetje de omgekeerde wereld of niet? Hihi

 

Het is maar voor drie weekjes en ik denk dat je dan beter zo weinig mogelijk reuen tegen kunt komen. Je teef heeft nl ook zelf het gedrag dat ze dr achterste bij een reu in de snufferd drukt. Ik krijg van sommige baasjes van teven de indruk dat het volgens hen het probleem is voor de eigenaar van de reu. Zo werkt het natuurlijk niet. Ik heb al een enorme hekel aan castratie en sterilisatie en het kost me dan al moeite om de beslissing te maken dat Willem dan maar chemisch gecastreerd wordt, maar als eigenaar van de loopse teef kun je natuurlijk ook je best doen dat een reu er niet zoveel last van heeft als je teef loops is.

 

Is het niet zo dat je met steriliseren de kans op melkkliertumoren minder maakt maar de kans op "weet even niet meer welke" er juist hoger van wordt?? Ik ga het even opzoeken. Ben het ff kwijt

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

Ik kan het niet terug vinden. Zal niet belangrijk geweest zijn. Wat ik wel teruggevonden heb is dat wanneer je je teef voor of na de eerste loopsheid laat helpen de kans heel groot is dat ze veel feller gaat worden. Dit wordt kleiner na de tweede loopsheid en met de derde schijnt het verschil tussen hoe dan haar gedrag is niet meer feller te worden.

 

 

 Edit.... Gevonden! Risico op botkanker wordt sterk verhoogt, en als je teef nog heel jong is de kans hierop nog groter.

Annette die in niet meer bij haar profiel kan (Gast)

Dank jullie wel voor de info. Dat met die botkanker wist ik niet, jeetje. Daar ga ik zeker nog even verder op zoeken. Karakterveranderingen lijken me ook niet fijn.  

honden page profiel evyevy 3 doggies

honden foto van evy

ooh jee nu krijg ik ook bang botkanker!!!

normaal laat ik de meiden helpen na hun eertse loopsheid maar nu ga ik twijfelen  ,

dat van die botkanker wist ik echt niet

 

 

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van oukje

Je weet van te voren als je een teef neemt dat ze loops word, en ze kunnen aanhankelijker worden of juist feller. Ik laat mijn honden alleen helpen als het medisch noodzakelijk is, snijden in een gezond lichaam staat mij erg tegen. Neeltje is gesterriliseerd omdat ze vreselijk schijndrachtig werd, dus had ik weinig keus. Ik heb dat pas laten doen doen toen ze uitgegroeid was en volwassen.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Dank jullie wel voor de info. Dat met die botkanker wist ik niet, jeetje. Daar ga ik zeker nog even verder op zoeken. Karakterveranderingen lijken me ook niet fijn.   "
Modmelding gemaakt van je berichtje met hulpvraag ;-)
 

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Hier net 2 loopse teven gehad. Nergens last van gehad, gelukkig hier in de buurt alleen maar mooi weer wandelaars. Zielig voor de honden maar voor loopse teven ideaaal.ik liep naar het veld van de boer. Hier een kwartiertje vandaan. Mag van hem erop :-) al die 3 weken geen hond gezien. Ze konden op dat veld ook lekker los.

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

" ooh jee nu krijg ik ook bang botkanker!!!
normaal laat ik de meiden helpen na hun eertse loopsheid maar nu ga ik twijfelen  ,
dat van die botkanker wist ik echt niet
 
  "

 

Er staat bij nadelen op internet dat het risico op botkanker verhoogt is. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat als je je hond laat steriliseren ze gelijk ook botkanker gaat krijgen.... Ik wist dat ik had gelezen dat als voordeel genoemd wordt dat de kans op mamatumoren/melkkliertumoren heel klein wordt, maar een andere kanker verhoogd werd.

 

Het is overigens best heel vreemd dat je via Google op heel veel pagina's geen nadelen kunt vinden. Alsof het de beste beslissing is om alle honden maar te castreren en steriliseren. Echt, ik snap dat dus niet!!

Overigens ben ik tegen zo maar laten steriliseren of castreren. Als je teef schijnzwanger is of als je reu vaak prostaatonstekingen heeft of iets anders medisch vind ik het een hele andere zaak.

