He wat een naar einde

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Ja ik weet dat de hond niet aan een boom was vast gebonden maar ik vind wat er is gebeurd net zo erg en onvergefelijk, je geeft een dier van een overleden familielid voeding en onderdak en gaat dan als je er niet voor kan zorgen kijken waar je het dier kan onderbrengen.Maar je hangt geen verhaal op als zijnde gevonden aan een boom. Boos en verdrietig wordt ik hier om. :'(

Klaasje R.I.P.

honden page profiel PP

" Ja ik weet dat de hond niet aan een boom was vast gebonden maar ik vind wat er is gebeurd net zo erg en onvergefelijk, je geeft een dier van een overleden familielid voeding en onderdak en gaat dan als je er niet voor kan zorgen kijken waar je het dier kan onderbrengen.Maar je hangt geen verhaal op als zijnde gevonden aan een boom. Boos en verdrietig wordt ik hier om. :'(

Klaasje R.I.P. "


Heel eerlijk? Als ik gedwongen afstand moest doen van mijn bejaarde hond, en het asiel zou zeggen; "We nemen haar niet aan, ze is te oud.", dan zou ik misschien ook wel zoiets verzinnen om haar toch bij een asiel binnen te krijgen.. (aangenomen dat ik alle andere opties al gehad had) Asielen zijn gedwongen om zwerfdieren aan te nemen, maar niet om afstandsdieren aan te nemen..

Maar nogmaals ik weet helemaal niet of het zo gegaan is. Ik probeer alleen het meest "positieve" scenario te schetsen.. al is er hier weinig sprake van "positief"..

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Pauline ,je kan altijd wel iets vinden om het goed te praten maar ik vind dit NOOIT goed te praten. En zeker doe je dat niet op een manier zoals deze mensen en nabestaande van de oude man hebben gedaan.Er is ALTIJD een andere oplossing.

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba 3 doggies

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ik ben het helemaal eens met Helene, ze zegt precies wat ze denkt, het is zoals ze eerder schreef...

Gewoon eerlijk naar de hond toe, geen enkel excuus naar de familie, die had moeten zorgen voor de hond, helemaal mee eens...

Flippie en Yvon

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

Heel triest allemaal, arm hondje, maar ook arm baasje..

Zolang ik niet het hele verhaal ken, wil ik niet oordelen over het overleden baasje, misschien leefde hij wel als kluizenaar (zoals helaas wel meer mensen), en na zijn overlijden is het hondje aangetroffen? Je weet het niet.. 
Ik kan ook niet in het leven van de nabestaanden kijken, ik weet niet waarom ze hem hebben afgestaan als zwerfhond.. Ook over hen kan ik niet oordelen. 

Wel ben ik blij dat het arm ding niet in een storm buiten gezeten heeft (zag het bericht op facebook, daar werd ik wel kwaad om, maar blijkt gelukkig niet waar) en nu niet meer hoeft te lijden, maar aan de andere kant van de regenboogbrug lekker aan het spelen is.. 
Ik hoop dat zijn laatste paar dagen omringt zijn geweest door lieve mensen, met lieve knuffels een aaitjes, die hun uiterste best hebben gedaan voor dit arm diertje..

Lief hondje, rust in vrede..

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Moeilijke keuze voor mijn hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^