Aiko'tje is aangereden, en in mijn armen overleden:(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jacqueline Verloop-NardtenJacqueline Verloop-Nardten

honden foto van Jacqueline Verloop-Nardten

Wat vreselijk voor jullie om op deze manier Aiko, veel te vroeg, te moeten verliezen! En wat schandalig dat die automobilist is doorgereden!! Ik leef erg met jullie mee en weet zo ongeveer hoe jullie je moeten voelen. Ik heb namelijk iets dergelijks meegemaakt. Het is net of je in een nachtmerrie zit.
Goed van jullie dat jullie weer een pup in huis gehaald hebben. Toch zal het bij jullie vast ook, net zoals het bij mij was, een heel dubbel gevoel geven...het verdriet om Aiko en tegelijkertijd de blijdschap om weer een nieuw hondje in huis te hebben.

Ons (eerste) hondje Sendy van 10 maanden is voor mijn ogen op de weg doodgereden. Ze was op slag dood. Wij hebben toen ook snel een nieuwe pup genomen. Natuurlijk niet om Sendy te vervangen, dat is onmogelijk, maar om zo weer uit te kunnen kijken naar iets leuks en om het verdriet wat te verzachten. Een jaar later hebben we er nog een pup bij genomen. Allemaal cavaliertjes, maar allemaal met een ander karakter. We hebben nu veel plezier van Chinda en Chico, maar ik mis Sendy nog steeds erg. Het was echt afschuwelijk om mee te maken en al wordt 't dit jaar alweer 4 jaar geleden dat het is gebeurd, ik heb 't er nog steeds vaak moeilijk mee.

Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Aiko, maar ook veel geluk en plezier met Xena!

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Heel veel sterkte! Vreselijk. Oh die doorreed die zou je toch...
Zeker geen nummerbord? Mag het troost zijn dat de DA zei dat hij geen pijn heeft gehad!
De mooie momenten zul je altijd bij je dragen vergeet dat niet.
Wat je moet doen nu al andere hond of niet kun alleen jij beslissen!
Luister naar je gevoel! Doe het als jij er klaar voor bent en dat wilt! Is het snel en hebben sommigen er kritiek op niets van aantrekken! Zou wel opletten dat je het niet in de eerste dagen doet als je zo emotioneel bent. Je moet wel goed kunnen nadenken bij je keuze van de hond. Dat het geen emotionele beslissing is. Veel sterkte!

honden page profiel ShelleyShelley

honden foto van Shelley

Heel veel sterkte.. Ook ik krijg er rillingen van en hoop dat het nooit bij mijn kleine Bentley gebeurt. Een andere hond zal je hondje inderdaad nooit vervangen maar een ander hondje kan je ook verdriet laten verwerken door lekker tegen je aan te kruipen.

Het is natuurlijk wat je zelf wilt en waar je behoefte aan hebt.

 

Ook een dikke lebber van Bentley

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Wat verschrikkelijk om mee te moeten maken. Ik geloof dat ik voor iedereen spreek als ik zeg we leven met jullie mee heel veel sterkte. Maar toch ook heel veel plezier gewenst met Xena ze heeft een goed mandje getroffen (:

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Ach wat naar, heel veel sterkte ermee. Ik weet zeker dat jullie nieuwe hondje voor wat afleiding gaat zorgen. 

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik denk dat Aiko heel goed weet dat jij het nodig hebt een dier om je heen.

Ik denk juist dat hij zou willen dat je doet wat goed voor jou is.

 

Vreselijk om op zo'n manier je trouwe viervoeter kwijt te raken.  Wat een vreselijk heftig iets om te moeten verwerken.

 

Een nieuwe viervoeter in je leven toe laten geeft je een nieuw doel, structuur, afleiding, en een prettige thuiskomst, steun op moeilijke momenten. En Aiko die heeft een bijzonder plekje in je hart, en dat zal altijd van hem blijven, geen zorgen daarover. Je herinneringen veranderen echt niet als je een ander dier in huis neemt. 

 

Wij haalden een week na het afscheid van Beauty onze pup Sadi op. (ik kan niet zonder hond we hadden alleen gehoopt dat ze de kans kregen nog kennis met elkaar te maken).

Sadi was en is een doel een nieuw maatje om mee aan een fijne nieuwe band te werken, vervangen doet ze Beauty nooit die is en blijft uniek. De herinneringen blijven en het gemis is er absoluut nog steeds bij tijd en wijle. 

 

Ik weet zeker dat Aiko niet zou willen dat jij wegkwijnt of je ongelukkig voelt omdat je een viervoeter om je heen nodig hebt maar bang bent dat hij zou vinden dat ie vervangen wordt. Aiko weet wat je nodig hebt en zou daar absoluut vrede mee hebben.

 

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Lijkt me verschrikkelijk om zo een hond te moeten verliezen...

Heel veel sterkte!!

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^