 

Mijn dierenarts is trouwens ook absoluut geen fan van castreren/steriliseren. Al helemaal niet bij jonge honden!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

kijk eens in de encyclopedie , castratie van reuen en steriliseren/castratie van teefjes. [hier boven op het forum]

 

steek daar je licht eens op, en maak dan een keuze, de voor en nadelen staan daar beschreven,lees je eerst in voor je een bewuste keuze gaat  maken.

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Als er ergens staat 2x zo groot risico op botkanker, dan moet je wel even kijken wat het daadwerkelijke risico dan is. Ik weet de cijfers natuurlijk niet, maar als er normaal gesproken 0,1% kans is op botkanker, dan betekent dat dus dat je hond na sterilisatie 0,2% kans op botkanker heeft.... Stel dat het risico 8x zo groot is, dan spreek je nogsteeds over maar 0,8% kans.

Even goed de cijfers opzoeken, alle voor- en nadelen met elkaar vergelijken (want het risico op het ene soort kanker wordt verhoogd, en het andere soort wordt verlaagd. Tja....) en dan pas een beslissing maken.

Niet afgaan op wat anderen zeggen, en om eerlijk te zijn zou ik het advies van een DA die zegt dat tegelijkertijd inenten en opereren prima kan ook absoluut niet vertrouwen.

 

Even meer on topic (): Wij gingen trouwens altijd wandelen buiten de 'spitsuren', en als we een hond tegenkwamen dan vroeg ik altijd van een afstandje of het een reu was, en zo ja vertelde ik dat onze hond loops was. Ging altijd goed, heb nog nooit een reu in de buurt gehad. (Tegenwoordig komen we letterlijk geen hond meer tegen tijdens het wandelen, dus hoef ik ook nergens meer rekening mee te houden )

Hier zien we geen gedragsveranderingen tijdens de loopsheid. Niks plakkerig, extra knuffelig, pieperig of wat dan ook. Hoeft ze trouwens ook niet te doen, want dat heeft toch geen zin  Zo weinig mogelijk aandacht aan besteden zou mijn advies hier zijn.

De eerste loopsheid is trouwens meestal het meest heftig wat betreft vloeien. De loopsheden daarna vind je meestal minder bloed.

 

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

" Ik zou als ik een teef had en deze loops is gaan wandelen waar weinig tot geen andere honden komen. Of proberen te gaan wanneer je zeker weet dat er geen andere lopen.

 

Was het in de praktijk maar zo mooi. ;) Evy is sinds gisteren loops (yeah, mijn kalenderhondje, altijd de 24e!) en ik woon naast een park. Hier in de stad is het toch lastiger om een uitwijk mogelijkheid te vinden. Er is 10 minuten verder op een park waar honden gedoogd los lopen (kom ik dus niet met een loopse teef) en het andere park is 20 minuten lopen langs huizen waar geen grassprietje staat. Met mijn gezondheid op dit moment te ver en als Evy moet plassen dan vind ik het sneu dat ze het nog eens 20 minuten moet ophouden.

Heb vandaag weer een aanvaring gehad met een intacte reu eigenaar, omdat ik met mijn loopse teef (netjes aan de lange lijn en naast mij volgend) buiten was. Want ja, wij hadden een achtertuin en ik kon haar daar wel uitlaten. Ik heb die man net zolang aan staan kijken alsof hij een volslagen idioot was zonder een woord te zeggen en toen is hij maar weg gegaan. Ga niet eens meer de moeite nemen om er op te reageren.

Gelukkig zijn er ook een heleboel begripvolle eigenaren. Zo heeft de eigenaar van een intacte reu in zijn kalender geschreven in welke periode Evy loops wordt en lijnt hij nu standaard zijn reu aan als hij ons ziet. Iedere morgen werd ik begroet met "is ze al loops?" en als dat niet het geval was werd zijn reu weer los gelaten. Even voor de duidelijkheid, in dat park geld een aanlijnplicht. Hij weet ook dat als ik met de lange lijn loop Evy loops is, want ze loopt meestal los of aan de gewone lijn. 

