Pas Op!!! Dierenhater probeert in Rijswijk (Den Haag) honden en katten om te leggen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

RIJSWIJK - In Rijswijk lijkt een dierenbeul actief die gebakken sponzen met reuzelgeur heeft gedumpt. Dat meldt de politie. Honden en katten kunnen een pijnlijke dood sterven als ze de sponzen opeten.
De 'bakker' dumpte de naar vlees ruikende spullen in de struiken aan de Hilvoordestraat in Rijswijk. Vraatzuchtige honden of katten lopen de kans te stikken als ze de sponzen opeten. Ook glijden de synthetische voorwerpen nauwelijks of niet door de slokdarm van een dier.
Verder kan een gebakken spons uitzetten in de maag. Als een arts het dier dan niet zo snel mogelijk opereert kan het overlijden. De Rijswijkse politie is op zoek naar getuigen in de hoop de 'dierenhater' te vinden.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Wat ziek! Wat erg! Hoe bestaat het, wat een onmens!

honden page profiel HondenbaasjeHondenbaasje 3 doggies

honden foto van Hondenbaasje

Ik heb het ook al meerdere keren op FB gedeeld.
Vre-se-lijk. En het is vlakbij mij.
Moet er niet aan denken dat m'n hond ervan eet. Want het is echt een snuffelaar en vreet rustig alles op..
Snap mensen soms echt niet!

honden page profiel Louis v/d BroekeLouis v/d Broeke 3 doggies

honden foto van Louis v/d Broeke

Wat een zieke mensen bestaan er toch op deze aardkloot........bah! Hopelijk wordt de dader snel gevonden en misschien een idee om met wat mensen zelf de struiken na te zoeken voordat onze maatjes de sponzen opeten.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Wou dat ik diepersoon te pakken kon krijgen. zou hemmet plezier zo,n reuzelspons door laten slikken niet een maar meerdere zodat ik weet dat hij zal weten hoe het voelt als zijn maag ontplot.Hein.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Waarom ga je door zoveel moeite om honden te vermoorden die je niet kent.. Hoe groot is je haat dan :s Heb hier zelf een hond die alles opeet wat eetbaar is en wat ze maar kan vinden, dus ik schrik me elke keer een ongeluk als ze weer wat gevonden heeft. Mag er niet aan denken dat ze eens een gehaktbal met spijkers vindt, of nu dus blijkbaar sponzen..

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Ik snap ook niet hoe mensen dit kunnen doen.

Als er mensen zijn die een hekel aan honden hebben....en de hondenpoep (helaas ruimt niet iedereen netjes de poep op)
Waarom bellen ze dan niet gewoon de politie?
Kan de politie bonnen uitdelen aaan mensen die niks opruimen...en blijven de huisdieren ongedeerd.

Maar het zijn niet alleen honden...
Ook katten, egels, muizen, ratten, vossen en diverse vogelsoorten zijn hulpeloos afgeschreven.
Van binnenuit letterlijk verscheurd worden omdat die spons uitzet in de maag.
Ik snap er echt niks van dat mensen dit doen:'(

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik heb het ook al meerdere keren op FB gedeeld.
Vre-se-lijk. En het is vlakbij mij.
Moet er niet aan denken dat m'n hond ervan eet. Want het is echt een snuffelaar en vreet rustig alles op..
Snap mensen soms echt niet! "


.oh, bij je in de buurt, dan is het helemaal eng. Pas je op, ja logisch dat je dit doet. Dat ze de dader maar gauw op het spoor zijn!

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Er zijn veel hondenhaters, helaas. Iemand die dit doet mag voor mij gevangenisstraf krijgen ! Het enige dat wij als hondenbaasjes kunnen doen, is goed op letten, iedereen waarschuwen, de politie inschakelen. Maar meestal zijn het lafaards, die alles in het donker doen. Ik hoop dat ze hem (of haar) vlug vinden en ter verantwoording roepen. Jaren geleden is er bij mij in de buurt een Jack Russell
vergiftigd die ook gestorven is. Het hondje is op een vreselijke manier aan zijn einde gekomen.De baasjes wisten bijna zeker wie het gedaan had. Waarschijnlijk was het een man die de hele dag voor het raam zat en de baasjes en honden in de gaten hield ! Altijd schold als ze over "zijn" grasveld liepen met hun honden, maar bewijzen kon niemand het en dan kun je niets doen.  Op heterdaad betrappen en filmen dat zou het beste zijn !

honden page profiel Jessica & bulletje GwenJessica & bulletje Gwen 3 doggies

honden foto van Jessica & bulletje Gwen

Vreselijk !
Ik woon in een dorpje vlakbij... Ik moet er niet aan denken ! Dierenbeulen zijn zieke mensen !

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Er zijn veel hondenhaters, helaas. Iemand die dit doet mag voor mij gevangenisstraf krijgen ! Het enige dat wij als hondenbaasjes kunnen doen, is goed op letten, iedereen waarschuwen, de politie inschakelen. Maar meestal zijn het lafaards, die alles in het donker doen. Ik hoop dat ze hem (of haar) vlug vinden en ter verantwoording roepen. Jaren geleden is er bij mij in de buurt een Jack Russell
vergiftigd die ook gestorven is. Het hondje is op een vreselijke manier aan zijn einde gekomen.De baasjes wisten bijna zeker wie het gedaan had. Waarschijnlijk was het een man die de hele dag voor het raam zat en de baasjes en honden in de gaten hield ! Altijd schold als ze over "zijn" grasveld liepen met hun honden, maar bewijzen kon niemand het en dan kun je niets doen.  Op heterdaad betrappen en filmen dat zou het beste zijn ! "


Erg als je denkt te weten wie het gedaan heeft maar niets kan bewijzen.. Zeker als het uiteindelijk fataal afloopt voor de hond. Ik zou al neiging krijgen om zelf actie te ondernemen..

