niet drinken van water s'morgens

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

hoi iedereen , net naar de dierenarst gebeld ze had zijn water naar het labo gedaan en alles was goed behalfe zijn PH waarde stond nog op 8 hij moet van maandag af 2x daags URO - PET pasta nemmen aan wat kan dat liggen zijn eten wij gaan nu over naar cezar van vlees of ligt het aan zijn brokken en we gaan ook over naar carnemelk voor bij zijn water .
laat iets weten die het ook heeft meegemaakt van zijne hond .

gr kiki

honden page profiel PP

" hoi iedereen , net naar de dierenarst gebeld ze had zijn water naar het labo gedaan en alles was goed behalfe zijn PH waarde stond nog op 8 hij moet van maandag af 2x daags URO - PET pasta nemmen aan wat kan dat liggen zijn eten wij gaan nu over naar cezar van vlees of ligt het aan zijn brokken en we gaan ook over naar carnemelk voor bij zijn water .
laat iets weten die het ook heeft meegemaakt van zijne hond .

gr kiki "


Da's nog erg hoog. Persoonlijk zou ik niet opstappen naar vlees uit blik of kuipjes, dit is namelijk erg zout. Is het een optie voor jullie om over te schakelen naar vers vlees (diepvries-vlees)? Hierin zit namelijk veel minder zout en er zit ook veel vocht in. Wel in de gaten houden dat hij ook dan goed blijft drinken, wat druppels karnemelk in zijn drinkbakje zal waarschijnlijk wel werken, hier werkte dat heel goed.

Je kunt in overleg met je dierenarts kijken of er iets natuurlijks is waar je de pH-waarde mee omlaag krijgt. Cranberry-extract of zo. Succes en hou je ons op de hoogte?

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

hoi pauline wij moeten nu 2x daags URO-PET geven dat heeft de dierenarst voor geschreven om zijn PH waarde te doen zakken en ja we gaan over naar vers vlees en ook karnemelk er zijn dagen tot die ook van zijn water gaat drinken en dagen van niet dan moeten wij wat karnemelk bij zijn water doen .

gr kiki

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

van brokken krijgt hij van merk ( beneful ) 2 in 1 met vlees en groenten en van vlees cesar , van brokken krijgt hij 60 gr s'morgens en zijn vlees 100 gr s'avonds wij moeten alles afwegen want hij is te dik zijn vlees met wat water , hij weegt 8.5 kg en dat is nog 2 kg te veel he , het vlees is op aan raden van de dierenarst .

gr kiki

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

" van brokken krijgt hij van merk ( beneful ) 2 in 1 met vlees en groenten en van vlees cesar , van brokken krijgt hij 60 gr s'morgens en zijn vlees 100 gr s'avonds wij moeten alles afwegen want hij is te dik zijn vlees met wat water , hij weegt 8.5 kg en dat is nog 2 kg te veel he , het vlees is op aan raden van de dierenarst .

gr kiki "


Cesar is helaas geen vlees. Oneerbiedig gezegd is het gemalen rotzooi met een bende zout in een kuipje. Vers vlees wat pauline noemt is vlees dat in rollen verkrijgbaar is en je in de vriezer moet bewaren om goed te houden. Dat is echt gemalen vlees. Merken zijn o.a. carnibest, darf, naturis, bandit, energique, haaksbarf, tinlo enz.
Persoonlijk zou ik de hond dan volledig op dit vers vlees voeding zetten. Zit meer vocht in en minder zouten. Ook Beneful vind ik persoonlijk een slechte kwaliteit brok. Wil je er toch liever brokje bij geven dan zijn er ook veel merken die kwalitatief een stuk beter zijn ;-)

honden page profiel PP

Ik kan me alleen maar aansluiten van Anneloes :-)

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

nu weet ik het niet meer wat nog goed is voor onze kiki , de dierenarst zegt zo en jullie weer andres .

gr kiki

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

In geval van voeding kun je beter het advies van HP opvolgen ;-)

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

hoi iedereen , we zijn nu begonnen met karnemelk en het gaat goed , maar hoe kunt ge karnemelk bewaren heb 1 I verdeeld en in de diepvries gelegt en hoe kunnen wij zien of de karnemelk zuur is , ze is goed tot 2/2/2014 , de rest voor gebruik staat in de frigo , weet niet of we de melk iedere dag moeten gebruiken en mogen wij de karnemelk iedere dag gebruiken voor kiki .
laat iets weten aub
wij hebben er weining ervaring mee met karnemelk .