 

 

 

Afijn, nu back on topic. ;) Loopsheid zelf duurt 21 dagen, maar ik hoor ook wel eens gevallen dat de hond op de 23e dag nog succesvol gedekt wordt. Ikzelf houd 28 dagen aan. Dan heb ik nog een week speling voor de zekerheid. Over het algemeen zitten de vruchtbare dagen tussen 10 - 16 dagen, maar iedere hond is daar weer anders is. Het bloeden duurt bij Evy iets minder dan twee weken. Zodra ze stoppen met bloeden zijn ze over het algemeen echt dekrijp, dus dan moet je echt heel goed opletten. Het bloeden is bij mijn hond dag 5 t/m 10 het ergste. Ik loop dan de hele dag met een dweil achter haar aan. We hebben hier plavuizen, dus dat is makkelijk opruimen gelukkig. Evy is nu voor de derde keer loops en het valt mij wel op dat de hevigheid iedere loopsheid weer iets minder wordt. Normaal had ze op de 2e dag echt wel wat druppels verloren, maar dat heeft ze nu nog niet gedaan.

Dat pieperige heeft Evy alleen op haar echte vruchtbare dagen. Buiten heel erg trekken aan de lijn, amper te bereiken, enz. Ik heb haar nog net niet binnen aan de lijn. De eerste week is ze hangerig en niet echt lekker. Ze slaapt veel en is heel erg op mij gericht. Op andere honden reageert ze erg knorrig en zodra ze bij haar kont in de buurt komen snauwt ze ze weg.

Na de loopsheid was ik Evy altijd met hondenshampoo en smeer ik haar daarna in met lavendelolie, dan ben je het grote gedeelte van de intacte reuen wel kwijt. Af en toe zit er een pusherig exemplaar tussen, maar Evy is daar niet meer van gediend en laat dat dan ook duidelijk weten.

Annette die dank je wel zegt en nog niet bij profiel kan (Gast)

Bedankt voor de info!   het pieperige neemt wat af gelukkig. We staan allemaal in constante negeer stand hier.   Lopen nu een rondje langs de fietspaden. Wat minder honden en ze komt zo wel aan haar beweging toe. Ben er over uit dat ik overstap naar een andere DA. Had al langer geen goed gevoel meer bij deze DA dus dan maar wat verder weg. Heb het idee dat het meer om de poen gaat dan om goed advies.  

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Als er ergens staat 2x zo groot risico op botkanker, dan moet je wel even kijken wat het daadwerkelijke risico dan is. Ik weet de cijfers natuurlijk niet, maar als er normaal gesproken 0,1% kans is op botkanker, dan betekent dat dus dat je hond na sterilisatie 0,2% kans op botkanker heeft.... Stel dat het risico 8x zo groot is, dan spreek je nogsteeds over maar 0,8% kans.
Even goed de cijfers opzoeken, alle voor- en nadelen met elkaar vergelijken (want het risico op het ene soort kanker wordt verhoogd, en het andere soort wordt verlaagd. Tja....) en dan pas een beslissing maken.
Niet afgaan op wat anderen zeggen, en om eerlijk te zijn zou ik het advies van een DA die zegt dat tegelijkertijd inenten en opereren prima kan ook absoluut niet vertrouwen.
 
Even meer on topic (): Wij gingen trouwens altijd wandelen buiten de 'spitsuren', en als we een hond tegenkwamen dan vroeg ik altijd van een afstandje of het een reu was, en zo ja vertelde ik dat onze hond loops was. Ging altijd goed, heb nog nooit een reu in de buurt gehad. (Tegenwoordig komen we letterlijk geen hond meer tegen tijdens het wandelen, dus hoef ik ook nergens meer rekening mee te houden -)
Hier zien we geen gedragsveranderingen tijdens de loopsheid. Niks plakkerig, extra knuffelig, pieperig of wat dan ook. Hoeft ze trouwens ook niet te doen, want dat heeft toch geen zin  Zo weinig mogelijk aandacht aan besteden zou mijn advies hier zijn.
De eerste loopsheid is trouwens meestal het meest heftig wat betreft vloeien. De loopsheden daarna vind je meestal minder bloed.
  "

 

Kijk dan gelijk even naar de percentages van melkkliertumoren. Waarvoor best nogal een mensen hun teef heel jong laten steriliseren. Dit is een nog lagere percentage. In de link waar ik in eerste instantie de informatie vond over botkanker stond geen percentage bij.

