Toegelaten in de wedstrijdgroep Flyball!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Hoi allemaal!

Ik post hier niet zo vaak meer omdat ik tijdelijk zonder mijn kleine knappe Bo'tje in Engeland woon. Over een maandje ben ik (gelukkig, eindelijk!!!) weer thuis en kan ik hem weer iedere dag knuffelen.
 
Deze zomer, voordat ik wegging, heb ik een zomercursus flyball met hem gedaan op onze KC en daar werd meteen duidelijk dat Bo het geweldig vind. In september is mijn moeder met hem verder gegaan in de gevorderden groep en daar gaven ze aan dat hij van de groep de meest stabiele hond is en altijd goed rent. Hij is wel de kleinste (dwergschnauzertje hè, hihi) dus als hij meerent in een groep moeten de latjes laag. Zijn trainsters hadden het al een paar keer aangegeven maar nu we ons mogen inschrijven voor het nieuwe seizoen ben ik er toch voor gegaan.. Bo gaat wedstrijden flyball lopen! 

Ik ben zo trots op mijn kleine man ;-) Puppycursus en GH1 (gehoorzame hond) vond hij echt geen ruk aan want dat was zo saai maar dat wilde ik op zijn minst hebben afgerond. De GH1 hebben we dan ook echt met hakken over de sloot op de meest stormachtige dag van maart dit jaar gehaald in de vrieskou, maar gehaald is gehaald. De humor is trouwens wel dat hij twee "klassen" heeft overgeslagen: jonge honden cursus en flyball beginners. Ik had nooit gedacht dat Bo zo'n werkhond was, ondanks het ras, maar het is echt geweldig om te zien hoe leuk hij het vind en hoe hij echt vreselijk fanatiek is. Ja echt, mijn hond is fanatiek. Hahahaha. 

Ik wilde het toch even met jullie delen ;-) Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als ik :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Tot binnen een maand dan hier terug op forum. En ja je mag best trots zijn op je kleine schnauzerke ;-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^