gr kiki

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

" nu weet ik het niet meer wat nog goed is voor onze kiki , de dierenarst zegt zo en jullie weer andres .

gr kiki "


Misschien bedoelde de dierenarts met vers vlees ook wel vlees zoals de merken die ik heb aangegeven, maar heb je dit misschien anders geïnterpreteerd?
Wat betreft het vlees kun je beter voor de merken gaan die ik eerder heb aangegeven. Je kunt natuurlijk ook zelf op onderzoek gaan op internet over vers vlees. Je komt dan veel websites en artikelen tegen die jou een beter beeld van vers vlees kunnen geven.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Karnemelk is altijd zuur ;-)
Ik heb geen verstand van karnemelk, ik word al misselijk van de geur ;-)

Hier kun je ook pakjes van een halve liter kopen. Leng je het nou aan met water of krijgt Kiki de karnemelk puur?
Persoonlijk zou ik het water niet vervangen door karnemelk, anders wil hij (is het nou een hij of een zij?) straks helemaal geen water meer drinken.

Als wij (in de zomer) karnemelk in huis hebben geef ik Mellow af en toe een bodempje. Gewoon omdat ze het lekker vindt. Maar een alternatief voor water is het niet.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

hoi Cindy , nee hij krijg de karnemelk niet puur ongeveer een glas water en een paar druppels melk ok ik zal eens rond kijken over vers vlees ,
dank u voor de uitleg

gr kiki

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

Kiki, 
Je moet vooral doen waarbij je je goed voelt. Er zijn veel verschillende meningen over voeding, mensen zijn vaak ook heel stellig dat hun manier de juiste is. Dat kan best verwarrend zijn. 
Kies waar jij vertrouwen in hebt.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Kiki er is al eerder uitgelegd wet vers vlees inhoud. Roep je oude topics ens terug n lees daarin de adviezen eens. Misschien is t handig sla je je eens gaat verdiepen in de anatomie van een hond. Lees eens in de encyclopedie n verschillende topics over voeding. De voeding die je nu geeft is goedkope troep n doet je hond zeker geen goed.

Wel jammer dat alle eerder adviezen in de wind geslagen zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kiki, waar je eens naar kan gaan kijken, is smuldier, vlees compleet, oranje verpakking bij de supermarkt.
kan je vinden in het vriesvak anders even vragen, vele supermarkten verkopen smuldier.

geef dat smorgens en savonds, in een pakje zit 400 gram, jouw hondje heeft al genoeg aan smorgens 100 gram en savonds 100 gram, dan krijgt je hondje alles wat tie nodig heeft. eerst laten ontdooien, en wat over is voor de volgende dag gebruiken, je kan het zeker twee dagen in de koelkast ontdooit gebruiken.

laat de benefuld brokjes maar staan en ook de ceasar. neem daar de smuldier voor.

en wat drinken betreft, blijf mooi karnemelk een scheut door het water , dan blijft tie ook drinken KIKI.

en dan wat je van de dierenarts gekregen hebt voor de ph waarde te laten zakken, blijven geven.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

kiki zijn PH waarde is gezakt van 9 naan 7 op 3 weken uro-pet te geven waar het water op drinkt moeten wel die pasta 2x daags geven een goede druppel op mijn vinger en dan bij kiki op zijn tong doen , maar de dierenarst heeft brokken meegegeven maar kiki kan ze niet verdragen moet er van over geven ( merk royal canin ) urinary s/o 10 kg ,( veterinary diet ) wij hebben nu deze brokken gemengt met zijn oude brokken nu gaan wij morgen vroeg kijken als die nog moet over geven .
laat iets weten wat jullie daarvan vinden .

    gr kiki

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Fijn dat zijn PH waarde is gezakt. Hopelijk zet het door.

En over Royal Canin is al zó veel gezegd... ;-)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Als een hond vlees eet, drinkt hij minder dan met brok. Mijn hond drinkt nooit in de ochtend er staat een bak klaar en ik weet echt niet hoeveel ze drinkt.
Je kan bij je hond controleren of hij genoeg vocht heeft, neem een velletje huid en druk dit samen, als het strak tegen elkaar blijft plakken is het niet goed, als de huid naar zijn oorspronkelijke vorm terug gaat is het ok! 
Ik zou je hond gewoon laten drinken als hij zelf wilt, genoeg is genoeg.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

mellow hoe bedoelt u over die brokken zijn ze dan slecht of zo , het is een zak van bij de dierenarst he , ik weet ze maken er veel reclame over .

gr kiki

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Gewoon die brokken voeren en luisteren naar je dierenarts. Hopelijk gaat het snel beter;-)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Je kan op voerwijzer.com kijken naar brokken en de samenstelling. Helaas zit in RC erg veel chemische toevoegingen. Persoonlijk zou ik brok voeren met een hoog vlees percentage, liefst biologisch en op natuurlijke basis.
Vb taste of the wild, acana, applaws orijen. De rpijs lijkt soms hoger, maar meestal kan je met een betere kwaliteit brok minder voeren. 