 

Zoals bekend staat er op internet vooral veel aan voordelen en positieve dingen over castratie en sterilisatie. Het is dus best even zoeken naar de nadelen. Want er zijn echt nogal wat nadelen.

 

Er zijn ongeveer tussen de 2 en de 2,5 miljoen honden in Nederland. Ik denk dat er meer teven zijn dan reuen, maar neem voor het gemak de helft. Dat is dan tussen de 1 en 1,5 miljoen. Ga je uit van 0,8% en 1,2 miljoen dan zijn dat nog altijd zo'n 10.000 teven die botkanker krijgen.

 

Maar goed, ook ik weet de getallen niet precies. Of je deze via internet kunt vinden?? Geen idee omdat er zoals ik al vertelde weinig nadelen op internet vermeld staan. Best jammer!! Alles heeft nl voordelen en nadelen.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Bedankt voor de info!
 
het pieperige neemt wat af gelukkig. We staan allemaal in constante negeer stand hier.   Lopen nu een rondje langs de fietspaden. Wat minder honden en ze komt zo wel aan haar beweging toe. Ben er over uit dat ik overstap naar een andere DA. Had al langer geen goed gevoel meer bij deze DA dus dan maar wat verder weg. Heb het idee dat het meer om de poen gaat dan om goed advies.   "
 
Ik heb wel bericht gekregen dat de melding was binnen gekomen
Ik zal een pb terugsturen dat je nog kwijt bent ;-)

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 2 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Ik gebruikte inlegkruisjes voor een string! Die hoef je niet te knippen want diepassen precies. Bij Bo was de loopsheid ook een klein drama.  Maar we hebben het overleeft. Iets meer dan drie weken heeft het geduurd en ik was blij dat dat achter de rug was.

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

"
" Bedankt voor de info!   het pieperige neemt wat af gelukkig. We staan allemaal in constante negeer stand hier.   Lopen nu een rondje langs de fietspaden. Wat minder honden en ze komt zo wel aan haar beweging toe. Ben er over uit dat ik overstap naar een andere DA. Had al langer geen goed gevoel meer bij deze DA dus dan maar wat verder weg. Heb het idee dat het meer om de poen gaat dan om goed advies.   "
 
Ik heb wel bericht gekregen dat de melding was binnen gekomen
Ik zal een pb terugsturen dat je nog kwijt bent ;-)
"

Dank je voor het melden. Ik ben weer terug :)

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"
" " Bedankt voor de info!   het pieperige neemt wat af gelukkig. We staan allemaal in constante negeer stand hier.   Lopen nu een rondje langs de fietspaden. Wat minder honden en ze komt zo wel aan haar beweging toe. Ben er over uit dat ik overstap naar een andere DA. Had al langer geen goed gevoel meer bij deze DA dus dan maar wat verder weg. Heb het idee dat het meer om de poen gaat dan om goed advies.   "   Ik heb wel bericht gekregen dat de melding was binnen gekomen Ik zal een pb terugsturen dat je nog kwijt bent "
Roos,Jeff en Waldo

Dank je voor het melden. Ik ben weer terug :-)
  "

honden page profiel nikkinikki

honden foto van nikki

Grappig om te lezen dat je haar vervelend vind.

 

ik kwam vandaag tot de conclusie dat ze echt loopsaf is vandaag.... Ze is weer lomper, eigenwijzer en niet meer zo lekker aanhankelijk dan de afgelopen 3,5 week. Was haar eerste keer. Vond t heerlijk hahaha 

 

ze plaste idd veeel meer net een reutje. Met wandelen hier gelukkig weinig tot geen last.

en vind echt dat ze zich super schoon hield!

in t begin alleen ff als ze lag dr pootje opgetild zodat ze zich ging schoonmaken.

 

op naar de volgende keer!

 

wij hebben trouwen bewust gekozen om niet te stereliseren. Terwijl de dierenarts t meteen wilde doen.

 

 

 

honden page profiel nikkinikki

honden foto van nikki

Owja hahaha moest wel ff wennen aan dr tepels die veranderden.... Dacht ff dat er een teek zat.... Getver, die moet mijn vriend verwijderen dus daarom niet goed gekeken hahaha

Volgende forumvraag: hotspot na trimsalon?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^