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Dat soort mensen zijn in en in treurig je weet ook niet wat er in zo'n botte kop omgaat.
Ik begrijp het ook echt niet dat er zulke ideeen in iemand opkomen maar een ding is 
zeker deze persoon heeft een ziekelijke geest en heeft hulp nodig klinkt raar maar echt 
hulp nodig want zo'n mafkees mag niet vrij rondlopen

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Mensen die dieren mishandelen gaan heel vaak over op het mishandelen van mensen. De dierenbeul die paarden heeft verminkt, de geslachtsorganen bij de merrie's toegetakeld heeft, lijkt mij een vrouwen-hater.Het komt geregeld voor dat paarden gedood worden, die in de wei staan. Dan ben je ziek ! Als zij niet gestopt worden, gaan ze straks vrouwen mishandelen en erger: doden ! Als de familie of anderen hadden ingegrepen toen Ted Bundy dieren begon te mishandelen als kind al, zelfs honden doodde, die hij naderhand op stokken spieste, als dat was gestopt en mensen hadden ingegrepen, waren er naderhand geen 33 vrouwen verkracht en gedood door deze man. Niemand deed iets. Dierenmishandelaars moeten gestopt worden !

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Oh wat erg, stopt dit nog?

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

 Ik hoop het wel.....dat dit een keer stopt.

honden page profiel BlaiseBlaise

Er zijn bewakingscamera's (particulier en bedrijfsmatig). Het verbaasd me dat er geen enkele onderzoeken zijn gestart, niets om de dader(s) te pakken. 

Bedankt hondenhumor Sasja voor de tip.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Nootdorp komt wel heel dichtbij nu.

honden page profiel NymeriaNymeria

honden foto van Nymeria

Nee noord holland al.

 

Als mijn ouders thuis komen laat ik ze dit zien, toen het in brabant was vonden ze het veels te ver en zorgen om niets. Maar nu wil ik echt een muilkorfje halen hoor.

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Er zijn bewakingscamera's (particulier en bedrijfsmatig). Het verbaasd me dat er geen enkele onderzoeken zijn gestart, niets om de dader(s) te pakken. 
Bedankt hondenhumor Sasja voor de tip. "

 Heb hier van de week twee politieagenten op visite gehad omdat ik een aantal vragen had over loslopende honden in het park en in de woonwijk. De politie leek zelf wel bang voor Ozzie. Ozzie wilde bij de agent op schoot kruipen maar hij vond het dood eng. Ook kreeg ik de vraag of hij niets aan zou doen....Nee zij ik hij heeft nét gegeten:-)

Hier willen ze maar weinig doen aan de hondenproblematiek. Dit ook omdat ze aangeven dat hier strafrechtelijk ook niet heel veel mee te doen is. Volgens mij geven zij geen bal om dieren..Voor dit soort problemen kun je alleen wat met de gemeente die een BOA in kan zetten maar dat is het dan ook. Voor een oplossing van het probleem hier heb ik aangekaart zelf een stafford in huis te nemen en die laat ik dan overal gewoon even los lopen, door de woonwijk, in het park. Ze grijnsden even en verder kwam er niet heel veel uit. Dusz voor dit soort problemen zou je haast zelf wat berenklemmen in de betreffende parken neerplaatsen voor dit soort gasten.

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Nee noord holland al.
 
Als mijn ouders thuis komen laat ik ze dit zien, toen het in brabant was vonden ze het veels te ver en zorgen om niets. Maar nu wil ik echt een muilkorfje halen hoor. "

 Wat een slim idee!

honden page profiel BlaiseBlaise

"  Heb hier van de week twee politieagenten op visite gehad omdat ik een aantal vragen had over loslopende honden in het park en in de woonwijk. De politie leek zelf wel bang voor Ozzie. Ozzie wilde bij de agent op schoot kruipen maar hij vond het dood eng. Ook kreeg ik de vraag of hij niets aan zou doen....Nee zij ik hij heeft nét gegeten:-)
Hier willen ze maar weinig doen aan de hondenproblematiek. Dit ook omdat ze aangeven dat hier strafrechtelijk ook niet heel veel mee te doen is. Volgens mij geven zij geen bal om dieren..Voor dit soort problemen kun je alleen wat met de gemeente die een BOA in kan zetten maar dat is het dan ook. Voor een oplossing van het probleem hier heb ik aangekaart zelf een stafford in huis te nemen en die laat ik dan overal gewoon even los lopen, door de woonwijk, in het park. Ze grijnsden even en verder kwam er niet heel veel uit. Dusz voor dit soort problemen zou je haast zelf wat berenklemmen in de betreffende parken neerplaatsen voor dit soort gasten. "

 En daar betalen we dus met z'n allen veel geld voor....je moet er alleen niets van verwachten. Absurd.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^