Ik voerde orijen, maar voer nu kvv

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" mellow hoe bedoelt u over die brokken zijn ze dan slecht of zo , het is een zak van bij de dierenarst he , ik weet ze maken er veel reclame over .

gr kiki "


Hihi, ik ben geen 'u' hoor ;-)

En over RC zijn de meningen verdeeld, over het algemeen wordt het niet als een goede brok gezien.
Maar dit is weer een speciale brok, dus probeer het gewoon eens.
Als blijkt dat met deze brok zijn problemen weg zijn dan is dat het belangrijkste.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

maar hij kan de nieuwe brokken niet verdragen , heeft deze morgen weer moeten over geven en we hebben de brokken gemengt nu moeten wij wachten van de dierenarst een paar weken en dan beginnen met hem 10 brokken te geven onder zijn normaale brokken en dan kijken als hij nog moet over geven , maar nu moeten met de uro-pet pasta door gaan ,
het zijn gevoelige hondtjes de Maltezers he .

gr kiki

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat naar toch allemaal, de brokjes van de dierenarts zijn zo als ik lees speciale, dat is om ook de ph waarde te laten zakken, wat je nou kan doen is een paar flinters zalm over de brokjes husselen, zodat tie toch de brokjes eet.

ik lees dat ze van royal canin zijn, speciale om de ph waarde te laten zakken, blijf dat doen, want gewone brokjes zijn dan niet geschikt voor KIKI. nogmaals hussel er wat zalm overheen, je kan zalm bij de supermarkt halen, uit een blikje, afgieten het nat, en met een theelepeltje wat door de brokjes husselen, let maar op Kiki eet. :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" kiki zijn PH waarde is gezakt van 9 naan 7 op 3 weken uro-pet te geven ( merk royal canin ) urinary s/o 10 kg ,( veterinary diet ) 

    gr kiki "


blijven geven, het zijn speciale brokjes omdat je hondje wat heeft, wat met zalm mengen , een theelepeltje meer niet, als die de brokjes maar eet. heel belangrijk voor KIKI.

.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

kiki eet zijn brokken van RC maar na 5 minuten komen ze er terug uit dan moet hij over geven dat is nu al 2 dagen tot hij moet braken van de RC brokken , de dierenarst zei deze morgen aan de telefoon om even de RC brokkren te laten om zijne maag te laten rusten zo een 10 dagen en dan beginnen met 10 brokken te geven bij zijn andere brokken en zo langzaam op drijven .

gr kiki

honden page profiel RandjeRandje 3 doggies

honden foto van Randje

Goed dat je de dierenarts hebt gebeld Kiki. Hou je maar aan zijn advies dan komt het vast weer goed.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

kiki is met zijn PH waarde gezakt naar 6 dus dat is weer goed , maar hij eet zijn brokken niet meer van RC nu moet ik ze malen en dan onder zijn vlees doen en voor s'morgens heeft hij ook weer andere brokken in de vorm van een knookje het zijn kleine en die eet hij nu al een paar dagen weer , en zijn behoefte is mooi hard nu is te hopen dat hij die brokken blijft eten en het drinken gaat maar mondjes maat er zijn dagen tot hij van zijn water drinkt maar dagen van niet dan moeten wij een paar druppels karnemelk erbij doen .

 

gr kiki

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

kiki heeft zo net wat brokken geeten van RC voor zijn PH waarde te laten zakken , anders gaat hij gewoon aan ruiken en nu heeft hij er wat binnen( goed he ) .

 

gr kiki

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

hoi iedereen , ik heb nog een vraag mag kiki 90 gr vlees en 30 gr brokken hebben alles ondereen gezet wel de brokken fijn gemalen anders eet hij zijn RC brokken niet , hij word nu in augustus 4 jaar en weegt 8 kg ,

laat ons iets weten als de gr goed zijn of niet .

 

gr kiki

pagina 2 van 5 123 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^