Ontwikkeling heupen in het eerste jaar!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Kennen jullie wat in onderstaande link te zien is over hoe de heupontwikkeling bij pups gaat en waarom het dus zo belangrijk is dat je ze het eerste jaar niet laat traplopen of andere belastende dingen laat doen zodat de kans om HD te ontwikkelen klein is/wordt?

 

http://jollyborders.weebly.com/hd.html

 

Ik had dit nog nooit eerder gezien met foto's erbij.

honden page profiel Dominique en de bordersDominique en de bordersgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dominique en de borders

Heel gaaf dit ja! Kwam het van de week al tegen op facebook. Ik wist wel van hoe of wat maar had het ook nog nooit gezien met de foto's erbij, maar ik vind het erg leerzaam en het maakt veel duidelijk.. Ik ben was ook van plan om zoiets op mijn website te zetten nadat ik dit zag, want ik denk dat veel mensen zich nog niet goed beseffen waarom en wat de ernst is van je pup rustig houden.

Ik had van de week een pup gesprek en toen heb ik de fotos op facebook erbij gezocht en aan de mensen laten zien en die waren ook erg onder de indruk. Ze gaven aan al wel gehoord te hebben dat je je pup rustig moet houden en waarom, maar ze vonden dat het met de foto's erbij toch extra duidelijk en confronterend werd gemaakt... Tastbaar...

Ik vind het dus echt heel erg gaaf, en ik denk dat het zo veel mogelijk verspreid en bekend gemaakt moet worden, hoe meer mensen dit zien en begrijpen, hoe beter!

honden page profiel Landseer ectLandseer ect 3 doggies

honden foto van Landseer ect

Ja, zo wordt het weer wat meer zichtbaar.

 

Het blijft een ontzettend groot probleem.

Je hoort zoveel invalshoeken qua voeding, erfelijkheid,en beweging.

 

 

 

Volgende forumvraag: Dierenarts in fout?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^